27 Ekim 2014, Pazartesi 14:03:41

TAV ÜNİVERSİTELİLERE DERS VERİYOR

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, Türk Hava Kurumu Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Havalimanı İşletmeciliği’ yüksek lisans programına ev sahipliği yapıyor.
  • 900 liraya adam çalıştıran TAV
  • Tİpik TAV reklamı
  • Mezunlar havalimanı mühendisi olarak 5000 TL te iş bulur artık!!

Dünyanın önde gelen havalimanı işletmecileri arasında yer alan TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THKÜ) tarafından düzenlenen ‘Havalimanı İşletmeciliği’ yüksek lisans programına ev sahipliği yapıyor. 2014-2015 eğitim-öğretim yılı kapsamında oluşturulan ders programı ile TAV Esenboğa yöneticileri, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki operasyon süreçlerinin işleyiş prensiplerini 14 hafta süresince terminallerde uygulamalı olarak gerçekleştirilecek derslerle yüksek lisans öğrencilerine aktaracak. Programın ilk haftası, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer’in  ‘Havalimanı Yönetimi’ başlığında verdiği ders ile başladı. Derslere, Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, DHMİ Esenboğa Başmüdürü Selay Mürey de uygulamalı olarak destek veriyor.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, “THKÜ yüksek lisans programı kapsamında bulunan Havalimanı İşletmeciliği derslerimizi, “TAV Esenboğa Havalimanı’nı eğitime açtık” sloganıyla,  alanında uzman yöneticilerimiz ile birlikte, havacılık yüksek lisans öğrencileri için terminalimizin değişik bölümlerinde yer alan uygulama sahalarında gerçekleştiriyoruz. Uluslararası havacılık mevzuatlarına entegre bir biçimde ve koordinasyon içerisinde yönetilen, birçok işletmenin yer aldığı havalimanımızda öğrencilerimiz için bir nevi “Havalimanı Yönetimi Simülasyonu” oluşturuyoruz. Uygulamalarımız ve eğitimlerimizin Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğrencilerine, havalimanı işletmeciliği alanındaki bilgi ve birikimlerini uluslararası ve ulusal düzeyde geliştirerek, havacılık sektöründe başarı elde edebilmeleri için büyük bir fırsat olduğuna inanıyoruz” dedi.

TAV ÜNİVERSİTELİLERE DERS VERİYOR

Yorumlar

THY UZMAN ~ 10 yıl önce
900 liraya adam çalıştıran TAV

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tİpik TAV reklamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Mezunlar havalimanı mühendisi olarak 5000 TL te iş bulur artık!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000