01 Haziran 2012, Cuma 08:10:46

UÇAK BAKIM MERKEZİ DE GELECEK

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı emekli Tümgeneral Osman Yıldırım ve Uzay ve Havacılık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret etti...
  • Bu kafayla giderlerse askere . Alamazlar teskere .
  • Bu kadar'da atmak olmaz ; ata ata bir hal oldun sonunda kendin bile yalanlarını hatırlayamayacaksın sonra kafana çökecek herşey,pes diyorum yani birde buna inananlara ne demeli ??
  • Başgan önce uçuş eğitiminin bitmesini bekleyen pilotaj öğrencilerini mezun etseniz daha iyi olmaz mı ? Açma demiyorum,hobi olarak yine aç.
  • Bu arkadaşlar denizci değil yoksa kars'a liman ve tersane sözü verirdi.
  • Cok saçma
  • THK Yönetimi Savurmaya devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Bak siz bu söylediklerinizi Kars'a yapın bende sizin Heykelinizi Kats Kalesine dikmezsem o zaman ne biliyorsanız siz onu söyleyin ama ben şimdiden şunu söylüyorum. THK yönetimi savurmaya devam ediyorrrrrrrr ya kardeşim sizin son yıllarda vaad ettikleriniz Türkiyeye sığmaz bir kısmını da komşu devletlere yapın. Türk tarihi THK'nın son zamanlarında bu savurmalar gibisini görmedi ve göremeyecekte... Bari Airporthaber THK'nın bu son vaatlerini toparlayıp bir liste yapsa ve bunun takipcisi olsa bu vaatleri toplarsak büyük bir liste ortaya çıkarki buna kağıt yetmez...

THK Genel Başkanı emekli Tümgeneral Osman Yıldırım, Kars’ta helikopter ve uçak bakım merkezi kuracaklarınını ve buna paralel olarak Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nu açacaklarının müjdesini verdi.

THK Genel Başkanı Yıldırım; “Hemen yakında Sarıkamış var. Burada binlerce şehit var ve Kars’ın da bizim Kafkaslarla aramızda en büyük köprü oluşturduğunu biliyoruz” dedi.

İlk defa Kars’ta bölge toplantısı yaptıklarını belirten THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, Kars’ta her yıl havacılık eğitimleri başlatmak istediklerini, Karslılara paraşöt, planör ve yamaç paraşütü eğitimleri, vermek üzere uçaklarımızı getireklerini ve halk uçuşları yaptıracaklarını kaydetti.

KARS’A HAVACILIK MESLEK YÜKSEK OKULU AÇACAĞIZ

Kars’taki havaalanı çalışmalarını gördüklerini ifade eden, THK Genel Başkanı Osman Yıldırım; “Kars’ta bu havaalanını ve çalışmaları gördük. İnşallah Kars’ta bir helikopter ve uçak bakım merkezi kurmayı düşünüyoruz. Buna paralel olarakta Allah nasip ederese bir de Havacılık Meslek Yüksek Okulu açmak istiyoruz. Çünkü kuracağımız uçak bakım merkezi ve helikopter bakım merkezinin ihtiyaçlarına aynı zamanda ülkemizin havacılık teknolojinisinin gelişmesine bağlı olarakta o sektörün ihtiyacı olan teknik personeli yetiştirelim. Bu yüksek okulun burada açılmasının da bölgenin hem ekonomisine, hem de eğitimine bir katkı vereceğini düşünüyoruz. Onun içinde burada Karslı hemşehrilerimize vatandaşlarımıza duyurmaktanda mutluluk duyacağız” diye konuştu.

KARS KABUĞUNU KIRIYOR

Kars’ta çok güzel yatırımlar olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, THK Genel Başkanı ve beraberindekilerin kendilerini ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkan Nevzat Bozkuş; “Artık Kars Bir çok noktada kabuğunu kırmak üzere, burada havaalının çok iyi düzeyde olması birçok imkan ve olanağıda beraberinde getiriyor. Sayın Genel Başkanım buna bağlı olarak şehrimizin bu konumunu gördüğünden dolayı kendi üniversitelerine bağlı bir meslek yüksek okulunun burada açılacağını, açılmasının daha iyi olacağını ifade etti. Yine Türk Hava Kurumu’nun bir çok faaliyetinin burada gerçekleşmesi için çaba göstereceklerini ifade ettiler. Kendileriyle biraz önce bahsettikleri projlerle ile ilgili bir takım görüşmeler olacak. Bizde belediye olarak bu güzel düşüncelerine katılıyoruz, almış oldukları kararları sonuna kadar destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra basını kapalı olarak yapılan toplantıda THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ile Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’a THK’nın Kars’ta hayata geçirmeyi düşündüğü projeler hakkında detaylı olarak görüştükleri bildirildi. THK heyeti daha sonra belediye binasından ayrıldı.

UÇAK BAKIM MERKEZİ DE GELECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

738 ~ 12 yıl önce
Bu kafayla giderlerse askere . Alamazlar teskere .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes yaa ~ 12 yıl önce
Bu kadar'da atmak olmaz ; ata ata bir hal oldun sonunda kendin bile yalanlarını hatırlayamayacaksın sonra kafana çökecek herşey,pes diyorum yani birde buna inananlara ne demeli ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 12 yıl önce
Başgan önce uçuş eğitiminin bitmesini bekleyen pilotaj öğrencilerini mezun etseniz daha iyi olmaz mı ? Açma demiyorum,hobi olarak yine aç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Şükür Denizci değil. ~ 12 yıl önce
Bu arkadaşlar denizci değil yoksa kars'a liman ve tersane sözü verirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ~ 12 yıl önce
Cok saçma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THK Yönetimi Savurmaya devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Bak siz bu söylediklerinizi Kars'a yapın bende sizin Heykelinizi Kats Kalesine dikmezsem o zaman ne biliyorsanız siz onu söyleyin ama ben şimdiden şunu söylüyorum. THK yönetimi savurmaya devam ediyorrrrrrrr ya kardeşim sizin son yıllarda vaad ettikleriniz Türkiyeye sığmaz bir kısmını da komşu devletlere yapın. Türk tarihi THK'nın son zamanlarında bu savurmalar gibisini görmedi ve göremeyecekte... Bari Airporthaber THK'nın bu son vaatlerini toparlayıp bir liste yapsa ve bunun takipcisi olsa bu vaatleri toplarsak büyük bir liste ortaya çıkarki buna kağıt yetmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000