03 Ekim 2010, Pazar 13:33:43

TAV HAVACILIK OTORİTELERİNİ AĞIRLAYACAK

TAV Havalimanları, Dünya havacılık otoritelerini İstanbul’da ağırlayacak.
  • adam orda gece gündüz nöbet tutacak çalışacak kendi çalıştığı otoparka para verip girecek çok romantik
  • Bedava degil ama %70 indirimli faydalanabilirsin.
  • Medeniyetler beşiği İstanbul da dünya markası TAV personeli olarak kendi çalıştığım şirketin bilmem kaç katlı bilmem kaç bin araçlık otoparkından ücretsiz faydalanabilirmiyim
  • Dünya markası
  • Turizmci - Frankfurt adlı yorumcuya aynen katılıyorum. Başka söze gerek yok. Havalimanı işletmeciliği denince ülkemizde akla TAV gelir, gerisi hikaye...
  • TAV'ı sadece bölgesinde değil, global anlamda da ülke havacılığımızı böyle gurur verici şekilde temsil ettiği için teşekkür ediyorum. Dünya'da hangi turizm ve havacılık fuarına giderseniz gidin, Türkiye denince, İstanbul, Türk Hava Yolları ve TAV markalarını duyuyor, gururlanıyoruz. Bu başarıların devamını dilerim.
Dünya yolcu trafiğinin yüzde 96’sından fazlasını temsil eden Uluslararası Havalimanları Konseyi ACI’a üye dünyanın dört bir yanından havacılık sektörü temsilcileri, TAV Havalimanları’nın ev sahipliğinde İstanbul’da buluşuyor. Konseye bağlı ACI Europe ve ACI Asia-Pacific işbirliği ile gerçekleştirilen Airport Exchange 2010, havacılık sektörü temsilcilerini 4 – 6 Ekim’de bir araya getirecek.

Dünya çapında havacılık sektörü temsilcilerinin en önemli ortak platformu olarak gösterilen Uluslararası Havalimanları Konseyi ACI, TAV Havalimanları ev sahipliğinde İstanbul’da toplanıyor. Konseye bağlı ACI Europe ve ACI Asia-Pacific işbirliği ile gerçekleştirilen Airport Exchange 2010, dünya genelinden 800’ü aşkın havacılık sektörü yöneticisinin katılımı ile Asya ile Avrupa’nın buluştuğu noktada gerçekleşecek. Medeniyetler beşiği İstanbul, Airport Exchange 2010 ile 4 – 6 Ekim’de havacılığın nabzını tutacak.

Aynı zamanda bir yılı aşkın süredir ACI Europe Yönetim Kurulu Üyesi olan TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “Dünya genelindeki 225 havalimanından 800 delegenin katıldığı ve ACI Europe ile ACI Asia-Pacific’in ilk defa ortaklaşa yaptığı Dünyanın en büyük havalimanı işletmeciliği kongresine ev sahipliği yapmanın gururunu duyuyoruz. Biz İstanbul’u aday gösterirken Asyalılar ile Avrupalıların üç bin yıldır İstanbul’da buluştuğuna dikkati çekmiştik. Havacılık sektöründeki tüm iş alanlarının bir araya geldiği bu kongrenin beklentilerin çok üstünde bir büyüme hızına sahip Türk Havacılık Sektörü ve Türk havalimanlarının da tanıtımına çok büyük katkısı olacağına inanmaktayız” dedi.

ACI Europe Genel Direktörü Olivier Jankovec, “Avrupa genelindeki tüm havalimanları adına bu yılın en büyük organizasyonu olarak kabul ettiğimiz Airport Exchange 2010’u TAV Havalimanları ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. Bu yıl 5’incisi düzenlenen Airport Exchange’i ilk kez ACI Asia-Pacific işbirliği ile düzenleniyoruz. Türkiye, Avrupa’daki en hızlı büyüyen havacılık pazarı ve TAV Havalimanları bu pazarın en önemli oyuncusu. Biz havacılık yetkilileri olarak TAV Havalimanları ev sahipliğinde havalimanı yönetimi ve operasyonlara ilişkin sorunların geniş bir yelpazede çözümüne yönelik İstanbul'da çözüm arayışında bulunacağız” dedi.

