11 Eylül 2012, Salı 14:53:31

TAV'A İKİNCİLİK ÖDÜLÜ

TAV Bilişim, Suudi Arabistan’ın Riyad ve Dammam’daki Kral Khalid ve Kral Fahd Havalimanları için hayata geçirilen kaynak kullanım sistemi projesi ile Bilişim Zirvesi 12’de ikincilik ödülü aldı...

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda da iki buçuk yıldır kullanılan ve kaynakların optimizasyonuna imkan tanıyan sistem ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi '12'de TAV Bilişim’i öne çıkardı.

Avrasya bölgesindeki iş birliklerinin artmasını teşvik etme amacıyla gerçekleştirilen ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi 12 Ödülleri’nde, TAV Bilişim’in Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde bulunan Kral Khalid Havalimanı ve Dammam’da yer alan Kral Fahd Havalimanı’nda gerçekleştirdiği kaynak kullanım sistemi projesi ikincilik ödülüne layık görüldü. TAV Bilişim, aldığı ödülle sektörün önemli markaları arasındaki liderliğini korudu. Ödül, TAV Bilişim Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran’a takdim edildi.

TAV Bilişim Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda iki yılı aşkın süredir başarıyla kritik kaynak atama operasyonunu sürdüren RMS yani Kaynak Yönetim Sistemi projesinin Suudi Arabistan’daki Kral Khalid ve Kral Fahd Havalimanları’na uyarlanmasıyla ikincilik ödülünü aldık. Bu yıl Bilişim Zirvesi’nde yurtdışından Dünya’nın dört bir tarafından yoğun bir katılım vardı. Diğer katılımcı kuruluşların önemli projeleri arasından sıyrılmayı başararak ödüle layık görülmekten gurur duyuyoruz” dedi.

TAV Bilişim, Avrasya bölgesi ülkelerinde faaliyet gösteren bilişim sektörü temsilcilerinin uluslararası işbirlikleri ve başarılı ortak girişim projelerini ödüllendirildiği ICT Summit Eurasia Bilişim Zirvesi 12’de, uluslararası projeler ile yarışan toplam 12 finalist arasından seçilerek sektördeki istikrarlı başarısını bir kez daha ortaya koymuş oldu. TAV Bilişim, geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Bilişim Zirvesi 11’de de Tunus’daki Enfidha – Hammamet Havalimanı bilişim altyapısı projesiyle birincilik ödülüne layık görülmüştü.

TAV'A İKİNCİLİK ÖDÜLÜ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000