07 Mart 2012, Çarşamba 14:35:12

TAV'DAN BERLİN ÇIKARMASI...

TAV Havalimanları, her yıl turizm ve havacılık sektörünün lider isimlerini bir araya getiren 46. ITB Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı...
  • Cok buyuk bi marka tebrikler, ulkemize disari tasiran her alandan adini duyuran buyuk bi sirketten bahsediyoruz tebrikler tav
  • durmak yok devam devam....yüzk akıdır
Türkiye, Gürcistan, Tunus ve Makedonya’da işlettiği havalimanları ile havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin küresel bir markası haline gelen TAV Havalimanları, ziyaretçilerden yoğun ilgi gören standında işlettiği havalimanlarını temsil etti.
 
Türkiye’de havalimanı işletmeciliğinde lider, uluslararası arenada ise Türkiye’yi temsil eden küresel bir marka haline gelen TAV Havalimanları, 7-11 Mart tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen 46. ITB Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda yerini aldı. Turizm ve havacılık sektörünün pek çok önemli ismine kapılarını açan ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 188 ülkeden 11 binin üzerinde şirketin katıldığı ITB Berlin Fuarı’nda, TAV Havalimanları’nın, Türkiye, Gürcistan, Tunus ve Makedonya’da işlettiği havalimanlarını temsil ettiği standı, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. 
 
TAV Havalimanları İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan, “Turizm ve havacılık alanlarının en prestijli organizasyonlarından biri olan ITB Berlin Fuarı’nda bir kez daha yerimizi almaktan memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin uluslararası bir markası olarak katıldığımız ITB Berlin Fuarı’ndaki standımızda, işlettiğimiz havalimanları ile ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek misyonunu taşıyoruz” dedi. Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Antalya Gazipaşa Havalimanları’nı işlettiklerini belirten Kaptan, “Havalimanları, ülkeyi iş veya turistik amaçlı ziyaret eden tüm yolcularda ilk izlenimi oluşturur. Bu doğrultuda, ülkemizin dört büyük kentinde havalimanı işletiyor olmanın verdiği önemli bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyor, profesyonel yönetim ve kaliteli hizmet anlayışımızla buna paralel hareket ediyoruz. Tunus, Gürcistan ve Makedonya’da işlettiğimiz havalimanlarımızın tanıtımlarını da ITB Berlin’de gerçekleştiriyoruz. TAV Havalimanları olarak, Dünya’nın en prestijli turizm etkinliğinde yurtiçi ve yurtdışında işlettiğimiz havalimanları ile ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz” dedi.  
 
Turizm sektöründe yer alan tur operatörleri, oteller, uçak şirketleri, online hizmet veren seyahat portalları gibi birçok sektör profesyoneli ile on binlerce tüketiciyi ve tüm dünyadan tur operatörlerini bir araya getiren ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı, turizm ve havacılık sektöründeki yenilikler konusunda belirleyici konumda bulunuyor. Bu yıl 46.kez düzenlenen ITB Berlin Fuarı’nda, şirketler her yıl yeni ürün ve hizmetlerini dünyaya duyurarak, sektördeki son trendleri ve en yeni turizm destinasyonlarının belirlenmesine yön veriyor.
 
Kısa adı ITB olan Uluslararası Turizm Borsası, ilk kez 1966 yılında beş katılımcı ülke ile denizaşırı ithalatçı fuarı kapsamında ilk mütevazı açılışını yapmış ve 1966 yılından bu yana her yıl düzenlediği fuar ile dünya çapında başarıyı elde etmişti. Başlangıçta 580 metrekare ile sınırlı fuar alanı günümüzde 150 bin metrekare alana ulaştı. Fuar ziyaretçi sayısı ilk yıllarda 250 civarındayken, bugün 100 binin üzerinde… 187 ülkeden 10 bini aşkın firma ve yaklaşık 180 bin ziyaretçisiyle ITB Berlin, turizm sektörünün nabzını tutan dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri haline gelmiş bulunuyor. TAV Havalimanları 2002 yılından bu yana ITB Berlin’e katılıyor. 



TAV'DAN BERLİN ÇIKARMASI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Cok buyuk bi marka tebrikler, ulkemize disari tasiran her alandan adini duyuran buyuk bi sirketten bahsediyoruz tebrikler tav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
durmak yok devam devam....yüzk akıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000