16 Temmuz 2009, Perşembe 07:46:21

Paraşütçüler 75. yıl için atlayacak

Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 75.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 4 ncü Abant Havacılık Festivali 17–19 Temmuz 2009 Tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu seneki festivalin ayrı bir özelliğinin Türkiye Hava Sporları Federasyonu resmi takviminde yer alması olduğunu belirten Dernek Başkanı Fatih Yamaner; "Festivalin öncelikli amacı Abant Çepni Bölgesini doğa ve hava sporları için önemini vurgulamak, aynı zamanda bu bölgede yapılabilen aktivitelere dikkat çekmektir. Dernek merkezimize ve mail ortamından yapılan kayıtlarda spor meraklılarının ilgisinin geçen senden daha yüksek olmasını beklemekteyiz. Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Dokuz Eylül, ODTÜ, Yıldız Teknik Havacılık Kulüpleri, THK Şube temsilcilikleri, Doğa ve Hava Spor Kulüpleri, THK pilotları hatta yurt dışından da spor meraklıların kaydıyla 300 civarında sporcunun katılımını bekliyoruz.

4. Abant Havacılık festivalinde Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 75. yıl anısına Yamaç Paraşütü Hedef yarışması düzenleyeceğiz.

17 Temmuz Cuma saat 14.00 da Bolu Sportif Havacılık Danışma Merkezi’nde  (Karaçayır Kütük Ev) model uçak, yamaç paraşütü, kano, rüzgâr sörfü gibi doğa ve hava sporları hakkında tanıtım faaliyeti düzenleyeceğiz. Doğa ve Hava Spor meraklısı kişileri merkezimize buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

Yamaner 18 Temmuz Cumartesi günü THK pilotları ve katılımcı misafir pilotlar ve dernek üyeleri tarafından Yamaç Paraşütü, Yelken Kanat, Mikro Light, model uçak gösteri uçuşları yapılacağını duyurarak, Bütün bunları Bolulu vatandaşlarımızın izlemesi için cumartesi günü saat 12.00 da Vilayet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacağını söyledi.

Paraşütçüler 75. yıl için atlayacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000