08 Eylül 2008, Pazartesi 07:58:07

Maceraperest yelken kanatçı toprağa verildi

Bilecik'in Bozüyük ilçesi yakınlarında motorlu yelken kanatın düşmesi sonucu yanarak hayatını kaybeden Bursalı işadamı Tekin Ünal'ın cesedi kardeşi Ahmet Ünal'ın kanı üzerinde yapılan DNA testi ile teşhis edildi. Tekin Ünal'ın cenazesi dün toprağa verildi.
  • Onu hiç unutmayacagız....

Geçtiğimiz akşam 18.00 sıralarında Eskişehir'deki THK İnönü tesislerinden havalanan Altan Aydın (28) idaresindeki motorlu yelken kanat, havalandıktan bir süre sonra kanadın kopması sonucu düştü.

Kazada uçuş pilotu Altan Aydın ve Bursalı 2 çocuk babası işadamı Tekin Ünal (44), çıkan yangında feci şekilde can verdi.

Cenazeler Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirilirken yakınları cesetleri teşhis etmesi için DNA yapıldı. Tekin Ünal'ın cenazesi kardeşi Ahmet Ünal'ın kanı üzerinde yapılan DNA ile teşhis edilirken uçuş pilotu Altan Aydın'ın cenazesi ise ayağında takılı platinle teşhis edildi.

Otopsi işlemlerinin ardından Tekin Ünal'ın cenazesi Kükürtlü Camii'ne getirildi. Türk bayrağına sarılı tabuta sarılan acılı eş Ece Ünal, eşinin tabutunun üzerinden bir an bile olsa ayrılmadı.

Yaklaşık bir saat tabuta sarılarak gözyaşı döken ece Ünal, cenaze namazı kılınması için tabutun başından ayrılmak zorunda kaldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Tekin Ünal, Hamitler Mezarlığı'nda defnedildi.

Maceraperest yelken kanatçı toprağa verildi

Yorumlar

STK ~ 16 yıl önce
Onu hiç unutmayacagız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000