01 Kasım 2012, Perşembe 11:37:30

TÜRK ŞİRKETLERİNİ CNN'E ANLATTI

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, CNN International’da yayınlanan “Global Exchange” programında, Türk inşaat şirketlerinin 2000’li yıllardan itibaren bölgede büyük başarı sağladığını söyledi.
  • tesekurler Sani beye ve binlerce insana ekmek kapısı actıgı dogru adımlar attıgı icin
  • THY nin yurtdışı seferlerine boş koltuk bulunmuyor.Türkiyede THY başta olmak üzere ONURAIR ,PEGASUS ,ATLASJET neredeyse yüzde 90 doluluk oranı ile uçuyor birde şu Sn.Ekşi den kurtulsalar Türk Sivil Havacılığı rekor üstüne rekor kırar.Şu an zaten Havalimanlarında adım atacak yer yok vatandaş girmek istese giremiyor , çıkmak istese çıkamıyor...Havacılık sektörü Türkiyede para kazandırıyor.
  • Daha yeni başlıyoruz :)

Sani Şener, hükümetin dış politikasının ve Türkiye’nin tarihten gelen yakınlığının başarının zeminini hazırladığını belirtti. Şener ayrıca  TAV’ın İpek Yolu üzerinde hayata geçirdiği projelerle yarattığı başarı hikayesini anlattı.

Türkiye’nin havalimanı inşaatı, tasarımı, finansmanı ve işletmeciliği alanında dünyadaki lider markası TAV Grubu’nun başarı hikâyesi CNN International’da konuşuldu. CNN’nin gelişmekte olan pazarlar ve BRIC ülkelerine odaklanan yeni prime time programı “Global Exchange”de konuşan TAV Grubu CEO’su Sani Şener, başta Körfez Ülkeleri olmak üzere dünyanın farklı yerlerinde gerçekleştirdikleri projeleri anlattı.

Şener, CNN’in Gelişen Pazarlar Editörü ve haftalık Global Exchange programının sunucusu olan John Defterios’a verdiği röportajda, Türk inşaat şirketlerinin son 15 yılda küreselleşmenin gereklerini yerine getirerek önemli başarılara imza attığını vurguladı.

"Üç tarafımız denizlerle çevrili derken, hükümetin başarılı dış politikasıyla dört tarafımız pazarlarla çevrili, diye bakmaya başladık” diyen Şener, coğrafi yakınlığın yanı sıra kültürel ve idari benzerliklerin de başarının altyapısını hazırladığını belirtti.

CNN’in Taksim Meydanı’na bakan İstanbul stüdyosunda gerçekleştirilen röportajda Şener, havacılığın “krizlere dayanıklı bir sektör” olduğunun altını çizdi ve hem Türkiye’de hem de TAV’ın hedef bölgesindeki gelişmekte olan ülkelerde önemli bir büyüme potansiyeli bulunduğunu ekledi.

Bugün altı ülkede 12 havalimanında faaliyet gösteren TAV Havalimanları ve yaklaşık 15 milyar dolarlık iş hacmine erişen TAV İnşaat’ın öncü ve önemli bir örnek teşkil ettiğini belirten Şener, sadece havalimanlarına odaklanarak rakiplerinden ayrıştıklarını vurguladı. Şener, TAV Grubu’nun kurduğu ortaklıklarla hem lokal dengeleri kurduğunu aynı zamanda da uluslararası standartları sağladığını belirtti.

CNN’in ünlü anchorlarından John Defterios’un sunduğu haftalık “Global Exchange” Ortadoğu’dan Asya’ya, önümüzdeki on yıllarda küresel ekonominin sürükleyicisi olacak ülkeleri mercek altına alarak yatırım ve ticaret ilişkilerini gündeme getiriyor.

 

TÜRK ŞİRKETLERİNİ CNN'E ANLATTI

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
tesekurler Sani beye ve binlerce insana ekmek kapısı actıgı dogru adımlar attıgı icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uçakları Dolu ~ 11 yıl önce
THY nin yurtdışı seferlerine boş koltuk bulunmuyor.Türkiyede THY başta olmak üzere ONURAIR ,PEGASUS ,ATLASJET neredeyse yüzde 90 doluluk oranı ile uçuyor birde şu Sn.Ekşi den kurtulsalar Türk Sivil Havacılığı rekor üstüne rekor kırar.Şu an zaten Havalimanlarında adım atacak yer yok vatandaş girmek istese giremiyor , çıkmak istese çıkamıyor...Havacılık sektörü Türkiyede para kazandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
Daha yeni başlıyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000