21 Aralık 2012, Cuma 10:55:26

TAV BİR KEZ DAHA ZİRVEYE ÇIKTI

TAV Havalimanları, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden olan European Business Awards’da (EBA) “müşteri odaklılık” kategorisinde Türkiye’nin en iyisi seçildi. Avrupa çapında en iyi uygulamaları özendirmek amacıyla düzenlenen yarışmanın büyük ödülü Nisan 2013’te açıklanacak...
  • Sertifikanin yazildigi kagittan daha degerli mi acaba?

TAV Havalimanları, European Business Awards’da (EBA) müşteri odaklılık kategorisinde Türkiye’nin en iyisi seçildi. Conrad Otel’de düzenlenen gala gecesine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın yanı sıra dokuz kategoride finalist olan şirketlerin üst düzey yöneticileri katıldı. Törende TAV Havalimanları adına ödülü İnsan Kaynakları Direktörü Yiğit Oğuz Duman aldı.

TAV Havalimanları İnsan Kaynakları Direktörü Yiğit Oğuz Duman “Havalimanı işletmeciliğinde kısa sürede küresel bir marka olan TAV’ın tüm operasyonlarının odağında müşteri memnuniyeti yer alıyor. 22 binden fazla çalışanımızla havalimanı işletmeciliğinin tüm alanlarında, öncü ve yaratıcı çözümler sunarak hizmet veriyoruz. Finansal başarımızın ardında yolcu davranışlarını doğru ve detaylı analiz ederek, farklılaşan ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap verebilmemiz yatıyor. Mutlu çalışanların müşteri memnuniyetini beraberinde getirdiğinden yola çıkarak, tüm yatırımımızı sahip olduğumuz insan kaynağını geliştirmek üzere yapıyoruz. Yolcularımıza güvenli, hızlı ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak için 7/24 çalışıyoruz. Bu ödülü almaktan ve ülkemizi Avrupa şirketleri arasında temsil edecek olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Tüm Avrupa ülkelerinde belirlenen ülke birincileri ocak ayında iş dünyası liderleri, akademisyenler ve gazetecilerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek ve az sayıda şirkete verilen Ruban d’Honneur statüsü için yarışacaklar. TAV Havalimanları’nın da adaylar arasında yer alacağı değerlendirmenin sonucu Nisan 2013’te açıklanacak. 

TAV BİR KEZ DAHA ZİRVEYE ÇIKTI

Yorumlar

Musteri odaklilik ~ 11 yıl önce
Sertifikanin yazildigi kagittan daha degerli mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000