01 Kasım 2009, Pazar 07:39:58

Anadolujet'ten Konya fırsatı

Türk Hava Yolları (THY) iştiraki Anadolujet, 22 Kasım'da Konya-İstanbul seferlerine başlayacak...
  • Kendi ayağına değil PGS'in ayağına sıkyor. PGS Konya seferine başladı ya, daha önceden Atlasjet uçarken TK Atlastan 5 Tl. düşük fiyata uçmaya başladı. Atlas çıkarken Onur girdi; TK Onurdan da 5 Tl. aşağıya uçtuğu gibi İzmirden SunEX'i devreye soktu. Onur 1 - 2 ay dayandı ve iptal etti. Peşinden Sunexpres'de iptal etti. Şimdi PGS'nin ayağını kesmeye çalışacak. PGS ye kolay gelsin. Yoksa ben yine Konya'ya ortalama 134 TL'ye uçmak zorunda kalacağım.
  • thy ajet ile kendi ayagına kurşun sıkıyor..
  • thy müdürü öyle bir anlatmış ki konyaya ILS'i sanki kendi kurdurmuş..göreve başladıktan sonra ILS kurulmuşmuş.Okuyan da kendi sayesinde kurulmuş sanır. o sistemin kurulması tamamen DHMİ görev ve sorumluluğundadır.thy müdürüyle yakından uzaktan alakası yoktur.eğer müdür bu şekilde demeç verdiyse yanlış olarak kendi reklamını yapmaktadır.
  • pegasustan özendi herkez biliyor
  • ANADOLU JET SİVASA DA UÇSUN:)

Türk Hava Yolları (THY) iştiraki Anadolujet, 22 Kasım'da Konya-İstanbul seferlerine başlayacak. Konya'dan İstanbul'un Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havaalanı'na günde karşılıklı 4 sefer yapmayı planlayan Anadolujet, yolcuları 64 liraya taşıyacak.

Konya'da ekonominin ulusal ve uluslararası alanda hızla geliştiğini anlatan THY Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı, ekonomik gelişmenin insanların diğer bölgelerle olan ticari bağlarını artırdığını kaydetti.

Konya'nın diğer bölge ve uluslarla ekonomik bağlarının artmasının hızlı ve kolay ulaşım ihtiyacının artmasına vesile olduğunu belirten Postallı, "THY'nin Konya seferlerinin yanısıra Anadolujet de Konya-İstanbul seferlerine başlayacak. 22 Kasım'da başlayacak Anadolujet Konya-İstanbul seferlerinde bilet ücreti herşey dahil 64 lira olarak belirlendi. Yolcu biletini internetten 5 lira indirimle 59 liraya alabilecek." dedi.

Anadolujet'in 64 liraya Konya-İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı uçuş kampanyasının 2010 Mart ayına kadar devam edeceğini ifade eden Postallı, THY'nin kampanya fiyatı 89 lira olan Konya-İstanbul Atatürk Havaalanı seferlerinin de devam ettiğini kaydetti.

Konya Havaalanı'nda özellikle kış mevsiminde sıkça yaşanılan sefer iptallerine de değinen THY Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı, eskiden yaşanılan sefer iptallerinin yolcuları mağdur ettiğini hatırlattı.

THY Bölge Müdürü olarak göreve başlamasının ardından Konya Havaalanı'na Aletli İniş Sistemi (ILS) cihazının kurulduğunu belirten Postallı, ILS cihazının kurulumundan bu yana sefer iptallerinin yüzde 80 oranında azaldığını sözlerine ekledi.

Anadolujet'ten Konya fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kendi ayağına değil PGS'in ayağına sıkyor. PGS Konya seferine başladı ya, daha önceden Atlasjet uçarken TK Atlastan 5 Tl. düşük fiyata uçmaya başladı. Atlas çıkarken Onur girdi; TK Onurdan da 5 Tl. aşağıya uçtuğu gibi İzmirden SunEX'i devreye soktu. Onur 1 - 2 ay dayandı ve iptal etti. Peşinden Sunexpres'de iptal etti. Şimdi PGS'nin ayağını kesmeye çalışacak. PGS ye kolay gelsin. Yoksa ben yine Konya'ya ortalama 134 TL'ye uçmak zorunda kalacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy ajet ile kendi ayagına kurşun sıkıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy müdürü öyle bir anlatmış ki konyaya ILS'i sanki kendi kurdurmuş..göreve başladıktan sonra ILS kurulmuşmuş.Okuyan da kendi sayesinde kurulmuş sanır. o sistemin kurulması tamamen DHMİ görev ve sorumluluğundadır.thy müdürüyle yakından uzaktan alakası yoktur.eğer müdür bu şekilde demeç verdiyse yanlış olarak kendi reklamını yapmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasustan özendi herkez biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ANADOLU JET SİVASA DA UÇSUN:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000