29 Ağustos 2008, Cuma 07:47:38

THK yeni projelerini sundu

Türk Hava Kurumu (THK) Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özoğul, havacılık alanında eleman yetiştirmek amacıyla Karadeniz Havacılık Kulübü kurma çalışmaları içinde olduklarını belirtti.

Ali Özoğul başkanlığındaki THK Giresun Şubesi Yönetim kurulu üyeleri, hazırladıkları projelerle ilgili bilgi sunmak üzere Giresun Valisi Mustafa Taşkesen'i makamında ziyaret etti. Giresun merkez olmak üzere, havacılık alanında eleman yetiştirmek amacıyla Karadeniz Havacılık Kulübü'nü kurma çalışmaları yaptıklarını söyleyen Özoğul, bu kapsamda tüzük çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Özoğul, "Türkiye'de halen 3 adet olan Havacılık Eğitim Merkezi'ni ilimizde de kurmayı hedefledik. Bu konuda Ankara'daki genel merkez Giresun'da birim oluşturacak. Kurum faaliyetlerinin daha düzenli ve verimli olabilmesi amacı ile il yöneticilerinden oluşan Koordinasyon Merkezi oluşturmak için çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

Vali Taşkesen ise Türk Hava Kurumu Giresun Şubesi'nin bu tür proje çalışmaları içinde olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, kendilerine her türlü desteği sağlamaya çalışacaklarının altını çizdi.

THK yeni projelerini sundu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000