19 Ekim 2008, Pazar 10:52:14

"AHY (AKP HAVA YOLLARI)

Reha Muhtar ve Yiğit Bulut'tan sonra Vatan Gazetesi yazarı Ruhat Mengi de Türk Hava Yolları'na saldırılarına müdahil olmuş.
  • Evet çalışıyorsunuz?? Ama kendi kesenizi dolduruyorsunuz...100 uçak sipariş edeceğine adam gibi bakım yapın uçaklarınıza. İnşallah bu son kaza sebebiyle prestijiniz yerle bir olur. Utanmadan bir de çalıştığınızı söylüyorsunuz.
  • ülke olarak tabiki ileri gidiyoruz. yoksa senin de çalışıyorum dediğin THY nasıl 100 uçak siparişi verebilir? Ama tüm bu gelişmeleri çekemeyen,senelerce ülkeyi yönetipte yiyip bitiremeyenler bu başarılar karşısında sadece çatlıyor!! iftiraları bu yüzden.
  • Bir çalışanı olarak THY nin değil 100 uçak 500 uçakla uçmasını dünyanın en büyük havayolu şirketi olmasını canı gönülden destekliyorum.Özgürlük konusuna gelince bu herkese eşit olmalıdır.Ama bir ülkenin başbakanı muhalefet le basın la medya yla kendisiini eleştiren herkesle kavga yolunu seçemez.Başbakan bu ulusun başbakanıdır.iCRAATLARINI DA HERKES BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİLDİR.(NASILKİ BEĞENENLER VARSA)Bakıyorum da sayın başbakanımızın sinirleri bir hayli yıpranmış durumda.Kendisini olumlu olumsuz herkese savaş açmış durumda.Adeta bu kişi ve kurumları bitirme sevdasına düşmektedir.Sayın başbakanımız şunu unutmasın li etki tepkiyi tepki de etkiyi doğurur.Havacılık da borsa gibidir.Zaman zaman altın çağlarını yaşar zaman zaman da düşüşe geçer.Bu yükseliş ve düşüşün ne AKP ile nede diğer iktidarlarla alakası vardır.Benim burada eleştireceğim konu sadece THY değil tüm devlet teşeküllerinde partilere yakınların değil gerçekten bu işi bilenlerin işin başına getirilmeleridir.Birede size şahsi sorum var.Acaba ülke olarak ileriye mi gidiyoruz yerimizde mi sayıyoruz yoksa geriye mi gidiyoruz.SAYGILARIMLA.
  • kendi köşesinde kendi yazdıklarına mı bakacaksın imla hatası yapmışmıyım diye :D
  • Hürriyet, Cumhuriyet, Posta gibi gazeteler AKP'ye oy vermeyin, AKP kapatılsın, iktidar devrilsin gibi yazılar yazarken bunun adı basın özgürlüğü.. Ama Başbakan bu gazeteleri almayın deyince gericilik .. Allah Allah.. 2001 krizinde bu ülkenin havacılığı 50 yıl geriye gitmiş,ardı ardına şirketler kapanmış, pilotlar işsiz kalmıştı.. Bugün THY 100'den fazla uçağı ve filosuna katacağı onlarca uçağı ile dünyanın sayılı havayollarından biri olmuştur.. Bunu çekemeyenler var malesef
  • bu sığ kafalı kadından nefret ediyorum. maksadı tamamen karalamak. iyi yapılan işi asla takdir etmez,bir hata gördümü sonuna kadar yerer. böylelerinin nasıl gazateci olduğunu da çok iyi biliyoruz.
  • Banane kadından erkekten(ruhat mengi-reha muhtar)Türkiye bu geri kafalılarla 50 yıl geriye gitti.Bunlar gittikten sonra(allahın izniyle)nerede olduğumuzu göreceğiz.Her köşe başına yandaşlarını doldurmakla TÜRKİYE yi ele geçirebileceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar.Evet THY de her gazete var.Uçağa önden girenler 4-5 gazete almasalar herkes istediği gazeteyi bulabilir.Hem bulamazsa ne olur kardeşim ver elli kuruş istediğin gazeteyi al oku.Çokmu önemli.Devlet elden gidiyor takmışsınız şu gazete yok bu gazete yok a.TÜRKİYE nin ne duruma düşürüldüğünü göremeyen aptal lar kendilerini akıllı zannedip karşıtlarına aptal diyebilecek cesareti kendilerinde bulabilebilyorlar.BU TÜRKİYE ye bir ATATÜRK daha lazım.Ozaman bunların saklanabilecek delik bulup bulamayacaklarını çok merak ediyorum doğrusu.Uyan ATATÜRK üm vatan elden gidiyor.
  • ERGENEKON HAVa YOLLARi mi Olsun? inadian AKP
  • Sadece THY değil bütün kuruluşların doğru ve yanlışları üzerinde konuşup en iyiyi bulmak gereklidir ama maalesef bu kadın hem saçma sapan hem de gereksizdir.Hele ki bu sektörde...Her b..u benden başkası bilmez edalarında saygısız cahil bir şey işte.Bakın şey dedim isim bile bulamadım.
  • Bu nasıl bir yayıncılık anlayışı.Şu kadının bir tek lafını bile böyle bir platforma taşımamalıydınız.Resmen taraf tuttuğunu ilan eden aynı zamanda tarafsız yayıncılıktan söz eden birinin söylediği şeyleri bu güzel ortama taşımayın.HERKESİN İYİ ANLASIN VE BİLSİN Kİ BU ÜLKEDE HALKIN BORUSU ÖTÜYOR VE ÖTECEK.BUNDAN RAHATSIZ OLANLAR BU ÜLKEDEN DEF OLUP GİDECEK.THY'NİN NE KADAR BÜYÜDÜĞÜNÜ VE NEDEN BU SON 6 YILDA BÜYÜDÜĞÜNÜ ANLAYAMAYACAK KADAR APTAL GÖRMEYECEK KADAR KÖR OLANLAR DÜŞÜNSÜNLER.

