18 Kasım 2011, Cuma 07:24:08

1 MİLYONUNCU YOLCUYA THY'DEN BİLET

Samsun-Çarşamba Havaalanı'na gelen 1 milyonuncu yolcu biletle ödüllendirildi.
  • bürokratik ortamın en boğucu olduğu yerlerden biridir. en fazla acı acı gülümsenebilir.
  • yolcu sayısı milyon olmuş ama hepsi bu. uçak inmeyen ya da trafiği yok denecek kadar az meydanlar siyaseten liman yapılırken tüm şartların uygun olduğu samsun-çarşamba yine aynı siyaset tarafından meydan kalmaya mahkum edilmiştir. yüzler gülmüyorsa bundandır.
  • aman ne kadar büyük bir ödül hadi desek ki bu kazanan kişiye 1 yıl thy ile tüm samsun uçuşları bedava tamam güzel derdim.thy için çok ucuz bir durum ve hediye
  • Bileti kazanan sansli yolcudan haric herkes mutsuz gorunuyor. Gulumseyen yok.
  • Haber okunduğunda 1998 yılından bu yana Havaalanına gelen 1 milyon yolcu olduğu anlaşılıyor. Halbuki bu rakam sadece 2011 yılı Ocak ayından 17 Kasım'a kadar zamanı kapsamaktadır. 2010 yılında 957 bin yolcu , 2011 yılında 1 milyon yolcu olmak üzere 2010 ve 2011 yılları toplam yolcu sayısı sadece 1 milyon 957 bin dir. Haberin yanlış anlaşılmaması adına bu açıklamanın yapılması gerek diye düşünüyorum...
Açıldığı 1998 yılından beri Samsun-Çarşamba Havaalanı'na gelen 1 milyonuncu yolcu İstanbul'dan 35 yaşındaki Gerçem Coşkun oldu. Toplantı için Samsun'a gelen 1 milyonuncu yolcu Coşkun'a THY ile istediği yere gidebileceği 1 bilet hediye edildi.

Samsun-Çarşamba Havaalanı'na iniş yapan şanslı yolcu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ve havaalanı yetkilileri tarafından karşılandı. VIP salonuna alınan Gerçem Coşkun'a Vali Hüseyin Aksoy, çiçek ve istediği yere seyahat edebileceği 1 bilet armağan etti.

Samsun'a İstanbul'dan toplantı için geldiğini belirten Gerçem Coşkun, çok şaşırdığını belirterek, "Bu zamana kadar Samsun'a 4 kere geldim. Bugün ise Samsun'da bir toplantı için bulunuyorum. Samsun'u çok seviyorum ve kendimi şanslı hissediyorum" dedi.

Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda 1 milyonuncu yolcuya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Vali Hüseyin Aksoy, "Bugün, Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda 1 milyonuncu yolcu sayısına ulaşmamış olmamız nedeniyle, THY tarafından bir hediye takdim edildi. Kendisine bu anlamda tören hazırlayarak 'hoş geldiniz' dedik. Samsun gelişiyor, büyüyor. Uluslararası nitelikteki havalimanı ile bugün itibariyle 1 milyonuncu yolcu sayısına ulaşmış durumdadır. 1998 yılında faaliyete geçen Samsun-Çarşamba Havaalanımız, yolcu sayısını artırmaktadır. İlk kurulduğu yıl 62 bin yolcu ile faaliyetine başlayan Samsun-Çarşamba Havaalanımız, 2010 yılında 957 bin yolcuya ulaşmıştır. Bugün itibariyle de 1 milyonuncu yolcuya ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bir önceki yılın ekim sonu itibariyle rakamlarına baktığımızda da yaklaşık olarak 2010 ile 2011 yılları arasında yolcu sayımızda yüzde 24.44'lük bir artış söz konusudur. Gelen-giden uçak sayısında da yüzde 16'lık bir artış vardır" diye konuştu.

Yurt dışı uçuşları hakkında da bilgiler veren Aksoy, "Yazın Almanya'nın 5 şehrine ve Viyana'ya tarifeli uçuşlarımız var. Kış tarifesinde özellikle Almanya'nın 3 şehrine de doğrudan uçuşlarımız devam ediyor. Yine Türkiye'nin çeşitli yerlerine İzmir, Antalya, Ankara ve İstanbul'a uçuşlarımız aksamadan devam ediyor. Kışın yolcu sayımızın azalması ile birlikte Almanya'nın 3 şehrine haftanın belirli günlerinden uçuşlarımız devam edecektir. Samsun-Çarşamba Havaalanı bu potansiyelini her gün geliştirerek yoluna devam edecektir" şeklinde konuştu.




1 MİLYONUNCU YOLCUYA THY'DEN BİLET

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
bürokratik ortamın en boğucu olduğu yerlerden biridir. en fazla acı acı gülümsenebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yolcu sayısı milyon olmuş ama hepsi bu. uçak inmeyen ya da trafiği yok denecek kadar az meydanlar siyaseten liman yapılırken tüm şartların uygun olduğu samsun-çarşamba yine aynı siyaset tarafından meydan kalmaya mahkum edilmiştir. yüzler gülmüyorsa bundandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aman ne kadar büyük bir ödül hadi desek ki bu kazanan kişiye 1 yıl thy ile tüm samsun uçuşları bedava tamam güzel derdim.thy için çok ucuz bir durum ve hediye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bileti kazanan sansli yolcudan haric herkes mutsuz gorunuyor. Gulumseyen yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haber okunduğunda 1998 yılından bu yana Havaalanına gelen 1 milyon yolcu olduğu anlaşılıyor. Halbuki bu rakam sadece 2011 yılı Ocak ayından 17 Kasım'a kadar zamanı kapsamaktadır. 2010 yılında 957 bin yolcu , 2011 yılında 1 milyon yolcu olmak üzere 2010 ve 2011 yılları toplam yolcu sayısı sadece 1 milyon 957 bin dir. Haberin yanlış anlaşılmaması adına bu açıklamanın yapılması gerek diye düşünüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000