28 Ağustos 2008, Perşembe 18:10:49

Havacılığın Tarihi Airport AVM’de

Ataköy Airport Alışveriş Merkezi ve Türk Hava Kurumu işbirliği ile “Dünden Bugüne Havacılık” konulu fotoğraf sergisi 29 Ağustos 2008 tarihinde Airport Alışveriş Merkezi sergi salonunda sergilenmeye başlanacak.

Airport AVM’de açılacak olan “Dünden Bugüne Havacılık” konulu sergide Türk Hava Kurumu’nun bugüne kadar hiçbir yerde gösterilmemiş olan özel fotoğraf koleksiyonları sergilenecek. Türk Havacılığı’nın ve havacılık sektörünün son yüzyılda hangi aşamalardan geçtiği, birbirinden ilginç 60 fotoğraf ile gözler önüne serilecek.

1925 yılında kurulan Türk Hava Kurumu’nun dünden bugüne gelişimini anlatan fotoğraf sergisi 5 Eylül 2008 tarihine kadar Airport AVM’de sergi salonunda sergilenmeye devam edecek.

Airport AVM'deki fotoğraf sergisi, 29 Ağustos 2008 tarihinde THK Genel Başkanı Emekli Hava Pilotu Tümgeneral Yusuf Güngör, THK Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Emekli Hava Pilotu Tuğgeneral Orhan Uysal,  Merkez Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerinin de katılacağı törenle saat 11:00' de açılacak 

Havacılığın Tarihi Airport AVM’de

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000