05 Temmuz 2009, Pazar 08:02:20

AHL'de cemaat bu kez de muradına eremedi

Mahmut Hoca' olarak bilinen İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu ve ‘Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bu sabah umreden döndü...
  • cemaat ermiş be kardeşim muradına.siz bi vakit namazı saati uçak revizyonda şefin peşine taktığı çalışan! ekibiyle namaza gidişini bir görün.el insaf be mesai saati.ondan sonra atın tutun.cuma saati hangarda kimi bulacaksıınız....bırakın bu işleri taklacı ve takvacı şefleri de siyasete atlayacakmış.kalp krizi ii gelmiş anlaşılan.yaradan bir sallamış yürü ya kulum demiş galiba.adam olsa ders alırdı ama insan değilmiş galiba.adam olsa adam olarak anılırdı.
  • İran sevdalıları neden oralarda yaşamıyorsunuz ? Bırakın Atatürk Cunhuriyeti de bizlere kalsın. Gidin oralarda ne haliniz varsa görün.
  • Guzel 21. yuzyilin Turkiye`si... Kimleri kendilerine kahraman secmis bunlar. Sanki Spiderman hayrani cocuklar.
  • Personel bile yurt dısından gelen bu adam kadar rahat çıkamıyor A kapısından ne kadar ilginç değil mi? nasıl termal kameradan gectı acaba?
  • üçüncü kez yazıyorum burada. Kıyas kısas bağlamında İran örneği aba altında sopa olmuş durumda paranoyanalara. İranı görün bir hafta yaşayın bizim bu ucube gidişle İran bile olamayacağımızı anlarsınız. Bu gidişin sonu İran olsa inanın az üzülürsünüz. Adamlar şunu bunu ,bir kere petrolü, gazı, sanayisi, v.s. ile kuyruk dik ve hala iranlı çocuklarına iranlı olmanın gururu hedefli eğitim ve öğretim veriyorlar. MİLLİLER. biz İran olmayız korkmayın. Nasıl bir şey olamayacağı belli olmayan birşey olabiliriz ondan korkalım işte. Çuvalı kafamıza cüppeyi sırtımıza geçiriyorlar! Kitabı elimizden, dilimizi bilincimizden ayırıyorlar. Tehlikenin herkezin farkında olup da bukadar tepkisiz yaşadığımız (bayrak elde meydanlarda değil) bir dönem olmadı.
  • Türkiye'yi yönetenler şu resimdeki manzaradan umarım utanırlar.Ama sanmam.Bu resmi hazırlayanlar dini oy için kullananlar zaten kendileri. Sadece kılık kıyafet değil.Bu çağda şeyh hocaefendi vs. dedikleri insanların peşinden düşünmeden giden, O'na biat edenleri çağdaş Türkler ibretle izlemeli ve cemaat, tarikat vb. yapılanmaların Türkiye'yi nereye götürdüğünü görmeli artık.Yoksa zaten devlet içinde heryeri ele geçiren bu çağdışı insanların gerçek yüzleri yakında ortaya çıkacak.Aynen İran'da olduğu gibi ve o zaman çok geç olacak...
  • yuh olsun size tapacaksınız o fani zata nerdeyse nasıl bir inanç sizinki nasıl müslümanlık sizinki
  • O kadae cahiliz ki, o kadar karanligiz ki, kiyametin bizim yuzumuzden koptugunu is isten gectikten sonra anlayacagiz. insanlari kafir diye nitelendirenler gercek kafirlerin kendileri oldugunu ogrendiginde akillarini kaybedecek. Butun bunlarin kutsal kitapta yeri var. Sprun bakalim kaci okumus kitabi?????
  • Laleli Lions..Yine yalamış yutmuş birilerini :)
  • seyhlerin ve tarikatların islam da yeri yoktur.. insallah bir gun akıllanırlar da syhimi gorecegim diye sıradan yolculara zulmetmekten vazgecerler.. havaalanı trafigi felc oluyor insanlar ucusunu kacırıyor..

Umreye gidişinde uğurlamak için Atatürk Havalimanı'na akın eden çok sayıda Mahmut Ustaosmanoğlu müridi, gidişte olduğu gibi dönüşte de cemaat liderlerini göremedi.

THY'nin tarifeli uçağıyla Medine'den saat 07.40'ta İstanbul’a gelen Mahmut Ustaosmanoğlu ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın, çok sayıda müridi Atatürk Havalimanı'na bu sabahın erken saatlerinden itibaren geldi.

Sarıklı cüppeli erkeklerle çarşaflı kadınlardan oluşan kalabalık Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hocalarını bekledi. Mahmut Ustaosmanoğlu ve eşi Müşerref Ustaosmanoğlu, dış hatlar geliş terminali yerine A Kapısı olarak adlandırılan başka bir kapıdan çıkartılarak müritlerine gösterilmedi.

