20 Nisan 2012, Cuma 08:40:46

"TÜRKİYE HAVACILIK MERKEZİ OLACAK"

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, hedeflerinin Türkiye'yi bir havacılık eğitim merkezi yapmak olduğunu söyledi...
  • paşam orası kimsenin babasının çifliği değil , Sen orayı askeriyeden kaçanların arpalığı yap sonra havacılık merkezi olacakmış diye reklam yap, reklamları izlediniz,Deki kardeşim niye geliyorsun.Hani ilk önce uçuş işletmede görev almadan uçuş öğretmeni olmak yoktu , tecrübeli Pilot demiyorum, eee seyrüseferci navigasyoncu subay astsubay olunca , direkt FI uçuş öğretmeni, aynı tecrübede sivil pilot olunca işletme, bu arada sivil olup dışardan başvurularada kurum dışı de, peki bu hava kara deniz kuvetlerinden gelenleri türk hava kurumumu yetiştirmiş onlar kurum içinden kabul ediliyor.Orası Atatürkün kurumu yani milletin, askerden kaçanların arpalığı değil , ya seni uyutuyorlar kandırıyorlar,yada sende yanlış adamlara uymuşsun paşa
  • KOMİK ADAM OSMONOT ÇIKTI SAHNEYE.... KAYMAKAMLAR GİRDİ HEMEN DEVREYE... BİRDE BULMUŞ KURMAYINDAN YÜZBAŞI... ÇUL GİYMİŞ REZİL DURUMDA ÜSTÜ BAŞI... BİR JET ALDIRDIN ALMANYA MÜNİHTEN.. BİLİYORUM GİTMEZSİN KURUMUYEMEDEN BİRDE SÜLALENİ T.H.K DAN GİYDİRMEDEN BİRDE ÇOK ŞEYLER YAPTIM DEMEDEN.. SENİ HAMUTÇU BİLİR HAVA KUVVETLERİ GEL YEME GARİBİN BİRİKİMLERİNİ
  • he he he durmak yok sallamaya devam....ne oldu senide alacaklar diyemi korkuyorsun :))
  • Zorrrr
  • Bu memleket ancak yabancı pilot merkezi olur başkada bir halt olmaz.................
  • anlamadım, Türkiye ne olacakmış?? siz bu ülkeye bir hava aracını ithal etmeye çalışın bakın ne zahmetli iş...o sadece bir örnek. 1 yıl uğraşmış arkadaşlarım var. siz geçin milleti kandırmayı.
  • Bunlardan 2 tanesi zaten Türkiye'de yıllardır bulunuyor ! 1)İstanbul Teknik Üniversitesi 2)Ortadoğu Teknik Üniversitesi THK 3. olacak.
  • hezerfen havaalanı gibi onlarca meydan olmalı ve yeni düzenlemelere gidilmeli benzinde ötv muhafiyeti kesinlikle olmalı hatta hezerfen nin 2 katı büyüklüğünde meydanlar olmalı buralara eğitimli personellerin yerleştirilmesi de olmazsa olmazların içinde gerekirse dhmi kuleden emekli çok değerli arkadaşları da yerleştirip hızlı bir şekilde yapılandırmaya gidilmeli eğitimci olarak da bu arkadaşlardan faydalanılabilinir.birçok fikir daha katılabilir siz değerli havacı arkadaşlarımdan o zaman havacılık adına güzel şeyler olabilir
  • aman lodos duymasin!
Yıldırım, THK Kelkit Şubesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, dünyada 37 adet havacılık ve uzay üniversitesi olduğunu, bunlardan bir tanesinin de Türkiye'de bulunduğunu belirtti.
 
Üniversiteyi Türkiye'de Türk Hava Kurumu'nun kurduğunu ifade eden Yıldırım, ''Bu üniversite uçak, uzay araçları üretimiyle ve uyduların yapılmasıyla yani çağı yakalayacak ve Türkiye'yi çağın ötesine götürecek çok önemli bir eğitim kurumudur'' dedi.
 
