31 Ağustos 2009, Pazartesi 07:39:58

THK'dan destek talebi...

Türk Hava Kurumu tarafından her yıl düzenli olarak kurban bayramında Kuruma bağışlanan Kurbanlardan elde edilen etler Et balık Kurumunda toplanıp kavurma haline getirilerek Ramazan aylarında dağıtımı gerçekleştiriliyor.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Beriev_Be-200 uçaklarını görmeyen gözlere takdim ederim. 12 ton suyu 1 saniyeden kısa bir zamanda yangının üstüne boşaltıyor. 14 sanyiyede de suya sürtünerek 12 ton suyu deposuna alıyor. Üstelik de suya inip kalkabilen bir jet uçağı. Öyle helikopterin kovasıyla alay eder gibi yangın söndürmeye kalkarsan daha çok ormanımız yanar.

Edinilen bilgiye göre, THK Develi Şube sekreteri Yüksel Güler 2009 yılı ramazan ayında İlçe genelinde Muhtarlar aracılığı ile 432 adet Kavurma dağıtıldığını bildirdi.

THK  Develi Şube Başkanı  Cezmi Kaya, kurumun bu kez de yangın filosu kurmaya hazırlandığını beyan etti ve  "her gün ciğerlerimizin yandığı orman yangınlarında söndürme faaliyetlerine destek olması bakımından bütün vatandaşlarımızı  'Yangın Söndürme Uçak Filosu'nun kurulmasında katkı yapmaya davet ediyorum" dedi.

THK'dan destek talebi...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
http://en.wikipedia.org/wiki/Beriev_Be-200 uçaklarını görmeyen gözlere takdim ederim. 12 ton suyu 1 saniyeden kısa bir zamanda yangının üstüne boşaltıyor. 14 sanyiyede de suya sürtünerek 12 ton suyu deposuna alıyor. Üstelik de suya inip kalkabilen bir jet uçağı. Öyle helikopterin kovasıyla alay eder gibi yangın söndürmeye kalkarsan daha çok ormanımız yanar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000