09 Ocak 2009, Cuma 13:17:03

Merak edilen sorular Airport TV'de yanıt bulacak

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ın hazırlayıp sunduğu ‘Sorun Cevaplasın’ programı bu akşam Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör’ü ağırlıyor.
  • Sayın airporthaber ve tv yöneticileri. Bu programın videosunu lütfen sitenizde yayınlayınız. teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz

Birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla havacılığı değerlendiren ‘Sorun Cevaplasın’ programı siz izleyicilerin de sorularıyla gündem belirlemeye devam edecek.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör’ün konuk olarak katılacağı ‘Sorun Cevaplasın’ bu akşam 21.00’de canlı yayında Airport TV ekranlarında olacak.

Merak ettiğiniz soruları Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör'e sormak için air yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 2030’a tüm GSM operatörlerinden SMS yoluyla gönderebilirsiniz.

Merak edilen sorular Airport TV'de yanıt bulacak

Yorumlar

mudur ~ 15 yıl önce
Sayın airporthaber ve tv yöneticileri. Bu programın videosunu lütfen sitenizde yayınlayınız. teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000