03 Nisan 2014, Perşembe 11:27:56

TAV TALİP OLDU BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Pakistan’ın Karaçi ve Lahore kentleri arasında otoyol inşaa edilmesi ve Lahore havaalanının büyütülmesi projesini gerçekleştirmeye STFA ve TAV talip oldu.
  • TAV BU KONULARIN UZMANI INŞALLAH BAŞARILI OLURLAR
  • Her iki guzide Turk kurlusuna kardes Pakistan'da basarilar dilerim. Hem Turkiyenin gogsunu kabartsinlar hemde Pakistana hizmet gotursunler basariyla.

Pakistan’ın Karaçi ve Lahore kentleri arasında otoyol inşaa edilmesi ve Lahore havaalanının büyütülmesi projesini gerçekleştirmeye STFA ve TAV talip oldu. STFA ve TAV’ın üst düzey yöneticileri Pakistan’da Başbakan Navaz Şerif ile biraraya geldi. Görüşmeye STFA CEO’su Mehmet Ali Neyzi, TAV Havalimanları Yatırım Koordinatörü Bülent Öztürk ve Pakistan-Türkiye İş Konseyi Başkanı Rıza Arsan katıldı.

Uzmanlık alanımız

Toplantıda, Pakistan Savunma Bakanı Khawaja Asıf da yer aldı. Türk şirketlerinin CEO’ları havaalanlarının genişletilmesi alanında uzmanlıkları olduğunu vurgulayarak, Pakistan’da bu sektörde yatırımlara ilgililerini dile getirdi. (Star)

TAV TALİP OLDU BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TAV BU KONULARIN UZMANI INŞALLAH BAŞARILI OLURLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GUZIDE ~ 10 yıl önce
Her iki guzide Turk kurlusuna kardes Pakistan'da basarilar dilerim. Hem Turkiyenin gogsunu kabartsinlar hemde Pakistana hizmet gotursunler basariyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000