05 Kasım 2011, Cumartesi 07:55:04

300 EK SEFER 500 BİN YOLCU

Bayram döneminde iç ve dış hatlarda yaklaşık 500 bin kişinin havayolu ile seyahat etmesi havayolu şirketlerini harekete geçirdi...
  • memlekette kriz var ama gezmekten kimse geri kalmıyor
  • kriz var :)))
Türk Hava Yolları (THY) ile Anadolujet, Pegasus, Atlasjet, Onur Air ve SunExpress Havayolları, Kurban Bayramı haftasında mağduriyetleri önlemek amacıyla 300 ek sefer koydu. THY, artan yolcu talebini karşılamak amacıyla 24 ek sefer düzenleyecek. Şirket, bayram haftasında İstanbul'dan Antalya (11), Trabzon (4), Dalaman (3), Bodrum (4) ve Adana'ya (2) ilave sefer gerçekleştirecek. Pegasus Hava Yolları, Kurban Bayramı haftasında yurtiçi hatlarda 190, Kıbrıs hatlarında 36, yurtdışı hatlarında 17 ek sefer düzenleyecek.

Şirket, 3-14 Kasım arasında başta İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere, İzmir, Adana ve Kıbrıs merkezli uçuşlarına yeni seferler ekleyerek bayramda seyahat etmeyi seçenlere kolaylık sağlayacak. Bayram süresince gerçekleştirilecek 243 ek seferin 190'ı yurtiçi hatlara, 6'sı Kıbrıs'a ve 17'si de yurtdışına düzenlenecek. Ek sefer konulan yurtiçi hatların başında Diyarbakır, Elazığ ve Malatya öne çıkarken, yurtdışı hatlarda Beyrut, Düsseldorf, Köln, Milano ve Roma ek seferleri ağırlık kazanıyor. Şirket, gerçekleştireceği 243 ek sefer ile 45 bin 927 yolcusunu daha uçuracak.
 
Atlasjet Havayolları, bayram haftasında İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan iç hatlarda Antalya, İzmir ve Bodrum'a, dış hatlarda da başta KKTC Ercan olmak üzere Barcelona, Verona, Roma, Venedik ve Dubrovnik'e ek sefer düzenleyecek. Şirket yetkilileri, bazı hatlarda ek sefer yerine uçak tiplerini büyüterek daha çok yolcu taşıyacaklarını söyledi. Onur Air, bayram haftasında 31 uçakla yaklaşık 300 sefer gerçekleştirecek. Atatürk Havalimanı'ndan Trabzon, Antalya, Diyarbakır ve KKTC'de Ercan'a ek sefer düzenleyecek şirket, tatil döneminde toplam 40 bin kişiyi uçuracak. SunExpress, İstanbul'dan İzmir, Van ve Diyarbakır'a ek sefer düzenleyecek. Şirket yetkilileri, 4-9 Ekim arasında iç ve dış hatlarda 25 uçakla 160 bin yolcu uçurmayı planladıklarını söyledi. (Zaman)
300 EK SEFER 500 BİN YOLCU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
memlekette kriz var ama gezmekten kimse geri kalmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kriz var :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000