09 Ekim 2008, Perşembe 16:46:55

AIRPORT TV AÇILIŞININ TÜM AYRINTILARI

Türkiye’nin en havalı televizyon kanalı Airport TV’nin dün gerçekleşen açılış töreninde neler yaşandı? Sektör temsilcileri Airport TV için neler dedi?

Geçtiğimiz Ağustos ayının 28’inde test yayınlarına başlayan Airport TV dün test dönemini tamamlayarak Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da katıldığı muhteşem bir törenle yayın hayatına resmen başladı.

Airport TV Merkez binasında gerçekleştirilen açılış töreninin ardından Hilton Convention Center’da görkemli bir gala gecesiyle yayın hayatına resmen merhaba dedi. Airport TV’nin açılış töreni ve gala gecesinin tüm ayrıntıları bu akşam 20.00’de Airport TV Ana Haber Bülteni’nde olacak.

İşte Airport TV Ana Haber Bülteni’nden bazı başlıklar:

AIRPORT TV’DEN GÖRKEMLİ BAŞLANGIÇ

Türkiye’nin havacılık ve turizm temalı ilk televizyon kanalı Airport TV yayın hayatına başladı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın açılışını yaptığı Airport TV için Hilton otelde gala yemeği düzenlendi. Sektörün önemli isimlerini buluşturan muhteşem gecede sanatçı İbrahim Tatlıses şarkılarıyla geceye renk kattı. Geceden tüm detaylar Airport TV’de…

ÇAĞRI MERKEZİ MECLİS GÜNDEMİNDE

Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi’nin özelleştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Ali Arslan, THY Çağrı Merkezi’nin taşeron firmaya verilmesi kararıyla ilgili olarak soru önergesi verdi.

AIR SHOW BAŞLADI

Ankara Etimesgut’ta düzenlenen Air Show başladı.  Türkkuşu tesislerinde bu yıl ikincisi düzenlenen sivil havacılık fuarının ilk gününde akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk gösterisiyle nefes kesti.

TÜRK HOSTES AŞKI

Türk insanının misafirperverliği yabancı havayolu şirketlerinin Türk hosteslere olan ilgisini artırdı. Katar havayolları ve Emirates, ilanla Türk hostes arıyor.


©AirportHaber.com

AIRPORT TV AÇILIŞININ TÜM AYRINTILARI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000