15 Eylül 2009, Salı 16:39:19

AHL'DE YAHUDİ AYİNİ

Atatürk Havalimanı bir kez daha Yahudi ayinini tanık oldu. Ukrayna’ya gitmek için havalimanına gelen bir grup Yahudi, şaşkın gözlere aldırmadan ibadet etti.
  • yemişim hoşgörünü kursal kitabında müslümanları öldürün dünyadan temizleyin yazan bir dine mensup adamların nesine hoşgörü be kendinize gelin!!!
  • düsseldorf havalimaninda hac dönemi binlerce kisi icin havalimani her seyi hazirliyor mescid gibi ihramlarini giymeleri icin yerler filan, Din Konusunda hosgörülü olmak gerekir arkadaslar bu hosgörüyü göstermeleri icin bizde avrupada her yere bas vuruyoruz camiler aciliyor HOSGÖRÜ ÖNEMLI .
  • B uradaki yorumlari ve ozellikle ah adolf ah diye yazan kisinin yorumunu okuyunca resmen soke oldum. Fasizmin ve irkciligin Turkiyede haddi hesabi kalmamis.Ayrica ah adolf ah yorumunu siteye kabul eden airporthaber site yoneticilerinede sasmamak mumkun degil. Turkiye insani bu durumlarami dusecekti. Yaziklar olsun.
  • FÜHRER SENİ SELAMLIYORUM SİEG HEİL... SİEG HEİL....BİTİREMDİN ŞUNLARI HER YERDELER ABİCİM PLANKTONLAR GİBİ ÜRÜYOLAR AH ÖMRÜ YETMEDİ İŞTE
  • meydan fasistlere kalmis yorumlara bakarsak dincilerle/laikciler el ele en buyuk espri ise Sn Hitler yazan vatandas helal olsun size durmayin yola devam edin 2009 yilinda Turkiye manzaralari
  • yahudilerin kökü kazınmadan bu dünya milletlerine rahat yok, ama kazınamazlar kıyamete kadar o baska mesele
  • reklam kokan hareketler sürekli bu olay gerçekleşiyor ahl ama ses çıkaran yok,neden acaba? apronda deve mi kesilir diye dalga geçen arkadaşa ola kotbaş sen ne biliyosun,hazır ekmek yersin sadece... biraz kitap okursan neye istinaden o deve kesilmiş anlarsın
  • ah hitler ah kazıyamadın ki köklerini oysa ki çok az kalmıştı dünya temizlenecekti bi daha böyle fırsat geçmez ele
  • Ben Gurion Havalimanında namaz kılın da görüyüm. Kelepçeyi takıp, Guantanamo'ya yollamazlar mı? terörist diye.
  • ne diyelim :)

Yahudilerin ultra Ortodoks olarak bilinen kesimini temsil eden bir grup Atatürk Havalimanı’nda artık alışılagelen ayinlerinden birini daha yaptı.

Kiev’e gitmeden önce uçak saatini beklerken Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde ayine başlayan Yahudi grup, ilginç hareketler eşliğinde ve şaşkın bakışlar arasında ayin yaptı.

Bir ara yüzlerini aprona dönen 55 kişilik grubun bu ilginç ayini dakikalarca sürdü.

Grup daha sonra Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla saat 15:00'te Kiev’e uçtu.

AHL'DE YAHUDİ AYİNİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 15 yıl önce
yemişim hoşgörünü kursal kitabında müslümanları öldürün dünyadan temizleyin yazan bir dine mensup adamların nesine hoşgörü be kendinize gelin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
düsseldorf havalimaninda hac dönemi binlerce kisi icin havalimani her seyi hazirliyor mescid gibi ihramlarini giymeleri icin yerler filan, Din Konusunda hosgörülü olmak gerekir arkadaslar bu hosgörüyü göstermeleri icin bizde avrupada her yere bas vuruyoruz camiler aciliyor HOSGÖRÜ ÖNEMLI .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
B uradaki yorumlari ve ozellikle ah adolf ah diye yazan kisinin yorumunu okuyunca resmen soke oldum. Fasizmin ve irkciligin Turkiyede haddi hesabi kalmamis.Ayrica ah adolf ah yorumunu siteye kabul eden airporthaber site yoneticilerinede sasmamak mumkun degil. Turkiye insani bu durumlarami dusecekti. Yaziklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
FÜHRER SENİ SELAMLIYORUM SİEG HEİL... SİEG HEİL....BİTİREMDİN ŞUNLARI HER YERDELER ABİCİM PLANKTONLAR GİBİ ÜRÜYOLAR AH ÖMRÜ YETMEDİ İŞTE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
meydan fasistlere kalmis yorumlara bakarsak dincilerle/laikciler el ele en buyuk espri ise Sn Hitler yazan vatandas helal olsun size durmayin yola devam edin 2009 yilinda Turkiye manzaralari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yahudilerin kökü kazınmadan bu dünya milletlerine rahat yok, ama kazınamazlar kıyamete kadar o baska mesele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
reklam kokan hareketler sürekli bu olay gerçekleşiyor ahl ama ses çıkaran yok,neden acaba? apronda deve mi kesilir diye dalga geçen arkadaşa ola kotbaş sen ne biliyosun,hazır ekmek yersin sadece... biraz kitap okursan neye istinaden o deve kesilmiş anlarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ah hitler ah kazıyamadın ki köklerini oysa ki çok az kalmıştı dünya temizlenecekti bi daha böyle fırsat geçmez ele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Gurion Havalimanında namaz kılın da görüyüm. Kelepçeyi takıp, Guantanamo'ya yollamazlar mı? terörist diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne diyelim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000