19 Şubat 2015, Perşembe 10:56:52

AHL'DE HAYAT NORMALE DÖNÜYOR

Dün sabahtan itibaren etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle hava trafiği duran Atatürk Havalimanı'nda hayat normale dönmeye başladı.
  • Suan ucaktan yaziyorum hicbirsey normale donmus degil 3:30 delayli ucusu gectim toplamda 6 saat oldu hala ucaktayiz ne yanasan merdiven var ne gelen otobus var karlarda yeteri kadar temizlenmis degil maalesef memlekete 3 katrilyona saraylar yapilacagina 1 milyona 20 tane kar kureme araci alip atclerinizi yurtdisina egitime gonderseniz.
  • TK3304 Liverpool-Beşiktaş maçına gidenleri taşımış dönüyor :)
  • Alanda ucak yok ki neyle sefer yapacaklar.
  • thy sinifta kaldi pegasus dun beri non stop ucuyor
  • Bu yöneticiler ve personeli Kanada, Finlandiya veya Rusya'da olsa havacılık altı ay tatil olurdu. Dün arızalı ve meşgul çağrı merkezleriyle havayollarımız da çok başarılıydı. Türkiye havacılığı dün komple çaktı.
  • Havalimanı açıksa neden zaten iptal olan seferler nedeniyle tek tük gelen uçaklar bile beklemeye alınıyor ve "approach time" veriliyor ?. Neden sadece 35R pistinden iniş ve kalkış yapılıyor ? Ve neden iniş yapan uçaklara "sadece Bravo5'ten çıkış yapabilirsiniz, diğer çıkışlar sorunlu" deniyor ? Bu mu tüm pist ve taksi yolları tamamiyle açık havalimanı ? DHMİ AHL çalışanlarının özveriyle çalıştığından hiç şüphem yok, ancak böyle bir durumda yapabilecekleri konusunda ne eğitimleri tam, ne de techizatları. Bu durumda da 24 saattir dinlenmemiş olmak, oraya buraya koşturmak maalesef bir işe yaramıyor. 2 gündür bunca iptaller ve divertler nedeniyle kaybedilen para düşünüldüğünde, 5 tane daha kar küreme ve buz önleme solüsyonu uygulama aracı almanın, 3 tane daha de-icing bölgesi yapıp araçlarını ve personellerini almanın daha ucuza geldiğini görürsünüz. Saygılarımla
  • Bu nasil cahillik , bu nasil bir habercilik . Insanlari yanlis bilgilendirmek bu kadar kolay olmamali . Yeri geldigin de mangalda kul birakmayan degerli editorler , hic mi havacilik bilginiz yok . Insan acar bi hava durumu bakar . En son yayinlanan metar da 17R pisti kar sebebi ile operasyona kapali diyor . Ama siz haberiniz de tum pistlerin acik oldugunu yaziyorsunuz . Amaciniz nedir acaba ??? DHMI isini yapiyor , tum pistler acik , meydan normal ama THY yine de gecikme yasatiyor veya sefer iptal ediyor algisi yaratmak mi amaciniz ? Ayip arkadaslar cok ayip !!!
  • 09:20 metarına göre R17RSNOCLO 3 pistte açık değil yanlış olmasın
  • DHMI Pistleri açık olsun olmasın açtığını öne sürer. Taksi yolları ve ışıklar bir yağmurda bile ne hal alıyor; uçanlar bilir.

Dün sabahtan itibaren etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle hava trafiği duran Atatürk Havalimanı'nda hayat normale dönmeye başladı.

Dün yüzlerce seferin iptal edilip binlerce yolcunun terminallerde kalması sonrasında bugün seferlerin normale dönmeye başladığı kaydedildi. AiportHaber'in edindiği bilgiye göre; Atatürk Havalimanı'nda 3 pistin yanı sıra taksi yollarının da açık olduğu ve seferlerin başladığı öğrenildi.

Dünkü kaos sonrasında THY uzun menzilli seferler ve yatısı olan Avrupa uçuşlarının dışındaki tüm seferlerinin yanı sıra bugün öğlene kadar olan iç hat seferlerini de iptal ettiğini duyurmuştu.

