10 Ağustos 2012, Cuma 09:17:23

TAV 3. HAVALİMANINI DA İSTİYOR

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, İstanbul'a yapılması planlanan 3'üncü havalimanı ihalesiyle ilgilendiklerini söyledi...
  • büyük yerin derdi büyük olur sen şu dalamanı alsanya....
  • Bu projede şu an istanbulda en önemli yatırım çalışması olan 3.köprü ve yolları ile baglantılı bir çalışma oldugu için 3.köprü + 3.havalimanı yine IC Gurubu tarafından farklı bir konsorsiyumla yapılacak gibi duruyor.
  • Bir de Fransız'lara satılmasaydı...
  • Sani Bey ; bir havayolu çalışanı olarak ihaleyi almanızı tüm kalbimle isterim.TAV artık bu konuda yeteri kadar deneyim kazandı.Sizden ricam İstanbul,Ankara ve İzmir terminallerindeki bazı eksiklerin artık sıfıra indirgenmesi.......Başarılar.

İstanbul'a yapılacak 3'üncü havalimanı ihalesine TAV da talip. TAV Grubu'nun CEO'su Sani Şener, "3'üncü havalimanı şartnamesi henüz belli olmadı, şartnameye göre ihaleye katılacağız" dedi. İhalenin bu ay sonunda yapılması planlanıyor.

Şener, bu yıl yüzde 20 büyümeyi hedeflediklerini aktardı. Şener, yeni bir havalimanı projelerinin olmadığını, bünyelerindeki diğer işletme şirketleriyle büyümeye başladıklarını söyledi.

HAVAŞ'I MEDİNE'YE GÖTÜRECEĞİZ

TAV Havalimanları Holding'in bu yıl içinde Medine Havalimanı'nın yap işlet devret ihalesini kazandığını ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminalinin işletmesini devraldığını, TAV İnşaat'ın ise CCC-Arabtec Ortak Girişimi ile Abu Dabiterminal yapım ihalesini kazandığını hatırlatan Şener, "Bu sene İzmir'i ve Medine'yi yapıyoruz. Abu Dabi'ye başladık. Şu anda yeni bir havalimanına bakmıyoruz" dedi. Şener, Havaş'ı Medine'ye götürmeyi planladıklarını kaydetti. (Habertürk)

TAV 3. HAVALİMANINI DA İSTİYOR

Yorumlar

dalaman ~ 12 yıl önce
büyük yerin derdi büyük olur sen şu dalamanı alsanya....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 -3 ~ 12 yıl önce
Bu projede şu an istanbulda en önemli yatırım çalışması olan 3.köprü ve yolları ile baglantılı bir çalışma oldugu için 3.köprü + 3.havalimanı yine IC Gurubu tarafından farklı bir konsorsiyumla yapılacak gibi duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bir de Fransız'lara satılmasaydı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışır ~ 12 yıl önce
Sani Bey ; bir havayolu çalışanı olarak ihaleyi almanızı tüm kalbimle isterim.TAV artık bu konuda yeteri kadar deneyim kazandı.Sizden ricam İstanbul,Ankara ve İzmir terminallerindeki bazı eksiklerin artık sıfıra indirgenmesi.......Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000