08 Ekim 2008, Çarşamba 07:33:40

TAV'ın faaliyet raporuna ödül

TAV Havalimanları Holding'in 2007 Faaliyet Raporu, ABD'nin Kentucky Eyaleti'nde bu yıl 38'incisi düzenlenen ve 2 bin 800 projenin katıldığı Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri Yarışması'nda "Gümüş Ödül"e layık görüldü.

Faaliyet Raporu'nda Buket Uzuner'in İstanbullular romanı ile pop-art akımının en önemli unsurlarından, çizgi romanlarda Roy Lichtenstein tarafından ilk kez uygulanan Ben-Day noktacıkları, kaligrafi ve konuşma balonları kullanıldı. Raporun grafik tasarımı ise romanın ruhuna uygun olarak geliştirildi.

TAV Havalimanları Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, kurumsal metinler ve finansal rakamlardan oluşan raporda finans ve edebiyat gibi 2 farklı disiplini değişik bir bakış açısıyla buluşturduklarını söyledi. Vargül, "Rapor, TAV Havalimanları'nın finansal değerlerinin yanısıra insana yakınlığını ve bakışını da sergiliyor. Klasik finansal raporlama yaklaşımına, merak uyandıran ve alışılagelmiş düşünce zincirini kıran bir örnek kazandırdık" dedi. Vargül, iş dünyası ve finans çevrelerine gönderilen raporun bin 500 adetlik ilk baskısının bittiğini, bin adetlik ek baskı yapıldığını söyledi.

 tav

tav

TAV'ın faaliyet raporuna ödül

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000