05 Haziran 2008, Perşembe 11:42:33

ALIŞVERİŞE AŞK MOLASI

Alışverişe Kahve Molası adlı kitabıyla beğeni toplayan THY çalışanı Neslihan Özyükseler’in, parıltılı yaşamlar süren ancak iç dünyalarında karmaşalar yaşayan üç metropol kadınının üzerine kurduğu romanı ‘Alışverişe Aşk Molası’ kitabı çıktı.
  • 1.kitabı okuyanların 2.yi sabırsızlıkla bekliyenlerin elbette arzuları 3.kitabı beklemek sabırsızlıkla...
  • İnsanın kendini yaptığı iş dışında farklı alanlarda geliştirme, yenileme ve bunu ortaya koymaya çabalaması gerçekten takdire şayan.Neslihan Hnm'ı tebrik ediyor üçüncü kitabını merakla bekliyorum.

NeslihanAşkın peşinden koşan Suden, yasak aşkın pencesinde kıvranan Sena, kocası tarafından aldatılan Melike…

Parıltılı bir hayat süren üç genç kadının karmaşık iç dünyalarını anlatan kitabın yazarı THY çalışanı Neslihan Özyükseler…

Geçen yıl çıkardığı ‘ Alışverişe Kahve Molası’ adlı kitabıyla yazarlık hayatına başlayan Özyükseler’in ikinci kitabı ‘Alışverişe Aşk Molası’ bugün piyasaya çıktı. İnkılap Yayınları’ndan piyasaya çıkan kitapta, görünüşte parıltısı yaşamlar süren ama iç dünyalarında karmaşalar yaşayan üç metropol kadınının üzerine kurulmuş bir roman.

Kahramanlarının kişisel özelliklerinin gerçeğe yakın olmasına özellikle dikkat eden Özyükseler,  “ Dizilerde filmlerde  gördüğüm hatta bazı kitaplarda okuduğum mükemmel insan, eşsiz anne, başarılı iş kadını, şahane evlat, herkesin taptığı kadın tiplemelerinden, vazgeçilmeyen aşklardan o kadar sıkıldım ki hayaller üzerine kurgu yapmak istemedim. Çünkü herkesi zaafları, ayıpları, hataları ve o eksikliklerin sadece onlarda olmadığını da görmeye ihtiyaçları var. Ve de tabi gülmeye. Sanırım en lazım olan şey bu. Amacım kitabımın kapağının keyifle kapatılması” dedi.

ALIŞVERİŞE AŞK MOLASI

Yorumlar

ebruli ~ 16 yıl önce
1.kitabı okuyanların 2.yi sabırsızlıkla bekliyenlerin elbette arzuları 3.kitabı beklemek sabırsızlıkla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pr ~ 16 yıl önce
İnsanın kendini yaptığı iş dışında farklı alanlarda geliştirme, yenileme ve bunu ortaya koymaya çabalaması gerçekten takdire şayan.Neslihan Hnm'ı tebrik ediyor üçüncü kitabını merakla bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000