21 Şubat 2012, Salı 13:02:22

AHL'DE DEV HİZMET...

Yılda yaklaşık 38 milyon yolcuya hizmet veren Atatürk Havalimanı'nda dünya çapında bir ilke imza atıldı. Havalimanına gelen engelli ve gazilerin içeri kolay girebilmesi için business ve prime class yolcuların geçtiği kapıyı kullanmalarına imkan sağlandı...
  • Hükümetin yapamadığını TAV ve DHMI yaptı. Tebrik ediyorum. Umarım uygulamayı kapılara bildirmeyi unutmamışlardır. Sonra kraldan çok kralcılar gazilere kapıda eziyet etmeseler, bununla birlikte gazi kartına sahip eşlerin durumu nedir acaba??
  • hey maşallah...şu yetkililerin karizmalarına,yakışıklılıklarına bir bakın..nur topu gibiler valla...))))
  • Aynen katılıyorum. Türkçe gibi düşünmemek lazım. Have e gerek yok orada.
  • birde reklamı yapmasanız.. tamam uygulama güzel, çok güzel hemde ama, "bu bir reklamdır" havası var..
  • girişde ing. yazılan tabelada have priority yazılmış burada normalde sadece priority-öncelik- yazılmalıydı 1. bu tür yerlerde konuşma ing. geçerli kısaltmalar yapılır ve yardımcı yüklemler konmaz PRIORITY 2. geçenler bazen çoğul olduğu gibi bazen tekil olabilir-türkçe gibi düşünmeyiniz- bu yüzdende have yazılmaması lazımdı ! sence
  • GÜZEL DE AHL NİN HER YANI AÇIK OTOPARK OLMUŞ, MİLLET YOLCUSUNU BEKLERKEN YOL KENARINA PARK EDİYOR YETMİYOR BİR DE TUVALETİNİ YAPIYOR KARIŞAN EDEN YOK!!! AYRICA AHL İÇİNDE YOLCULARDAN ZORLA BAHŞİŞ TOPLAMAYA ÇALIŞAN TİPSİZ ADAMLAR CİRİT ATIYOR KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL..DEMEK Kİ AHL DE MÜLKİ İDARE AMİRİ,POLİS VE KISACA DEVLET YOK OTORİTE DE YOK..HERKLES İSTEDİĞİ GİBİ AT KOŞTURUYOR..OHH NE GÜZEL!!!
  • Bu işler bırakılıp artık bu taxi yolundaki uçak sıraları ışi hasıl halledilir buna bakınız bunlar daha önemli uçak içinde ortalama bekleme süreleri 45 dakikayı buluyor.Buna yoğunlaşmanız ve tedbir almanız daha önemli
  • badem gordum sanki
  • bende mesala %60 bedensel engellıyım dıyelım kıbrısa gıdecem ekonomy class pekı busıness class salonundan yararlanabılecekmıyiz?
Hizmetin açılışını Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, DHMİ İstanbul Başmüdürü Celal Özuğur ve TAV İstanbul Müdürü Kemal Ünlü birlikte gerçekleştirdi.

Atatürk Havalimanı'nın Türkiye'nin gurur kaynağı olduğuna dikkat çeken Mülki İdare Amiri Aydın, "Limana gelen yolcuların sayısı her geçen yıl yüzde 14 artış gösteriyor. 2011 yılında 37 milyon 300 bin yolcuyu ağırladık. Her geçen gün büyüyen Atatürk Havalimanı'nda bütün yolculara nasıl daha kaliteli hizmet sunarız diye araştırma yaparken, hiçbir yazılı başvuru olmadan özellikle bedensel engelli ve gazilerimize ne tür bir kolaylık sağlarız diye kafa yormaya başladık. Sonuçta prime class ve THY'den first class, business class geçen yolcularımızın faydalandığı haklardan bedensel engelli ve gazi yolcularımızın da faydalanmasına karar verdik" dedi. 

Bu kararın çok önemli bir adım olduğuna işaret eden Aydın, "Biraz da engelli ve gazilerimizi kendi yerimize koymamız lazım. Biz onların yerinde olsak sağlam insanlardan ne beklerdik diye düşünmek lazım. Bize hiçbir talep gelmeden bunu düşünerek engelli ve gazilerimize hızlı geçiş hizmetini başlattık. Bu hizmet sadece limana girişle sınırlı değil. Engelli ve gazi yolcularımız hem hızlı chek-in işlemlerini hem de pasaporttan geçişi sıra beklemeden yapacaklar. Engelli yolcularımıza toplum olarak sahip
çıkmak hepimizin görevi. Ancak özellikle vatanımızı korumak için canlarını feda eden gazilerimiz için ne yapsak azdır. Tıpkı ayakkabı ve kemer çıkarma olayını kaldırmamızın Türkiye'ye örnek olduğu gibi engelli ve gaziler için yaptığımız bu uygulamanın sadece ülkemize değil, dünyaya örnek olacağına inanıyorum" diye konuştu. 
 
Aydın, Atatürk Havalimanı'nda "Open Gate" uygulamasına 15 Mart 2012'de geçileceğini, iç hatlardaki sıvı yasağının da 1 Mart'ta başlayacağını kaydetti. 



AHL'DE DEV HİZMET...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
Hükümetin yapamadığını TAV ve DHMI yaptı. Tebrik ediyorum. Umarım uygulamayı kapılara bildirmeyi unutmamışlardır. Sonra kraldan çok kralcılar gazilere kapıda eziyet etmeseler, bununla birlikte gazi kartına sahip eşlerin durumu nedir acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hey maşallah...şu yetkililerin karizmalarına,yakışıklılıklarına bir bakın..nur topu gibiler valla...))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aynen katılıyorum. Türkçe gibi düşünmemek lazım. Have e gerek yok orada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
birde reklamı yapmasanız.. tamam uygulama güzel, çok güzel hemde ama, "bu bir reklamdır" havası var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
girişde ing. yazılan tabelada have priority yazılmış burada normalde sadece priority-öncelik- yazılmalıydı 1. bu tür yerlerde konuşma ing. geçerli kısaltmalar yapılır ve yardımcı yüklemler konmaz PRIORITY 2. geçenler bazen çoğul olduğu gibi bazen tekil olabilir-türkçe gibi düşünmeyiniz- bu yüzdende have yazılmaması lazımdı ! sence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GÜZEL DE AHL NİN HER YANI AÇIK OTOPARK OLMUŞ, MİLLET YOLCUSUNU BEKLERKEN YOL KENARINA PARK EDİYOR YETMİYOR BİR DE TUVALETİNİ YAPIYOR KARIŞAN EDEN YOK!!! AYRICA AHL İÇİNDE YOLCULARDAN ZORLA BAHŞİŞ TOPLAMAYA ÇALIŞAN TİPSİZ ADAMLAR CİRİT ATIYOR KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL..DEMEK Kİ AHL DE MÜLKİ İDARE AMİRİ,POLİS VE KISACA DEVLET YOK OTORİTE DE YOK..HERKLES İSTEDİĞİ GİBİ AT KOŞTURUYOR..OHH NE GÜZEL!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu işler bırakılıp artık bu taxi yolundaki uçak sıraları ışi hasıl halledilir buna bakınız bunlar daha önemli uçak içinde ortalama bekleme süreleri 45 dakikayı buluyor.Buna yoğunlaşmanız ve tedbir almanız daha önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
badem gordum sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bende mesala %60 bedensel engellıyım dıyelım kıbrısa gıdecem ekonomy class pekı busıness class salonundan yararlanabılecekmıyiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000