Uzun süre cemaat liderlerini havalimanında bekleyen yaklaşık 500 kadar Ustaosmanoğlu müridi, başka bir kapıdan çıkış yaptığını öğrenince hayal kırıklığı ile terminalden ayrıldı.

Bu arada aynı uçakla umreden gelen ‘Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de İstanbul'a geldi. ‘Cübbeli Ahmet Hoca' dış hatlar terminalinden çıkarken, müridleri tarafından karşılandı. Cübbeli Ahmet Hoca, duygularının sorulması üzerine “Allah kabul etsin. Allah kabul etmezse fayda yok” dedi. ‘Cüppeli Ahmet Hoca', umre ziyaretinin nasıl geçtiği sorusuna ise, “Elhamdülillah. İyi geçti. Allah herkese nasip etsin” karşılığını verdi.

Milliyet

AHL'de cemaat bu kez de muradına eremedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
cemaat ermiş be kardeşim muradına.siz bi vakit namazı saati uçak revizyonda şefin peşine taktığı çalışan! ekibiyle namaza gidişini bir görün.el insaf be mesai saati.ondan sonra atın tutun.cuma saati hangarda kimi bulacaksıınız....bırakın bu işleri taklacı ve takvacı şefleri de siyasete atlayacakmış.kalp krizi ii gelmiş anlaşılan.yaradan bir sallamış yürü ya kulum demiş galiba.adam olsa ders alırdı ama insan değilmiş galiba.adam olsa adam olarak anılırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İran sevdalıları neden oralarda yaşamıyorsunuz ? Bırakın Atatürk Cunhuriyeti de bizlere kalsın. Gidin oralarda ne haliniz varsa görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Guzel 21. yuzyilin Turkiye`si... Kimleri kendilerine kahraman secmis bunlar. Sanki Spiderman hayrani cocuklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Personel bile yurt dısından gelen bu adam kadar rahat çıkamıyor A kapısından ne kadar ilginç değil mi? nasıl termal kameradan gectı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
üçüncü kez yazıyorum burada. Kıyas kısas bağlamında İran örneği aba altında sopa olmuş durumda paranoyanalara. İranı görün bir hafta yaşayın bizim bu ucube gidişle İran bile olamayacağımızı anlarsınız. Bu gidişin sonu İran olsa inanın az üzülürsünüz. Adamlar şunu bunu ,bir kere petrolü, gazı, sanayisi, v.s. ile kuyruk dik ve hala iranlı çocuklarına iranlı olmanın gururu hedefli eğitim ve öğretim veriyorlar. MİLLİLER. biz İran olmayız korkmayın. Nasıl bir şey olamayacağı belli olmayan birşey olabiliriz ondan korkalım işte. Çuvalı kafamıza cüppeyi sırtımıza geçiriyorlar! Kitabı elimizden, dilimizi bilincimizden ayırıyorlar. Tehlikenin herkezin farkında olup da bukadar tepkisiz yaşadığımız (bayrak elde meydanlarda değil) bir dönem olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'yi yönetenler şu resimdeki manzaradan umarım utanırlar.Ama sanmam.Bu resmi hazırlayanlar dini oy için kullananlar zaten kendileri. Sadece kılık kıyafet değil.Bu çağda şeyh hocaefendi vs. dedikleri insanların peşinden düşünmeden giden, O'na biat edenleri çağdaş Türkler ibretle izlemeli ve cemaat, tarikat vb. yapılanmaların Türkiye'yi nereye götürdüğünü görmeli artık.Yoksa zaten devlet içinde heryeri ele geçiren bu çağdışı insanların gerçek yüzleri yakında ortaya çıkacak.Aynen İran'da olduğu gibi ve o zaman çok geç olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yuh olsun size tapacaksınız o fani zata nerdeyse nasıl bir inanç sizinki nasıl müslümanlık sizinki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O kadae cahiliz ki, o kadar karanligiz ki, kiyametin bizim yuzumuzden koptugunu is isten gectikten sonra anlayacagiz. insanlari kafir diye nitelendirenler gercek kafirlerin kendileri oldugunu ogrendiginde akillarini kaybedecek. Butun bunlarin kutsal kitapta yeri var. Sprun bakalim kaci okumus kitabi?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Laleli Lions..Yine yalamış yutmuş birilerini :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
seyhlerin ve tarikatların islam da yeri yoktur.. insallah bir gun akıllanırlar da syhimi gorecegim diye sıradan yolculara zulmetmekten vazgecerler.. havaalanı trafigi felc oluyor insanlar ucusunu kacırıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000