Atatürk Havalimanı'nda yoğun olarak çalışıp pistleri açık tutmaya çalışan DHMİ ekiplerinin bugün de çalışmalarının devam ettiği ve pistlerin iniş-kalkışlara açık olduğu, taksi yollarında da herhangi bir problem olmadığı ve seferlerin normal olarak gerçekleştirilmeye başlandığı öğrenildi.

Özellikle seferleri iptal olan THY yolcuları seferlerinin başlamasını beklerken, uçuşları hakkında son bilgileri almak için THY bankoları önünde yine uzun kuyruklar oluşturdu.

THY, şu ana kadar 35 bin yolcuya yiyecek ikramında bulunurken 8 bin kişi otellere yerleştirildi.

©AirportHaber

İşte Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlarda son durum:























AHL'DE HAYAT NORMALE DÖNÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Suan ucaktan yaziyorum hicbirsey normale donmus degil 3:30 delayli ucusu gectim toplamda 6 saat oldu hala ucaktayiz ne yanasan merdiven var ne gelen otobus var karlarda yeteri kadar temizlenmis degil maalesef memlekete 3 katrilyona saraylar yapilacagina 1 milyona 20 tane kar kureme araci alip atclerinizi yurtdisina egitime gonderseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TK3304 Liverpool-Beşiktaş maçına gidenleri taşımış dönüyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alanda ucak yok ki neyle sefer yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 9 yıl önce
thy sinifta kaldi pegasus dun beri non stop ucuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW/IST ~ 9 yıl önce
Pegasus Sabiha Gokcen Airport'u kullandığı için olmasın?
ztk ~ 9 yıl önce
krizi adamakilli idare ettigi icin olmasin?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yöneticiler ve personeli Kanada, Finlandiya veya Rusya'da olsa havacılık altı ay tatil olurdu. Dün arızalı ve meşgul çağrı merkezleriyle havayollarımız da çok başarılıydı. Türkiye havacılığı dün komple çaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Havalimanı açıksa neden zaten iptal olan seferler nedeniyle tek tük gelen uçaklar bile beklemeye alınıyor ve "approach time" veriliyor ?. Neden sadece 35R pistinden iniş ve kalkış yapılıyor ? Ve neden iniş yapan uçaklara "sadece Bravo5'ten çıkış yapabilirsiniz, diğer çıkışlar sorunlu" deniyor ? Bu mu tüm pist ve taksi yolları tamamiyle açık havalimanı ? DHMİ AHL çalışanlarının özveriyle çalıştığından hiç şüphem yok, ancak böyle bir durumda yapabilecekleri konusunda ne eğitimleri tam, ne de techizatları. Bu durumda da 24 saattir dinlenmemiş olmak, oraya buraya koşturmak maalesef bir işe yaramıyor. 2 gündür bunca iptaller ve divertler nedeniyle kaybedilen para düşünüldüğünde, 5 tane daha kar küreme ve buz önleme solüsyonu uygulama aracı almanın, 3 tane daha de-icing bölgesi yapıp araçlarını ve personellerini almanın daha ucuza geldiğini görürsünüz. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haberci olsun ~ 9 yıl önce
Bu nasil cahillik , bu nasil bir habercilik . Insanlari yanlis bilgilendirmek bu kadar kolay olmamali . Yeri geldigin de mangalda kul birakmayan degerli editorler , hic mi havacilik bilginiz yok . Insan acar bi hava durumu bakar . En son yayinlanan metar da 17R pisti kar sebebi ile operasyona kapali diyor . Ama siz haberiniz de tum pistlerin acik oldugunu yaziyorsunuz . Amaciniz nedir acaba ??? DHMI isini yapiyor , tum pistler acik , meydan normal ama THY yine de gecikme yasatiyor veya sefer iptal ediyor algisi yaratmak mi amaciniz ? Ayip arkadaslar cok ayip !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ss ~ 9 yıl önce
09:20 metarına göre R17RSNOCLO 3 pistte açık değil yanlış olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
DHMI Pistleri açık olsun olmasın açtığını öne sürer. Taksi yolları ve ışıklar bir yağmurda bile ne hal alıyor; uçanlar bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000