04 Ekim 2011, Salı 12:47:36

TAV'A BÜYÜK ÖDÜL

TAV Bilişim, Bilişim Zirvesi 11’de büyük ödülün sahibi oldu.
  • Odul basariyi gosteriyor... Hala ne masalindan bahsediyorsunuz. Basariyi takdir etmek buyukluktur.
  • masal dinleyen çok olduktan sonra masal anlatanda inanırmış gerçekten anlattığına:)
  • Dev IT ve teknoloji şirketlerini geride bırakmışsınız, haklı gururu yaşayın. Tebrikler
  • Organizasyona katılamadım, ödük aldığınızı gazeteden okudum. TAV Bilişimi tebrik ediyorum
  • Tebrikler, başarılarınızın artarak devamını diliyorum.
  • Tebrik ediyorum, çok güzel bir başarı.
  • TAV Bilişim Saudi Arabistanda iki havalimanına AODB, FIDS (600 monitorlük), RMS, DAR kurulumları gerçekleştiriyor, VAN da FIDS, Cute, BRS implementasyonları. Satışa sunulmasına çok az zaman kalan ürünler de, Passenger Information, Collobrative Decision Making ürünleri. Haftaya Munichte katılacağımız fuarda standımızı ziyaret edip ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve referanslarımız ile ilgili detaylı bilgi alınabilir.
  • Bilişimin iş yaptığı projeleri yazan arkadaş, TAV dışı projelere yaptıkları işin kapsamlarını ve yolçu sayılarını da yazar mı? İki tane FIDS displayi koymaktan bahsetmiyorum.
  • Bu vizyona helal olsun. Kendi yazılımımızı kendimiz yapalım vizyonu ile 2005 yılında başlanan projelerin ve o vizyonun meyveleri toplanıyor. tekrar helal olsun.
  • Panoda finale kalan tum projeleri inceledim. TAV'in projesi acik ara ile onde. Emegi gecen tum caliasanlara tebrikler
Tunus’un Enfidha – Hammamet Havalimanı’ndaki tüm bilişim altyapısını gerçekleştiren TAV Bilişim, devler liginde birinci oldu. Bilişim sektörünün büyük markalarını ICT Summit Eurasia - Bilişim Zirvesi '11'de geride bırakan TAV Bilişim’in birincilik ödülünü, Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul aldı.

Avrasya bölgesindeki iş birliklerinin artmasını teşvik eden bir platform olarak tasarlanan ICT Summit Eurasia – Bilişim Zirvesi ’11, bölge ülkeleri arasında gerçekleşen bilişim projelerini ödüllendirdi. Bilişim sektörünün pek çok köklü firmasını Enfidha – Hammamet Havalimanı bilişim altyapısı projesiyle geride bırakan TAV Bilişim, düzenlenen ödül töreninde birinci seçildi. Ödülü TAV Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul, Bilgi Teknolojileri ve İletisim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer’den aldı.

TAV Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul, “TAV Bilişim olarak Enfidha – Hammamet Havalimanı’nın tüm havalimanı sistem dizayn ve yazılımlarını kendi geliştirdiğimiz uygulamalar ve mühendislerimiz aracılığı ile hayata geçirdik. Geliştirilen yazılımlar sayesinde havalimanı bünyesindeki yolcu akışı, güvenlik, bagaj akışı, yolcu bilgilendirme, verilen hizmet faturalamaları tamamen otomotize edildi. TAV Bilişim olarak büyük önem verdiğimiz projemizin sektörümüz içinde de takdir kazanması bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu” dedi.

23 bilişim şirketinin uluslararası projelerinin yarıştığı ICT Summit Eurasia Awards’da projeler hedeflenen ve gerçekleşen tamamlanma süreleri, coğrafi kapsama alanları, kullanılan teknoloji ve ürünler, ar-ge ve özel uyarlamalar, özgünlük gibi kıstaslara göre değerlendirildi. TAV Bilişim birinci olurken Vodafone ikinci, Telenity ise üçüncü oldu. Jüri özel ödülleri ise KoçSistem’e ve Bulgaristan’dan Neterra’ya verildi.
TAV'A BÜYÜK ÖDÜL

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 13 yıl önce
Odul basariyi gosteriyor... Hala ne masalindan bahsediyorsunuz. Basariyi takdir etmek buyukluktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
masal dinleyen çok olduktan sonra masal anlatanda inanırmış gerçekten anlattığına:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dev IT ve teknoloji şirketlerini geride bırakmışsınız, haklı gururu yaşayın. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Organizasyona katılamadım, ödük aldığınızı gazeteden okudum. TAV Bilişimi tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler, başarılarınızın artarak devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrik ediyorum, çok güzel bir başarı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV Bilişim Saudi Arabistanda iki havalimanına AODB, FIDS (600 monitorlük), RMS, DAR kurulumları gerçekleştiriyor, VAN da FIDS, Cute, BRS implementasyonları. Satışa sunulmasına çok az zaman kalan ürünler de, Passenger Information, Collobrative Decision Making ürünleri. Haftaya Munichte katılacağımız fuarda standımızı ziyaret edip ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve referanslarımız ile ilgili detaylı bilgi alınabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilişimin iş yaptığı projeleri yazan arkadaş, TAV dışı projelere yaptıkları işin kapsamlarını ve yolçu sayılarını da yazar mı? İki tane FIDS displayi koymaktan bahsetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu vizyona helal olsun. Kendi yazılımımızı kendimiz yapalım vizyonu ile 2005 yılında başlanan projelerin ve o vizyonun meyveleri toplanıyor. tekrar helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Panoda finale kalan tum projeleri inceledim. TAV'in projesi acik ara ile onde. Emegi gecen tum caliasanlara tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000