21 Mayıs 2015, Perşembe 14:24:25

THK Vakfı Başkanı Kürşat Atılgan'dan flaş açıklama

Türk Hava Kurumu Vakfı Başkanlığı’na getirilen Kürşat Atılgan Airporthaber’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atılgan, “Kim ne derse desin bu kurumu ayakta tutarak yücelteceğiz” dedi. İşte detaylar.
  • BİR PAŞA GİTTİ BİR PAŞA GELDİ ....
  • Hava Ambulans görevi yapan 5 aydır maaşlarını eksik alan, 2 aydır da maaşlarını hiç alamayan Helikopter pilotlarının maaşlarını ödeyecek mi ?
  • sayın kürşat atılgan inşallah thkurumuna biranönce gelir kurumu biranönce budüştüğü durumdan kurtarır.Allah onun yolunu açıketsin inşallah,bütün şübe başkanlarına delegelere saygıyla sesleniyorum SAYIN KÜRŞAT ATILGAN HERŞEYİYLE TAMDONANIMLI EMEKLİ HAVACI TUĞGENARALDİR DEVLET PROTOKOLÜNDEN GELME MİLLET VEKİLLİĞİ YAPMIŞ,DENEYİMLİ OKUMUŞ TÜRK HAVA KURUMUNADA LAYIK TEK ADAMIDIR,MUTLAKA BUNU İYİCE DEĞERLENDİRMENİZİ HEMKURUM ADINA HEMDE TÜRKİYE GENÇLİĞİ ADINA YAPMANIZI TEMENNİLERİMİZLE,RAHMETLİ ATATTÜRKÜN KURMUŞ OLDUĞU THKURUMUNU ELBİRLİĞİYLE DAHA GÜZEL GÜNLERİNE GETİRECEKTİR KÜRŞAT ATILGAN.SAYGILARIMLA
  • kürşat atılgan eğer tüm osmanot yakınlarını yolluyorsan 1.giray hüpgezen 2.osman köşker 3.necdet şendil ne işi var orda? ya bu 3 ismi göndereceksin ki sana inancımız pekişsin. destekçiniz sonuna kadar.
  • Haberin yayimlandigindan bu gune leyhte ve aleyhte epey yorum yapilmis ama bunlarin cevabini en iyi Genel Merkez verir. Ancak saibeli bir Genel Baskanin atadigi bir Vakif Baskani nasil temiz biri olur bunu bana birisi aciklayabilir mi. Amac THK yi kurtarmaksa idareyi Genel Kurulda secilen Genel Baskana birakmak gerekmez mi. Eger bu yapilmiyorsa isin icinde baska isler oldugu dusunulur ve o kisiler hep saibeli olarak anilirlar.
  • şimdi tekrar ALİ KIDIK beye ricalarımı iletiyorum;yazdıklarımı neden yayınlamıyosunuz-editörün dikkatine-ALLAH nasibederse RABBİM inşallah;thkmu çokgüzel günlerine-geri dönecektir;bukurum üzerinden nemalananlar bukuruma zarar verenler-TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI VARDIR BUKURUMDA ONUDA SİZLERE ALLAH YEDİRTMESİN İNŞALLAH;birde boşyere maaş alanlar---gırtlağınızdan haram para geirmeyin olurmu.
  • osman paralel-mosman paralel-diyosunuz bilmeden atıp tutyonuzya-bilmem kimilerin paralel dediği kişilerle yıllarca devlet erkanı bile aynı safa durdular,şimdi nolduda biranda herşey değişti;ALLAH hesap sorar,değilmi,kurbanım ona one yücedir,birilerinin balyozcu,paralelci,bilmem ne dedikleri,şimdi neden serbest bırakıldılar,yazık değilmi oinsanlara ailelerine,17aralık savcıları hakimleri avukatları polisleri,askerleri,ordan oraya sürüldülerbe,buolayı yapan bakanlar nerde-yargılanmıyorlar bile-yazıklar olsun-işte böyle düşünceye-sen-ben bitane biolay yapsak ümiğimize çökerler değilmi,kim suçluysa eşit şartlarda YARGILANMALIdır.şimdi bak kayıplara karıştılar,ŞİMDİ İYİCE DİNLE;THKda genel başikanlık seçimi yapıldı değilmi;peki genel başkanlıkta rektör ünsal BAN-ŞİMDİKİ GENEL Başkanla beraber genel başkanlıkta şube başkanlarıyla öngörüşme yaparak seçime şaibe karıştırmadılarmı,diğer adaylar bundan haberdar edilseydi nolurdu sence,adeletli birseçimmi oldu yani,gülerim ben buna işte oldumu.
  • Sayın Kürşat sizi kim ve nasıl vakıf başkanı olarak seçti veya atadı? Genel kurul siz i seçimde başkanlığa seçmemişti bu atama tepeden inmeçe olmuş gibi.Olağan genel kurulda görüşmek üzere.
  • Bırazda sabahtan aksama kadar yatan, ıkı topuk selamı , saga ıkı sola bır dönüp paraları cebe atan.. Atlayısları bedava olan , uluslararası yarısmalarda fos cekıp gelen,, yalama parasüt egıtmenlerınden bahset..,,
  • Thk üniversite sinde asil neler oluyor. CHP izmir milletvekili aday adayi olan Zekiye Seda Sönmez, AK Partili Özlem Akkaya kaç yildir, neye istinaden her ay bedavadan 15- 20 milyari cebine indiriyor. Sayin rektörum Nevin Hocam bunlari bir aciklasa. Adi olupta üniversite ye gelmeden milyarlarca lirayı alanlar peki Nevin Hocam. Vicdanıniz hic acimiyor mu...artik bunlari temizlemenin zamani gelmedi mi sayin hocam.

