02 Aralık 2012, Pazar 17:07:06

SAHA İÇİNDE 'PARAŞÜT' KAVGASI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Hakkari Zapspor ile Yeni Diyarbakırspor arasındaki mücadele sırasında ilginç bir olay yaşandı...
  • Paraşütçü ‘ inecek yer olmadığı için sahaya inmek zorunda kaldım’ yani mecburi iniş.. Şimdi mesela senin boş tarlana bir uçak, yakıtı bittiği için mecburi iniş yapsa sen gidip pilotu dövüp "neden tarlama indin ulan... " diyecek ve de uçağın kanatlarını koparırcasına tekmeleyecek misin? yorumundan bu anlaşılıyor..
  • Maçın gözlemcisi tam arıza çıkmış.. inen paraşütçünün paraşüt takımını tekmelemeye çalışması, kafadan kontaklığın göstergesi olsa gerek..

Hakkari Şehir Stadyumu’nda seyircisiz olarak oynanan maçın ikinci yarısında Türk Hava Kurumu ve Uluslararası Havacılık Federasyonu'nda yamaç paraşütü pilotluğu yapan Hakkarili Hasan Tur, 3 bin 500 rakımdaki Berçelan Yaylası zirvesinden havalanarak müsabakanın oynandığı sahaya iniş yaptı.

Maça 3 dakika ara verilerek paraşütçünün sahadan ayrılması beklendi. Paraşütçünün yanına gelen bir gözlemci hakem ise paraşütçüye sert tepki göstererek paraşütüne tekme atıp sahadan derhal çıkmasını istedi. Paraşütçü ise hakeme tepki göstererek ‘Ben Berçelan Yaylası zirvesinde atlayış yaptım, inecek yer olmadığı için sahaya inmek zorunda kaldım’ şeklinde kendisini savundu.

Bu sırada paraşütçü ile gözlemci arasında çıkan tartışma görevliler tarafından büyümeden engellendi. Şaşkınlığa neden olayın sonrasında ise saha dışında olayların çıktığı öğrenildi.

SAHA İÇİNDE 'PARAŞÜT' KAVGASI

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Paraşütçü ‘ inecek yer olmadığı için sahaya inmek zorunda kaldım’ yani mecburi iniş.. Şimdi mesela senin boş tarlana bir uçak, yakıtı bittiği için mecburi iniş yapsa sen gidip pilotu dövüp "neden tarlama indin ulan... " diyecek ve de uçağın kanatlarını koparırcasına tekmeleyecek misin? yorumundan bu anlaşılıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözlemci arkadaş arızalıymış galiba.. ~ 11 yıl önce
Maçın gözlemcisi tam arıza çıkmış.. inen paraşütçünün paraşüt takımını tekmelemeye çalışması, kafadan kontaklığın göstergesi olsa gerek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
ya kafaya gore ucus yapip stada inis planliyana ne diyecegiz? Git Avrupa'da in bakalim bir stada mac varken oyle "hadi bana eyvallah" diye parasutu toplayip gidebilirmisin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000