03 Kasım 2008, Pazartesi 08:00:47

THK Başkanı'ndan sert açıklama

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör, THK'nın sadece fitre, zekat ve kurban derisi toplayan bir kurum gibi gösterilmesine tepki gösterdi.
  • thk gerçekten atanın emaneti...haline bakılırsa iyi anlaşılır....arpalık olmaktan hiçbir zaman çıkamaz bu kurum....avrupada köylerdeki mini havaalanlarında bile thk daki uçaklardan daha modern v daha çok uçak var....yemeye devam sayın beyefendiler
  • THK yı 40 seneden beri bilirim.Bir dönemi hariç hiç bir zaman adam gibi yönetilmedi.Çünki o yıllarda bilinen sıkıntılarla bugünki sıkıntılar aynı.Hiçbirşey mantık olarak değişmedi.Orası hala daha bazılarının gözünde emekli olduktan sonra çalışılıacak bir yer.
  • Zaten kurumun kurban derileri ile alakası olması baştan yanlış. Dünyaya açık bir eğitim merkezi olmalı. Her altyapı ve tecrübesi var. Ama biz artık model uçak kursu açıldı diye faaliyet gösteriyor biliyoruz ve görüyoruz. Bana kurumun yıllık gelirin %5 kısmını verin, 10 yıl da zaman verin. Bakın nasıl zıplatırım kurumu. Kurumun tarihine bakarsak, 5500 pilot az bile...
  • THK yapısı gereği çok özel bir havacılık kurumudur.Yönetimindeki insanların bu kurumu çok daha iyi yerlere taşıyacağına inancımız tamdır.Yolunuz açık olsun.

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör, THK'nın sadece fitre, zekat ve kurban derisi toplayan bir kurum gibi gösterilmesine tepki göstererek, "THK çok temiz bir kurum, karalanmasına izin verilmemeli. 5 bin 500 pilot yetiştirdik" dedi.

Kırkkale Öğretmenevi ' nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Güngör, THK'nın sadece titre, zekat ve deri toplayan bir kurum gibi gösterilmesine tepki gösterdi. Güngör, "Bundan sonra zekat ve fitrelerden bahseden şube başkanlarının alnını karışlayacağım. 40 yılım Hava Kuvvetleri'nde geçti. Bunun 37 yılında jet pilotluğu yaptım. Sık sık söylenen fitre ve zekatlar ile kurban derilerinden geçen yıl 24 milyon 500 bin YTL toplandı. Bunun sadece 1 milyon 500 bini kuruma devredildi. THK çok temiz bir kurum, karalanmasına izin verilmemeli. Sadece 5 bin 500 pilot yetiştirdik" dedi.

THK Başkanı'ndan sert açıklama

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
thk gerçekten atanın emaneti...haline bakılırsa iyi anlaşılır....arpalık olmaktan hiçbir zaman çıkamaz bu kurum....avrupada köylerdeki mini havaalanlarında bile thk daki uçaklardan daha modern v daha çok uçak var....yemeye devam sayın beyefendiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THK yı 40 seneden beri bilirim.Bir dönemi hariç hiç bir zaman adam gibi yönetilmedi.Çünki o yıllarda bilinen sıkıntılarla bugünki sıkıntılar aynı.Hiçbirşey mantık olarak değişmedi.Orası hala daha bazılarının gözünde emekli olduktan sonra çalışılıacak bir yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
Zaten kurumun kurban derileri ile alakası olması baştan yanlış. Dünyaya açık bir eğitim merkezi olmalı. Her altyapı ve tecrübesi var. Ama biz artık model uçak kursu açıldı diye faaliyet gösteriyor biliyoruz ve görüyoruz. Bana kurumun yıllık gelirin %5 kısmını verin, 10 yıl da zaman verin. Bakın nasıl zıplatırım kurumu. Kurumun tarihine bakarsak, 5500 pilot az bile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
THK yapısı gereği çok özel bir havacılık kurumudur.Yönetimindeki insanların bu kurumu çok daha iyi yerlere taşıyacağına inancımız tamdır.Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000