Türk Hava Yolları uçaklarında bir ara VATAN’ı vermediler, defalarca yazdık, birkaç tane bulundurur oldu THY... Dün Reha Muhtar bu kez Başbakan’ın “Bu gazeteleri almayın” diye (demokratik hiçbir ülkede bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş) kampanya başlattığı “Hürriyet, Milliyet, Vatan, Cumhuriyet, Posta, Radikal” gibi gazetelerin tamamının bulunmadığını yazmıştı.

Demek ki Türkiye’nin ulusal havayolları, kamuya ait THY de Başbakan Erdoğan’ın medya ayırımcılığına, anti demokratik kampanyasına katılmış.

Elbette THY’nin iktidar gücünden bağımsız ve saygın hizmet kalitesini tekrar kazanmasını, şu andaki ciddi hatasına rağmen yine de gönülden diliyorum. Devlet eliyle yapılan siyasi baskılar “karşı konulamaz güçte” olmalı ki böyle bir ezikliğe, yanlışa izin veriliyor.

Ama o güne kadar bari THY’nin adını da İHY (İktidar Hava Yolları), AHY (AKP Hava Yolları) ya da BHY (Başbakan Hava Yolları) olarak değiştirsinler.

Daha çok yakışacak!

"AHY (AKP HAVA YOLLARI)