Türk Hava Kurumu Vakfı Başkanlığı’na getirilen Kürşat Atılgan Airporthaber’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atılgan, “Kim ne derse desin bu kurumu ayakta tutarak yücelteceğiz” dedi. 

Türk Hava Kurumu Vakfı ile ilgili Airporthaber’in yazdığı haberden sonra yeni vakfı başkanı Kürşat Atılgan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kürşat Atılgan, vakfın başına gelmek için tek şartı olduğunu ve bunu gerçekleştirdiğini söyledi.

Şartının Osman Yıldırım’ın kurumla ilgisinin kesilmesi ve akraba, arkadaş gibi tüm yakınlık derecesi olanların kurumdan uzaklaştırmak olarak söylediğini kaydeden Kürşat Atılgan, “Osman Yıldırım’ın tüm yakınlarını kurumdan uzaklaştırdım. Bu kurumun yüz yıllık bir tarihi var. Ayakta tutmak ve yüceltmek için her türlü çalışmayı yapacağım” dedi.

Öte yandan Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, Osman Yıldırım’ın kurumdan uzaklaştırılmasının bir Yargıtay kararının emsal gösterilerek sağlandığı kaydedildi. Osman Yıldırım’ın kurumdan uzaklaştırıldığına dair bilginin de Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bildirildiği kaydedildi.

©Airporthaber.com
 

THK Vakfı Başkanı Kürşat Atılgan'dan flaş açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