Airport Exchange 2010, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek görkemli gece ile açılacak. Airport Exchange 2010 kapsamında sektör otoriteleri “Havalimanı operasyonları”, “Havalimanı gelişimi ve çevre”, “Ekonomi ve pazar düzenlemeleri”, “Güvenlik”, “Bilişim’de kolaylaştırıcı çözümler ve kullanıcı hizmetleri” olarak beş ana konuda düzenlenecek konferanslara katılacak. Konferansların yanı sıra fuar alanında da uluslararası 32 kuruluş stantlarıyla yer alacak. Havacılık sektörü yöneticileri, ACI Komite Toplantıları’nı da bu organizasyonla İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Sektörün sorunlarını detaylı bir şekilde takip eden ve sivil havacılık kurallarının oluşmasında katkı sağlayan Uluslararası Havalimanları Konseyi ACI temsilcileri, Avrupa ile Asya’nın buluşma noktası İstanbul’dan önce Barselona’da Airport Exchange 2009 çerçevesinde bir araya geldi. Bu yıl da İngiltere’den Almanya’ya, Kenya’dan Avustralya’ya, Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri’ne 800’ü aşkın temsilcinin katılacağı, 100’ün üstünde konuşmacının yer alacağı toplantılarla havacılık sektörüne ilişkin tüm çözüm arayışları ve gelişmeler havacılık gündemini belirleyecek.

Airport Exchange 2010’a ev sahipliği yapan TAV Havalimanları, DHMİ 2009 yılı itibariyle yüzde 48 pazar payı ile Türkiye’nin lider havalimanı işletmecisi konumunda bulunuyor. Şirket, Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa İç ve Dış Hatlar Terminalleri, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali ve Antalya Gazipaşa Havaalanı’nı işletiyor. Yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastir ve Enfidha, Makedonya’nın Üsküp ile Ohrid Uluslararası Havalimanları TAV Havalimanları tarafından işletiliyor. TAV Havalimanları duty-free, yiyecek-içecek hizmetleri, yer hizmetleri, bilgi işlem, güvenlik ve işletme hizmetleri gibi havalimanı operasyonunun diğer alanlarında da faaliyet gösteriyor. Şirket iştirakleriyle yılda yaklaşık 300 havayolu şirketinin 375 bin uçak seferine ve ortalama 42 milyon yolcuya hizmet sunuyor.

ACI Europe ile TAV Havalimanları geçtiğimiz ay da bir anlaşmaya imza atarak havacılık profesyonellerinin eğitimi için İstanbul Atatürk Havalimanı merkezli TAV Akedemi’yi “küresel eğitim merkezi” olarak belirlemişti.
TAV HAVACILIK OTORİTELERİNİ AĞIRLAYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
adam orda gece gündüz nöbet tutacak çalışacak kendi çalıştığı otoparka para verip girecek çok romantik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bedava degil ama %70 indirimli faydalanabilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Medeniyetler beşiği İstanbul da dünya markası TAV personeli olarak kendi çalıştığım şirketin bilmem kaç katlı bilmem kaç bin araçlık otoparkından ücretsiz faydalanabilirmiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dünya markası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turizmci - Frankfurt adlı yorumcuya aynen katılıyorum. Başka söze gerek yok. Havalimanı işletmeciliği denince ülkemizde akla TAV gelir, gerisi hikaye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV'ı sadece bölgesinde değil, global anlamda da ülke havacılığımızı böyle gurur verici şekilde temsil ettiği için teşekkür ediyorum. Dünya'da hangi turizm ve havacılık fuarına giderseniz gidin, Türkiye denince, İstanbul, Türk Hava Yolları ve TAV markalarını duyuyor, gururlanıyoruz. Bu başarıların devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000