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 15 yıl önce
Evet çalışıyorsunuz?? Ama kendi kesenizi dolduruyorsunuz...100 uçak sipariş edeceğine adam gibi bakım yapın uçaklarınıza. İnşallah bu son kaza sebebiyle prestijiniz yerle bir olur. Utanmadan bir de çalıştığınızı söylüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sawsaw ~ 16 yıl önce
ülke olarak tabiki ileri gidiyoruz. yoksa senin de çalışıyorum dediğin THY nasıl 100 uçak siparişi verebilir? Ama tüm bu gelişmeleri çekemeyen,senelerce ülkeyi yönetipte yiyip bitiremeyenler bu başarılar karşısında sadece çatlıyor!! iftiraları bu yüzden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR ÇALIŞAN ~ 16 yıl önce
Bir çalışanı olarak THY nin değil 100 uçak 500 uçakla uçmasını dünyanın en büyük havayolu şirketi olmasını canı gönülden destekliyorum.Özgürlük konusuna gelince bu herkese eşit olmalıdır.Ama bir ülkenin başbakanı muhalefet le basın la medya yla kendisiini eleştiren herkesle kavga yolunu seçemez.Başbakan bu ulusun başbakanıdır.iCRAATLARINI DA HERKES BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİLDİR.(NASILKİ BEĞENENLER VARSA)Bakıyorum da sayın başbakanımızın sinirleri bir hayli yıpranmış durumda.Kendisini olumlu olumsuz herkese savaş açmış durumda.Adeta bu kişi ve kurumları bitirme sevdasına düşmektedir.Sayın başbakanımız şunu unutmasın li etki tepkiyi tepki de etkiyi doğurur.Havacılık da borsa gibidir.Zaman zaman altın çağlarını yaşar zaman zaman da düşüşe geçer.Bu yükseliş ve düşüşün ne AKP ile nede diğer iktidarlarla alakası vardır.Benim burada eleştireceğim konu sadece THY değil tüm devlet teşeküllerinde partilere yakınların değil gerçekten bu işi bilenlerin işin başına getirilmeleridir.Birede size şahsi sorum var.Acaba ülke olarak ileriye mi gidiyoruz yerimizde mi sayıyoruz yoksa geriye mi gidiyoruz.SAYGILARIMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edebii ~ 16 yıl önce
kendi köşesinde kendi yazdıklarına mı bakacaksın imla hatası yapmışmıyım diye :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AviatorDD ~ 16 yıl önce
Hürriyet, Cumhuriyet, Posta gibi gazeteler AKP'ye oy vermeyin, AKP kapatılsın, iktidar devrilsin gibi yazılar yazarken bunun adı basın özgürlüğü.. Ama Başbakan bu gazeteleri almayın deyince gericilik .. Allah Allah.. 2001 krizinde bu ülkenin havacılığı 50 yıl geriye gitmiş,ardı ardına şirketler kapanmış, pilotlar işsiz kalmıştı.. Bugün THY 100'den fazla uçağı ve filosuna katacağı onlarca uçağı ile dünyanın sayılı havayollarından biri olmuştur.. Bunu çekemeyenler var malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
of yani ~ 16 yıl önce
bu sığ kafalı kadından nefret ediyorum. maksadı tamamen karalamak. iyi yapılan işi asla takdir etmez,bir hata gördümü sonuna kadar yerer. böylelerinin nasıl gazateci olduğunu da çok iyi biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 16 yıl önce
Banane kadından erkekten(ruhat mengi-reha muhtar)Türkiye bu geri kafalılarla 50 yıl geriye gitti.Bunlar gittikten sonra(allahın izniyle)nerede olduğumuzu göreceğiz.Her köşe başına yandaşlarını doldurmakla TÜRKİYE yi ele geçirebileceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar.Evet THY de her gazete var.Uçağa önden girenler 4-5 gazete almasalar herkes istediği gazeteyi bulabilir.Hem bulamazsa ne olur kardeşim ver elli kuruş istediğin gazeteyi al oku.Çokmu önemli.Devlet elden gidiyor takmışsınız şu gazete yok bu gazete yok a.TÜRKİYE nin ne duruma düşürüldüğünü göremeyen aptal lar kendilerini akıllı zannedip karşıtlarına aptal diyebilecek cesareti kendilerinde bulabilebilyorlar.BU TÜRKİYE ye bir ATATÜRK daha lazım.Ozaman bunların saklanabilecek delik bulup bulamayacaklarını çok merak ediyorum doğrusu.Uyan ATATÜRK üm vatan elden gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
ERGENEKON HAVa YOLLARi mi Olsun? inadian AKP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Sadece THY değil bütün kuruluşların doğru ve yanlışları üzerinde konuşup en iyiyi bulmak gereklidir ama maalesef bu kadın hem saçma sapan hem de gereksizdir.Hele ki bu sektörde...Her b..u benden başkası bilmez edalarında saygısız cahil bir şey işte.Bakın şey dedim isim bile bulamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DREAM ~ 16 yıl önce
Bu nasıl bir yayıncılık anlayışı.Şu kadının bir tek lafını bile böyle bir platforma taşımamalıydınız.Resmen taraf tuttuğunu ilan eden aynı zamanda tarafsız yayıncılıktan söz eden birinin söylediği şeyleri bu güzel ortama taşımayın.HERKESİN İYİ ANLASIN VE BİLSİN Kİ BU ÜLKEDE HALKIN BORUSU ÖTÜYOR VE ÖTECEK.BUNDAN RAHATSIZ OLANLAR BU ÜLKEDEN DEF OLUP GİDECEK.THY'NİN NE KADAR BÜYÜDÜĞÜNÜ VE NEDEN BU SON 6 YILDA BÜYÜDÜĞÜNÜ ANLAYAMAYACAK KADAR APTAL GÖRMEYECEK KADAR KÖR OLANLAR DÜŞÜNSÜNLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000