cem dink ~ 9 yıl önce
BİR PAŞA GİTTİ BİR PAŞA GELDİ ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simitçay ~ 9 yıl önce
Hava Ambulans görevi yapan 5 aydır maaşlarını eksik alan, 2 aydır da maaşlarını hiç alamayan Helikopter pilotlarının maaşlarını ödeyecek mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thklı ~ 9 yıl önce
sayın kürşat atılgan inşallah thkurumuna biranönce gelir kurumu biranönce budüştüğü durumdan kurtarır.Allah onun yolunu açıketsin inşallah,bütün şübe başkanlarına delegelere saygıyla sesleniyorum SAYIN KÜRŞAT ATILGAN HERŞEYİYLE TAMDONANIMLI EMEKLİ HAVACI TUĞGENARALDİR DEVLET PROTOKOLÜNDEN GELME MİLLET VEKİLLİĞİ YAPMIŞ,DENEYİMLİ OKUMUŞ TÜRK HAVA KURUMUNADA LAYIK TEK ADAMIDIR,MUTLAKA BUNU İYİCE DEĞERLENDİRMENİZİ HEMKURUM ADINA HEMDE TÜRKİYE GENÇLİĞİ ADINA YAPMANIZI TEMENNİLERİMİZLE,RAHMETLİ ATATTÜRKÜN KURMUŞ OLDUĞU THKURUMUNU ELBİRLİĞİYLE DAHA GÜZEL GÜNLERİNE GETİRECEKTİR KÜRŞAT ATILGAN.SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
madem öyle ~ 9 yıl önce
kürşat atılgan eğer tüm osmanot yakınlarını yolluyorsan 1.giray hüpgezen 2.osman köşker 3.necdet şendil ne işi var orda? ya bu 3 ismi göndereceksin ki sana inancımız pekişsin. destekçiniz sonuna kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuncay Dikici ~ 9 yıl önce
Haberin yayimlandigindan bu gune leyhte ve aleyhte epey yorum yapilmis ama bunlarin cevabini en iyi Genel Merkez verir. Ancak saibeli bir Genel Baskanin atadigi bir Vakif Baskani nasil temiz biri olur bunu bana birisi aciklayabilir mi. Amac THK yi kurtarmaksa idareyi Genel Kurulda secilen Genel Baskana birakmak gerekmez mi. Eger bu yapilmiyorsa isin icinde baska isler oldugu dusunulur ve o kisiler hep saibeli olarak anilirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thklı ~ 9 yıl önce
şimdi tekrar ALİ KIDIK beye ricalarımı iletiyorum;yazdıklarımı neden yayınlamıyosunuz-editörün dikkatine-ALLAH nasibederse RABBİM inşallah;thkmu çokgüzel günlerine-geri dönecektir;bukurum üzerinden nemalananlar bukuruma zarar verenler-TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI VARDIR BUKURUMDA ONUDA SİZLERE ALLAH YEDİRTMESİN İNŞALLAH;birde boşyere maaş alanlar---gırtlağınızdan haram para geirmeyin olurmu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thklı ~ 9 yıl önce
osman paralel-mosman paralel-diyosunuz bilmeden atıp tutyonuzya-bilmem kimilerin paralel dediği kişilerle yıllarca devlet erkanı bile aynı safa durdular,şimdi nolduda biranda herşey değişti;ALLAH hesap sorar,değilmi,kurbanım ona one yücedir,birilerinin balyozcu,paralelci,bilmem ne dedikleri,şimdi neden serbest bırakıldılar,yazık değilmi oinsanlara ailelerine,17aralık savcıları hakimleri avukatları polisleri,askerleri,ordan oraya sürüldülerbe,buolayı yapan bakanlar nerde-yargılanmıyorlar bile-yazıklar olsun-işte böyle düşünceye-sen-ben bitane biolay yapsak ümiğimize çökerler değilmi,kim suçluysa eşit şartlarda YARGILANMALIdır.şimdi bak kayıplara karıştılar,ŞİMDİ İYİCE DİNLE;THKda genel başikanlık seçimi yapıldı değilmi;peki genel başkanlıkta rektör ünsal BAN-ŞİMDİKİ GENEL Başkanla beraber genel başkanlıkta şube başkanlarıyla öngörüşme yaparak seçime şaibe karıştırmadılarmı,diğer adaylar bundan haberdar edilseydi nolurdu sence,adeletli birseçimmi oldu yani,gülerim ben buna işte oldumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıl ~ 9 yıl önce
niye thklı diye yazıyonuz .
Ruhi TAN Şebinkara ~ 9 yıl önce
Sayın Kürşat sizi kim ve nasıl vakıf başkanı olarak seçti veya atadı? Genel kurul siz i seçimde başkanlığa seçmemişti bu atama tepeden inmeçe olmuş gibi.Olağan genel kurulda görüşmek üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thklı ~ 9 yıl önce
ALLAH yüce rabbim nasibederse inşallah,KURUMU ESKİSİNDENDE DAHA İYİ YAPACAĞIZ.Ben şimdiki GENELBAŞKANA,sayın vacit ökteme sadece etrafındaki insanlara çok dikkat etmesini özellikle rica ediyorum,onun yüzüne GÜLENLER çünkü herzaman güçlünün yanında olan yalakalardır,osman paşanın döneminde onun peşinden koşanlar bakhala şuan vacit beyin etrafındalar,bizler çokiyi biliyoruz,onlarda kendilerini biliyorlar,yalakalıkla,sahte yüzlerle biryere varamazsınız,ALLAH YÜCE RABBİM bukurumda gerçek bukuruma şerefiyle hizmet edecek insanlara ekmek yedirsin,
Thk rumuzlu yalama.. ~ 9 yıl önce
Bırazda sabahtan aksama kadar yatan, ıkı topuk selamı , saga ıkı sola bır dönüp paraları cebe atan.. Atlayısları bedava olan , uluslararası yarısmalarda fos cekıp gelen,, yalama parasüt egıtmenlerınden bahset..,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thklı ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thk üniversite sinde asil neler oluyor. CHP izmir milletvekili aday adayi olan Zekiye Seda Sönmez, AK Partili Özlem Akkaya kaç yildir, neye istinaden her ay bedavadan 15- 20 milyari cebine indiriyor. Sayin rektörum Nevin Hocam bunlari bir aciklasa. Adi olupta üniversite ye gelmeden milyarlarca lirayı alanlar peki Nevin Hocam. Vicdanıniz hic acimiyor mu...artik bunlari temizlemenin zamani gelmedi mi sayin hocam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000