12 Kasım 2009, Perşembe 11:55:42

TAV'DA KÂR PATLAMASI

TAV Havalimanları Holding A.Ş. (“TAV”), 30 Eylül 2009 tarihinde sona eren dönemde net kârını yaklaşık %300 oranında artırdı.
  • hizmetler çok iyi fakat son zamanda yapılan uygulama aktarma yolcuların duty freelerden aldıgı ürünleri ellerinden zorla alınması aktarma yolcunun kısıtlamayla ilgili bilgisi olmayabilir bununla ilgili yazı havalimanında çok az yerde anons yapılıyor fakat sesten hiçbir şey anlışılmıyor birde yiyecek ve içeçek firmasının fiyatlarına bir ayar yapılması şart eger bu aksaklıklar çözülmezse aynı başarı devam etmesi mümkün değildir.
  • tabi ki bu başarılara imza atan ve en fazla katkı sağlayan TAV AHL çalışanlarına emeklerinin , hizmetlerinin karşılığı ödenir.Ben de kendilerini kutluyorum. En başından ülkemize güzel hizmet ettiklerinden ve misafirlerimizi iyi yolcu ettikleri için....
  • Tav bu kadar kar ediyor acaba ne kadar vergi ödüyor birde bunu acıklasın bakalım
  • Tavsiyem TAV'ın borsadaki hisseslerinden mutlaka alın. Çok yakında temettü dağıtabilir. Kısa yoldan iyi para kazanabilirsiniz.
  • AHL nin Lowcost taşıyıcılara ihtiyacı yok ki. Tüm adam gibi taşıyıcılar AHL de. Kargo ve lowcostlar ise SAW dan uçuşlarını yapıyorlar.
  • İLK PEGASUS KAÇTI SLOT VERİLMEDİĞİ İÇİN BAKIN ŞİMDİ PEGASUS NASIL DA UÇUYOR, BENCE PEGASUS 'UN GÖNLÜNÜ ALMALARI LAZIM MADEMKİ THY-SUNEXPRESS VE ANADOLU JET SAW DAN UÇUŞLARINI ARTTIRIYOR ÖYLEYSE PEGASUS 'UN DA IST DEN UÇUŞ YAPMAYA HAKKI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
  • personelle paylaşma mı? isterseniz hangi firmada çalıştığımızı tekrar sorgulayalım, maalesef dış ticaret firması değil burası ve hiç bir şey paylaşacaklarını sanmıyorum...
  • AHL yi biran önce genişletmeniz lazımki Sabiha Gökçen'den kaçan havayollarını terminalinizde barındırabileseniz.
  • ACABA BU KAR PAYINI PERSONELİ İLE DE PAYLAŞAKCAKMI ÇOK MERAK EDİYORUM, MALUM ÇALIŞANLARIN DİSİPLİNİ SAYESİNDE BU GELİŞMELER OLDU DEĞİLMİ ?

TAV Havalimanları Holding, 2009 yılının ilk dokuz aylık döneminde, 75 milyon TL (35 milyon Avro) net kâr açıkladı. Şirketin önceki yılın aynı dönemindeki net kârı 19 milyon TL (10 milyon Avro) idi.

TAV Havalimanları Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener “Avrupa havalimanlarında yolcu sayısının yüzde 7 azaldığı bir dönemde, TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimanlarını kullanan yolcu sayısı %1 artarak 32 milyona ulaştı. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ni kullanan yolcu sayısı da %6 büyüdü. Geçen yılın aynı dönemine göre konsolide ciro TL bazında yüzde 17, faaliyet kârı (FAVÖK) yüzde 45 oranında, net kârımız da %293 artış gösterdi” dedi TAV Havalimanları’nın bir yandan kârlılığını artırırken, diğer yandan da ağırlıklı olarak uzun vadeli borçlardan oluşan ve Haziran ayı sonunda 972 milyon Avro seviyesinde bulunan konsolide net borcunu, Eylül ayı sonunda 917 milyon Avro’ya düşürmeyi başardığını belirten Şener: “Bu gerçekleşmelerin yaklaşık 256 milyon Avro yatırımın yapıldığı ve istihdamın %9 oranında artırıldığı bu kriz döneminde olması, şirket faaliyetlerinin nakit yaratma potansiyelinin ve yönetim ile çalışanların verimliliğe ve yeniliğe odaklanmasının sonucudur. TAV çalışanlarının elde ettiği bu başarıyı finansal sonuçlarla operasyonel sonuçları birlikte okuduğumuzda çok daha iyi anlamaktayız”  dedi.

TAV'DA KÂR PATLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
hizmetler çok iyi fakat son zamanda yapılan uygulama aktarma yolcuların duty freelerden aldıgı ürünleri ellerinden zorla alınması aktarma yolcunun kısıtlamayla ilgili bilgisi olmayabilir bununla ilgili yazı havalimanında çok az yerde anons yapılıyor fakat sesten hiçbir şey anlışılmıyor birde yiyecek ve içeçek firmasının fiyatlarına bir ayar yapılması şart eger bu aksaklıklar çözülmezse aynı başarı devam etmesi mümkün değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabi ki bu başarılara imza atan ve en fazla katkı sağlayan TAV AHL çalışanlarına emeklerinin , hizmetlerinin karşılığı ödenir.Ben de kendilerini kutluyorum. En başından ülkemize güzel hizmet ettiklerinden ve misafirlerimizi iyi yolcu ettikleri için....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tav bu kadar kar ediyor acaba ne kadar vergi ödüyor birde bunu acıklasın bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tavsiyem TAV'ın borsadaki hisseslerinden mutlaka alın. Çok yakında temettü dağıtabilir. Kısa yoldan iyi para kazanabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL nin Lowcost taşıyıcılara ihtiyacı yok ki. Tüm adam gibi taşıyıcılar AHL de. Kargo ve lowcostlar ise SAW dan uçuşlarını yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İLK PEGASUS KAÇTI SLOT VERİLMEDİĞİ İÇİN BAKIN ŞİMDİ PEGASUS NASIL DA UÇUYOR, BENCE PEGASUS 'UN GÖNLÜNÜ ALMALARI LAZIM MADEMKİ THY-SUNEXPRESS VE ANADOLU JET SAW DAN UÇUŞLARINI ARTTIRIYOR ÖYLEYSE PEGASUS 'UN DA IST DEN UÇUŞ YAPMAYA HAKKI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
personelle paylaşma mı? isterseniz hangi firmada çalıştığımızı tekrar sorgulayalım, maalesef dış ticaret firması değil burası ve hiç bir şey paylaşacaklarını sanmıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL yi biran önce genişletmeniz lazımki Sabiha Gökçen'den kaçan havayollarını terminalinizde barındırabileseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ACABA BU KAR PAYINI PERSONELİ İLE DE PAYLAŞAKCAKMI ÇOK MERAK EDİYORUM, MALUM ÇALIŞANLARIN DİSİPLİNİ SAYESİNDE BU GELİŞMELER OLDU DEĞİLMİ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000