01 Mayıs 2009, Cuma 12:54:30

1 Mayıs yolcuları da vurdu

Atatürk Havalimanı’nda görevli polis memurlarının 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Beyoğlu’nda görevlendirilmesi yolcu trafiğini olumsuz etkiledi.
  • bize hergün bayram ; 1 Mayıs (işçi bayramı):polisle çatışan yaşları 15-25 arası gençler .... Dünya kadınlar günü:bütün tv.lerde gözü morarmış,kaşı gözü patlamış kadınlar ve polisle çatışan pkk lılar ... Anneler,babalar günü:çocukları tarafından sokağa atılmış veya huzurevine bırakılmış anne,babalar .... sevgililer günü:aldatılan sevgililerin boy gösterdiği magazin vs. .... 23 Nisan çocuk bayramı:soğuktan donmuş,titreyen, iliklerine kadar ıslanmış çocuklar .... vs.,vs.,vs. ya bizdemi bir tuhaflık var ???? bayramlarda mı ????
  • Sayın Lion klubünün saygıdeğer üyelerinin inancının ne olduğu belli değil midir.
  • Bazıları sapla samanı birbirine karıştırıyor galiba. 1 mayısın "bayram" olduğunu bile iddia edenler var. Peki doğrusu ne? 1 mayıs artık emek ve "dayanışma" günü olarak düzenlenmiş. "Emek" kısmını anlarız, birileri işçi bayramı olduğu iddiasında. Peki ya "dayanışma"? Kusura bakmayın ama ben dayanışma adına, Türk Polisinin yasadışı marjinal örgütlere "dayadığı" barikat ve coplardan başka bir şey göremiyorum. Hıı, tabi bir de "aşkın partisi"ni slogan olarak kullananlar daha sonra birşeyler yapıyorsa bilemem, "dayanışma" adına... :)
  • lale, senin bu işlere sevinmen lazım. Sen değil misin her habere saçma yorum yazıp ortalığı karıştırmaya çalışan. Al sana karışıklığın daniskası, sevin...
  • arkadaşlar buradan çok defalar yazdım şu zavallı ruh hastası kaplancığa sataşmayın doktor onu kendi haline bıraktı.
  • Sayın LALE hersey bittide simdi inancimizamı geldi sıra. kimsenin inancini tartmak kimsenin haddine düsmez. Allah ile kul arasına senin gibi laleler hic giremez. bugun 1 mayis resmi isci bayramıdır. olumsuzlukların yasanmaması bayramın kardesce gecmesini dilerim
  • İnançlıdan kastın nedir acaba laleli lions?
  • Halbuki, 1 Mayıslarda sokağa çıkma yasağı uygulansa bunlar olmaz. İnançlı kardeşlerimiz zaten bu işlere karışmaz...
  • 1 mayıs, her zamanki gibi kaosa, gerilime ve anarşiye sebebiyet vermeye devam ediyor...

Atatürk Havalimanı’nda görevli polis memurlarının 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Beyoğlu’nda görevlendirilmesi yolcu trafiğini olumsuz etkiledi. Özellikle pasaport polisinin yetersiz kalması uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Atatürk Havalimanı’nda Görevli polis memurlarının 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Beyoğlu bölgesinde göreve gönderilmesi yolcu trafiğini olumsuz etkiledi. Özellikle dış hatlar gidiş katında bulunan sadece Türk Hava Yolları yolcuklarının kullandığı ve yeni pasaport kontuarları olarak bilinen kontuarlar tamamen kapatılırken, yolcular diğer havayolu şirketlerinin kullandığı eski pasaport kontuarlarına yönlendirildi. Burada da yeterli polis memurunun olmaması nedeniyle pasaport kontuarları önünde uzun kuyruklar oluştu. Yolcular pasaport işlemlerini yaptırabilmek için dakikalarca kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

AHL

AHL

AHL

AHL

1 Mayıs yolcuları da vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
bize hergün bayram ; 1 Mayıs (işçi bayramı):polisle çatışan yaşları 15-25 arası gençler .... Dünya kadınlar günü:bütün tv.lerde gözü morarmış,kaşı gözü patlamış kadınlar ve polisle çatışan pkk lılar ... Anneler,babalar günü:çocukları tarafından sokağa atılmış veya huzurevine bırakılmış anne,babalar .... sevgililer günü:aldatılan sevgililerin boy gösterdiği magazin vs. .... 23 Nisan çocuk bayramı:soğuktan donmuş,titreyen, iliklerine kadar ıslanmış çocuklar .... vs.,vs.,vs. ya bizdemi bir tuhaflık var ???? bayramlarda mı ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Lion klubünün saygıdeğer üyelerinin inancının ne olduğu belli değil midir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bazıları sapla samanı birbirine karıştırıyor galiba. 1 mayısın "bayram" olduğunu bile iddia edenler var. Peki doğrusu ne? 1 mayıs artık emek ve "dayanışma" günü olarak düzenlenmiş. "Emek" kısmını anlarız, birileri işçi bayramı olduğu iddiasında. Peki ya "dayanışma"? Kusura bakmayın ama ben dayanışma adına, Türk Polisinin yasadışı marjinal örgütlere "dayadığı" barikat ve coplardan başka bir şey göremiyorum. Hıı, tabi bir de "aşkın partisi"ni slogan olarak kullananlar daha sonra birşeyler yapıyorsa bilemem, "dayanışma" adına... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lale, senin bu işlere sevinmen lazım. Sen değil misin her habere saçma yorum yazıp ortalığı karıştırmaya çalışan. Al sana karışıklığın daniskası, sevin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar buradan çok defalar yazdım şu zavallı ruh hastası kaplancığa sataşmayın doktor onu kendi haline bıraktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın LALE hersey bittide simdi inancimizamı geldi sıra. kimsenin inancini tartmak kimsenin haddine düsmez. Allah ile kul arasına senin gibi laleler hic giremez. bugun 1 mayis resmi isci bayramıdır. olumsuzlukların yasanmaması bayramın kardesce gecmesini dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnançlıdan kastın nedir acaba laleli lions?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Halbuki, 1 Mayıslarda sokağa çıkma yasağı uygulansa bunlar olmaz. İnançlı kardeşlerimiz zaten bu işlere karışmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 mayıs, her zamanki gibi kaosa, gerilime ve anarşiye sebebiyet vermeye devam ediyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000