07 Eylül 2023, Perşembe 12:02:54

TAV'ın üç havalimanına hizmet kalitesi ödülü

Ankara Esenboğa, Üsküp ve Zagreb havalimanları, Dünya Havalimanları Konseyi (ACI World) Havalimanı Hizmet Kalitesi (ASQ) ödüllerinde en iyi havalimanları arasında yer aldı.
  • Çalışan bir arkadaşım yıllar önce anketleri yolcularla yapmak yerine kendilerinin doldurduğunu son yıllarda ise yolcu memnuniyetinin yüksek olduğu uçakların seçildiğini anlatmıştı.Ne güzel kandırılıyoruz
  • Zagrep mi? Şaka herhalde
  • Basarilar artarak daim olsun. Herseyin en guzelini hak eden bir yuva... Sani Bey'in vizyonudur, TAV'i bugunlere getiren.
  • Bizim uçtuğumuz ile sizin ödül aldığınız birbirinden farklı anlaşılan.Ben keyif alacak EN UFAK BİRŞEY DAHİ GÖRMEDİM, GÖREMEDİM.Varsa paylaşsın bizde aydınlanalım.Ödül almak için harcadığınız paralar ile neler yapılamzki ama?
  • Calisan kazanir, elmasi kizarir.
  • Sabiha Gökçeni de siz işletseniz, tahmin ediyorum şu an en kötü işletilen havalimanları içersinde üst sıralardadır. Ulaştırma Bakanlığı Sabiha Gökçen havalimanını nasıl görmezden geliyor? Resmen otogarlar daha kaliteli, yazık…

Ankara Esenboğa, Üsküp ve Zagreb havalimanları, Dünya Havalimanları Konseyi (ACI World) Havalimanı Hizmet Kalitesi (ASQ) ödüllerinde en iyi havalimanları arasında yer aldı. Yolcu değerlendirmeleriyle belirlenen ödüller, Güney Kore'nin Incheon kentinde düzenlenen törende sahiplerine teslim edildi.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye'nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları’nın işlettiği Ankara Esenboğa, Üsküp ve Zagreb havalimanları, yolcu değerlendirmelerine göre kendi kategorilerinde "en iyi havalimanı" seçildi. Ödüller bu yıl Güney Kore, Incheon’da düzenlenen ACI Müşteri Deneyimi Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen törenle verildi.

Dünyanın önde gelen havacılık profesyonellerini bir araya getiren zirvede TAV Havalimanları Havalimanları Direktörü Candemir Akyıldız “müşteri deneyimi” başlıklı panelde konuşmacı olarak yer aldı.

TAV Havalimanları Havalimanı İşletmelerinden Sorumlu Grup Başkanı Kürşad Koçak, “TAV Havalimanları olarak, küresel ayak izimiz 29 ülkede 108 havalimanına ulaşıyor. Faaliyet gösterdiğimiz her alanda yolcuların ihtiyaçlarını ve beklentilerini yakından takip ederek en iyi seyahat deneyimini sunmak için çalışıyoruz.  Doğrudan yolcu geri bildirimleriyle belirlenen bu ödüllere layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Bu başarıya katkı sağlayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Üç havalimanı aynı zamanda, bu yıl tanıtılan özel kategorilerde de ödüllendirildi. Üsküp Havalimanı, Avrupa'nın “en temiz havalimanı” seçilirken, Zagreb ve Üsküp “en özel personele sahip havalimanı” ve “en kolay havalimanı yolculuğu” kategorilerinde ödüllerini aldı. Ankara Esenboğa ve Üsküp havalimanları Avrupa'nın "en keyifli havalimanları" arasında gösterildi.

Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI World) tarafından oluşturulan ASQ programı yolcu memnuniyetini, iş performansını ve havalimanı hizmet kalitesini ölçmek için araçlar sunuyor. ASQ kazananları 465 bin yolcuyla yapılan anketlerin sonuçlarına göre belirlendi.

TAV'ın üç havalimanına hizmet kalitesi ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ankara hava alanı ve anket ~ 8 ay önce
Çalışan bir arkadaşım yıllar önce anketleri yolcularla yapmak yerine kendilerinin doldurduğunu son yıllarda ise yolcu memnuniyetinin yüksek olduğu uçakların seçildiğini anlatmıştı.Ne güzel kandırılıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hırvat ~ 8 ay önce
Zagrep mi? Şaka herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski TAVci ~ 8 ay önce
Basarilar artarak daim olsun. Herseyin en guzelini hak eden bir yuva... Sani Bey'in vizyonudur, TAV'i bugunlere getiren.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara hava alanı ve keyif? ~ 8 ay önce
Bizim uçtuğumuz ile sizin ödül aldığınız birbirinden farklı anlaşılan.Ben keyif alacak EN UFAK BİRŞEY DAHİ GÖRMEDİM, GÖREMEDİM.Varsa paylaşsın bizde aydınlanalım.Ödül almak için harcadığınız paralar ile neler yapılamzki ama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo TAV ~ 8 ay önce
Calisan kazanir, elmasi kizarir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan mı yoksa torpilli mi? ~ 8 ay önce
Şirketin baştan aşaya tüm çalışanları torpilli
Çalışan üreten kesin işten çıkartılır ~ 8 ay önce
Torpili yoksa hiç şansıda yok
Keşke ~ 8 ay önce
Sabiha Gökçeni de siz işletseniz, tahmin ediyorum şu an en kötü işletilen havalimanları içersinde üst sıralardadır. Ulaştırma Bakanlığı Sabiha Gökçen havalimanını nasıl görmezden geliyor? Resmen otogarlar daha kaliteli, yazık…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah korusun ~ 8 ay önce
Yolcuyu, çalışanını düşünmeyen tek derdi torpillilerinin refahı olan bir şirket SAW.dan uzak dursun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000