30 Aralık 2010, Perşembe 13:04:20

AHL'YE İNİŞ YAPAN UÇAĞA KUŞ ÇARPTI

British Airways'in Londra-İstanbul seferini yapan uçağının motoruna kuş çarptı. Bu yüzden sabah yapılması planlanan sefer gerçekleştirilemedi.
  • Özellikle pistlerin etrafında çok tehlikeli miktarda martılar var... Bir ara akustik kuş kovalayıcı sistem alacaklar diye duymuştum ama bişi yok sanırım. Şu anda AHL de kuşları kovalamak için hangi sistem kullanılıyor bilen varmı? Bir de kara tarafından RWY 23-17 L/R olsun yaklaşmalarda çok fazla yeşil lazer uçaklara tutuluyor, önlem alınamazmı bunlara?
  • Sefa beyin bu satırda cevap yazması ve konuyu aydınlatması çok hoşuma gitti . Kendisine selam yolluyorum.Bu vesileyle airport haber olarak sizlerin ve sizleri takip eden herkesin yeni yılını kutlar ,yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.O.M.İvegen
  • Teknik A.Ş motorun hasar gören Nose Cowl'ını kendi deposundan çekerek sefere verecektir. Bilginize.. Sefa İnan.
  • Sayın yönetici, havacılık haberlerini amatörce izleyen bir kisiyim. Airbus A320 THY'nin envanterinde olan bir uçak. Yedek parçası sanırım vardır. THY, BA bu parçayı veremez mi? veya BA , THY'nin elindeki parçaya mı güvenmiyor. Aydınlatırsanız sevinirim.
  • NEREYE ÇARPTIN KARDESIM,DEVEKUSUNA MI?:)
British Airways'in, dün akşam 22.10'da Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Airbus A-320 tipi uçağının sol motor kaportasına kuş çarptı. Bunun üzerine uçak, THY Teknik A.Ş hangarına çekildi.

British Airways'in saat 09.00'da yapılması planlanan İstanbul-Londra seferi, Londra'dan gelecek parça beklendiği için yapılamadı.

Uçağın parçanın getirilmesinin ardından saat 19.00'da seferini gerçekleştirmesi bekleniyor.
AHL'YE İNİŞ YAPAN UÇAĞA KUŞ ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Özellikle pistlerin etrafında çok tehlikeli miktarda martılar var... Bir ara akustik kuş kovalayıcı sistem alacaklar diye duymuştum ama bişi yok sanırım. Şu anda AHL de kuşları kovalamak için hangi sistem kullanılıyor bilen varmı? Bir de kara tarafından RWY 23-17 L/R olsun yaklaşmalarda çok fazla yeşil lazer uçaklara tutuluyor, önlem alınamazmı bunlara?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sefa beyin bu satırda cevap yazması ve konuyu aydınlatması çok hoşuma gitti . Kendisine selam yolluyorum.Bu vesileyle airport haber olarak sizlerin ve sizleri takip eden herkesin yeni yılını kutlar ,yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.O.M.İvegen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teknik A.Ş motorun hasar gören Nose Cowl'ını kendi deposundan çekerek sefere verecektir. Bilginize.. Sefa İnan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın yönetici, havacılık haberlerini amatörce izleyen bir kisiyim. Airbus A320 THY'nin envanterinde olan bir uçak. Yedek parçası sanırım vardır. THY, BA bu parçayı veremez mi? veya BA , THY'nin elindeki parçaya mı güvenmiyor. Aydınlatırsanız sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NEREYE ÇARPTIN KARDESIM,DEVEKUSUNA MI?:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000