14 Ağustos 2010, Cumartesi 08:02:52

Pursaklar havacılık üssü olacak

THK Başkanı Osman Yıldırım, Pursaklar ilçesinde gerçekleştirilmesi düşünülen projeleri Ahmet Cengiz ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e Pursaklar semalarında anlattı.
  • Karain aklıma geliyor, pursaklar eğitim merkezini duyunca.. inşallah aynı sorunlar olmaz..
  • Ya bu nasıl bir zihniyettir anlayamıyorum... Buna bir yetkili cevap verebilirmi?? Kendi mezun pilotlarınızdan en az 20 pilot açıkta (zaten toplam 28 mezununuz var) ve hiç birinin web sitenizde bile ismi yok (koyun isimlerini web sitenize reklamları olsu),,web sitenizde gurula sunabildiğiniz sadece THY pilot grubu var onlarıda yetiştiren kendi hocaları?? O öğrencilerin arkasında durmadığınız sürece 1 öğrenci 20 kişiyi bilgilendirir 20 öğrenci 400 kişi o 400 kişi de THK yı milyonlara anlatabilir... Tamam bunlar mezun oldu biz uçurduk zaten paramızıda aldık gerisi umrumuzda değil.... Ama biz TV reklamları yapıp iş garantili pilot yetiştirme okulu diye reklam vermeye devam edelim çünkü bak bulamayanlar zaten birşey yapamıyor...Yazık çok yazık..
  • bende bi havacıyım ve sektöre 3 senelik böle bir egitimin şart oldunu arkadaş sohbetlerinde defalarca sölemişimdir benim bu düşüncemin thk tarafındanda düşünülüp faliyetler için çaba göstermeleri beni çok sevindirdi böle bir eğitim kurumu hem sektöre hemde ülkeye çok büyük bir kazanç saglıycana eminim şimdden başarılar ve teşekkürler thk yetki mercilerine saygılarla

Pursaklar Kaymakamı Dr. Ahmet Cengiz, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve THK ilçe başkanı Erkan Karaarslan, Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım’ı Etimesgut Türk Kuşu Tesisleri’nde ziyaret etti.

THK Başkanı Osman Yıldırım ilçede gerçekleştirilmesi düşünülen projeleri Pursaklar Ahmet Cengiz ve Selçuk Çetin’e Pursaklar semalarında anlattı. Pursaklar’ın 300 metre yüksekliğinde gerçekleşen uçuşta Osman Yıldırım, Pursaklar’a kurulması düşünülen Havacılık ve Uzay Meslek Yüksek Okulu hakkında ilçe yönetimini bilgilendirdi.

Meslek Yüksek Okulu’nun açılması için YÖK’le görüşmelere devam ettiklerini belirten Osman Yıldırım, “Havacılık ve Uzay Meslek Yüksek Okulu’nda 1 sene İngilizce hazırlık, olmak üzere toplam 3 senelik teknik ağırlıklı bir eğitim verilecek. Bu okul, havacılıkla ilgili her personelin yetiştirildiği, donanımlı bir okul olacak. Pilotu da, teknisyeni de, hostesi de bu okul yetiştirecek. Bu okuldan mezun olanlar işsiz kalmayacak; öğrencilerimiz mezun olur olmaz THK bünyesinde, Türk Hava Yolları’nda, İçişleri Bakanlığı’nda işe girebilecek.” dedi.

Anlatılanları büyük bir memnuniyete dinleyen kaymakam Dr. Ahmet Cengiz, “Bu okul, Pursaklar’daki gençlerin geleceği olacak; bu yüzden mutlaka Pursaklar’da açılmalı.” dedi. THK’nın çok büyük işlere imza attığını ifade eden Başkan Selçuk Çetin ise, “İlçemizde eğitim adına çok büyük adımlar attık. Bu okul için bir seneyi aşkın süredir THK ile iç içeyiz.

Türkiye’nin ilk havacılık ve uzay meslek yüksek okulu ilçemize açılması, gençlerimiz için bulunmaz bir fırsat. Bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirip, Pursaklar’ı Türkiye’nin havacılık üssü haline getirmek için belediye olarak elimizden gelen yardımı ve desteği sunmaya hazırız.” dedi. Pursaklar semalarında gerçekleşen uçuşta havacılık ve uzay yüksekokulu için uygun olabilecek yerlere bakıldı. THK heyeti, Pursaklar’da açılması düşünülen havacılık parkı projesi hakkında ilçe yönetimini bilgilendirdi.
 

Pursaklar havacılık üssü olacak

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Karain aklıma geliyor, pursaklar eğitim merkezini duyunca.. inşallah aynı sorunlar olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya bu nasıl bir zihniyettir anlayamıyorum... Buna bir yetkili cevap verebilirmi?? Kendi mezun pilotlarınızdan en az 20 pilot açıkta (zaten toplam 28 mezununuz var) ve hiç birinin web sitenizde bile ismi yok (koyun isimlerini web sitenize reklamları olsu),,web sitenizde gurula sunabildiğiniz sadece THY pilot grubu var onlarıda yetiştiren kendi hocaları?? O öğrencilerin arkasında durmadığınız sürece 1 öğrenci 20 kişiyi bilgilendirir 20 öğrenci 400 kişi o 400 kişi de THK yı milyonlara anlatabilir... Tamam bunlar mezun oldu biz uçurduk zaten paramızıda aldık gerisi umrumuzda değil.... Ama biz TV reklamları yapıp iş garantili pilot yetiştirme okulu diye reklam vermeye devam edelim çünkü bak bulamayanlar zaten birşey yapamıyor...Yazık çok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende bi havacıyım ve sektöre 3 senelik böle bir egitimin şart oldunu arkadaş sohbetlerinde defalarca sölemişimdir benim bu düşüncemin thk tarafındanda düşünülüp faliyetler için çaba göstermeleri beni çok sevindirdi böle bir eğitim kurumu hem sektöre hemde ülkeye çok büyük bir kazanç saglıycana eminim şimdden başarılar ve teşekkürler thk yetki mercilerine saygılarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000