23 Nisan 2012, Pazartesi 08:51:23

"TÜRKLER 2023'TE UZAYDA OLACAK"

THK Başkanı Osman Yıldırım iddialı açıklamalarda bulundu...
  • Dünyadaki 37 üniversiteden birisi Türkiye'de kuruldu.Hani ilk ve tek üniversite idi ne olduda 37 inci sırada buldunuz kendinizi Osmonot efendi...Evet ben inanıyorum uzay yolculuğuna....Seni yörüngeye bile oturtmazlar....Göktaşlarının envanteri azalır...Hamutçu Osmonot... Hadi ordan..Daha 23 Nisan töreninde bile paraşüte Planör diyorlar anons yaparken...Antalya daki Albayına söyle uçak sınıflarını öğrensin önce...Ama Pilot olmadığı için bilemez pardon....
  • basbakani demirden ucak yapar,bu uzaya gider,vah vah,acaba doktor ne diyor bu duruma
  • Osmanaut nire gedeyon aya kaçıcak belli,bir pilot okuluda oraya yapar şimdi
  • yahu anlamıyormusunuz sayın başkanım şaka yapıyor sadece 1 nisan la 23 nisanı karıştırmış o kadar olur
  • Rahmetli(!) Kenedy 1960'ta bu decade (on yıl) bitmeden Ay'a bir ABD'li göndereceğiz demişti. İstersek bizde yaparız(tüm sağlık, eğitim yol vs. yatırımları erteleyip bütün parayı buraya yatırırsak). Ama bu işi yapacak mercii kesinlikle THK değildir. Olamazda. --Volvo--
  • AT osman At...TUT sman TUT....
  • kendisi çıkmayacak.bunun imkansız olduğunu kendide iyi biliyor. ABD deki bir okul yada şirkete yaptırıcak. ben yaptım diye gezecek ortada.olay bu kadar basit.
  • Once vatanimizdan teker teker damla damla topraklarimizdan surgune ugradik artik yetmedi dunyadan surgun edilecegiz herhalde TURK olarak. Uzayli .
  • BEN KİŞİSEL OLARAK UÇAK OLACAM, HATTA UZAYA ÇIKICAM. 950 KİŞİLİK KAPASİTEM OLACAK. BEKLEYİN VALLAHİ BİLLAHİ ALLAH ŞAHİDİM OLSUN UÇAK OLACAM. HAA BİDE BİR MÜSLÜMAN TÜRKÜN BUNU BAŞARMASI İÇİN BİRAZ DESTEĞE İHTİYACIDA OLACAK TABİİ DİN KARDEŞLERİMDEN KOMBASSAN, YİMPAŞ, BOSNA YARDIMLARI, DENİZ FENERİ OLAYI GİBİDE BENİDE DESTEKLEMELERİNİ RİCA EDERİM.
  • soyleselerde bizde alsak
Türkiye'nin dünya çapında bir havacılık eğitim merkezi olması için özel havacılık üniversitesi olan Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi'ni kurduklarını söyleyen THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, Türkiye'nin havacılık eğitiminin yanında hava araçlarının üretildiği ve bakımlarının yapıldığı bir merkez olması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Yıldırım; "Temel hedefimiz 2023'te ülkemizin imkânlarını kullanarak üreteceğimiz uzay gemisiyle uzaya gitmektir. Bunu da yapacak imkân, kabiliyet ve kudrete sahibiz. Türk milletinin çalışarak yapamayacağı hiçbir şey yoktur" dedi. Dünyadaki 37 üniversiteden birisinin Türkiye'de kurulduğunu ve bu üniversitenin 2011- 2012'de eğitime başladığını vurgulayan Yıldırım, üniversitenin önderliğinde THK'nın uçak fabrikası kurma çalışmasına da başladığına dikkat çekerek "Fabrikada 2014'te üretime başlayacağız" dedi. (Sabah)
"TÜRKLER 2023'TE UZAYDA OLACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 12 yıl önce
Dünyadaki 37 üniversiteden birisi Türkiye'de kuruldu.Hani ilk ve tek üniversite idi ne olduda 37 inci sırada buldunuz kendinizi Osmonot efendi...Evet ben inanıyorum uzay yolculuğuna....Seni yörüngeye bile oturtmazlar....Göktaşlarının envanteri azalır...Hamutçu Osmonot... Hadi ordan..Daha 23 Nisan töreninde bile paraşüte Planör diyorlar anons yaparken...Antalya daki Albayına söyle uçak sınıflarını öğrensin önce...Ama Pilot olmadığı için bilemez pardon....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
basbakani demirden ucak yapar,bu uzaya gider,vah vah,acaba doktor ne diyor bu duruma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Osmanaut nire gedeyon aya kaçıcak belli,bir pilot okuluda oraya yapar şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu anlamıyormusunuz sayın başkanım şaka yapıyor sadece 1 nisan la 23 nisanı karıştırmış o kadar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rahmetli(!) Kenedy 1960'ta bu decade (on yıl) bitmeden Ay'a bir ABD'li göndereceğiz demişti. İstersek bizde yaparız(tüm sağlık, eğitim yol vs. yatırımları erteleyip bütün parayı buraya yatırırsak). Ama bu işi yapacak mercii kesinlikle THK değildir. Olamazda. --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AT osman At...TUT sman TUT....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kendisi çıkmayacak.bunun imkansız olduğunu kendide iyi biliyor. ABD deki bir okul yada şirkete yaptırıcak. ben yaptım diye gezecek ortada.olay bu kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Once vatanimizdan teker teker damla damla topraklarimizdan surgune ugradik artik yetmedi dunyadan surgun edilecegiz herhalde TURK olarak. Uzayli .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BEN KİŞİSEL OLARAK UÇAK OLACAM, HATTA UZAYA ÇIKICAM. 950 KİŞİLİK KAPASİTEM OLACAK. BEKLEYİN VALLAHİ BİLLAHİ ALLAH ŞAHİDİM OLSUN UÇAK OLACAM. HAA BİDE BİR MÜSLÜMAN TÜRKÜN BUNU BAŞARMASI İÇİN BİRAZ DESTEĞE İHTİYACIDA OLACAK TABİİ DİN KARDEŞLERİMDEN KOMBASSAN, YİMPAŞ, BOSNA YARDIMLARI, DENİZ FENERİ OLAYI GİBİDE BENİDE DESTEKLEMELERİNİ RİCA EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
soyleselerde bizde alsak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000