Hükümetin ve kurum olarak hedeflerinin Türkiye'yi bir havacılık eğitim merkezi yapmak olduğunu kaydeden Yıldırım, ''Hava araçlarının üretildiği çok önemli merkezlerden biri haline getirmektir. Üretilen bu hava araçlarının bakımlarının yapıldığı çok önemli bir merkez olarak ortaya çıkmasını sağlamaktır. Bunlarda da Türk Hava Kurumu'na çok önemli roller düşüyor'' diye konuştu.
 
Kelkit Kaymakamı Erten de Türk Hava Kurumu'nun ülke çapında yaptığı çalışmaların büyük bir övünç vesilesi olduğunu belirterek, ''Türk Hava Kurumumuzun gerek ülkemiz gerekse de Kelkit'imiz açısından artan bir önemi var. Yöremizde bu hususta büyük bir potansiyel var'' dedi.
 
Erten, Kelkit'e sivil havacılık yüksekokulu kazandırmak istediklerini de söyledi.
 
Açılış törenine, Yıldırım ve Kaymakam Erten'in yanı sıra Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, İlçe Garnizon Komutanı Kurbay Yüzbaşı Yasin Kayabaşı, THK Kelkit Şube Başkanı Süheyla Acar ve davetliler katıldı.
"TÜRKİYE HAVACILIK MERKEZİ OLACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
paşam orası kimsenin babasının çifliği değil , Sen orayı askeriyeden kaçanların arpalığı yap sonra havacılık merkezi olacakmış diye reklam yap, reklamları izlediniz,Deki kardeşim niye geliyorsun.Hani ilk önce uçuş işletmede görev almadan uçuş öğretmeni olmak yoktu , tecrübeli Pilot demiyorum, eee seyrüseferci navigasyoncu subay astsubay olunca , direkt FI uçuş öğretmeni, aynı tecrübede sivil pilot olunca işletme, bu arada sivil olup dışardan başvurularada kurum dışı de, peki bu hava kara deniz kuvetlerinden gelenleri türk hava kurumumu yetiştirmiş onlar kurum içinden kabul ediliyor.Orası Atatürkün kurumu yani milletin, askerden kaçanların arpalığı değil , ya seni uyutuyorlar kandırıyorlar,yada sende yanlış adamlara uymuşsun paşa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KOMİK ADAM OSMONOT ÇIKTI SAHNEYE.... KAYMAKAMLAR GİRDİ HEMEN DEVREYE... BİRDE BULMUŞ KURMAYINDAN YÜZBAŞI... ÇUL GİYMİŞ REZİL DURUMDA ÜSTÜ BAŞI... BİR JET ALDIRDIN ALMANYA MÜNİHTEN.. BİLİYORUM GİTMEZSİN KURUMUYEMEDEN BİRDE SÜLALENİ T.H.K DAN GİYDİRMEDEN BİRDE ÇOK ŞEYLER YAPTIM DEMEDEN.. SENİ HAMUTÇU BİLİR HAVA KUVVETLERİ GEL YEME GARİBİN BİRİKİMLERİNİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
he he he durmak yok sallamaya devam....ne oldu senide alacaklar diyemi korkuyorsun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Zorrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu memleket ancak yabancı pilot merkezi olur başkada bir halt olmaz.................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
anlamadım, Türkiye ne olacakmış?? siz bu ülkeye bir hava aracını ithal etmeye çalışın bakın ne zahmetli iş...o sadece bir örnek. 1 yıl uğraşmış arkadaşlarım var. siz geçin milleti kandırmayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bunlardan 2 tanesi zaten Türkiye'de yıllardır bulunuyor ! 1)İstanbul Teknik Üniversitesi 2)Ortadoğu Teknik Üniversitesi THK 3. olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hezerfen havaalanı gibi onlarca meydan olmalı ve yeni düzenlemelere gidilmeli benzinde ötv muhafiyeti kesinlikle olmalı hatta hezerfen nin 2 katı büyüklüğünde meydanlar olmalı buralara eğitimli personellerin yerleştirilmesi de olmazsa olmazların içinde gerekirse dhmi kuleden emekli çok değerli arkadaşları da yerleştirip hızlı bir şekilde yapılandırmaya gidilmeli eğitimci olarak da bu arkadaşlardan faydalanılabilinir.birçok fikir daha katılabilir siz değerli havacı arkadaşlarımdan o zaman havacılık adına güzel şeyler olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aman lodos duymasin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000