26 Aralık 2013, Perşembe 10:26:27

SKALITE 2013'E TAV DAMGASI

Skalite 2013’de, TAV İstanbul, Havaş ve TAV Passport Kart ödüllendirildi
  • Nerde? En başarılı BM yok. Olmadı,üzüldüm. Çok ayıp olmuş kendisine. Şu yan pozları çok iyi verirdi. Neyse İzmirde alır artık.
  • Ne basarisi 10 yillik personelim maasim 1100 lira... Birde madem basari var neden eleman cikartiyorlar hava§ batiyor airport habere bilgi
  • yaa tabi biz tav personelleri olarak o kadar çok maaş alıyoruz ki, huzur tavan yapmış piyano sesinde çalışıyoruz, gobitte havyar falan, şampanyalı happy hourslar. Ulan önce personelini insan gibi yaşat. Son zamanlarda TAV ilgili bütün haberlerde personel yırtıyo bi taraflarını açız aç aç diye. Bu yönetim piyano sesinde uyuyo. Çalıştırdığız personeller size hakkını helal ediyor mu sanıyorsunuz? Ama sizde anlayıp da fransız kalma sendromu var, ki zaten sekizyüz küsür milyon dolara fransızlaştık doğru ya!

Skalite 2013’de, TAV İstanbul ve Havaş ‘Havalimanı İşletme Şirketi’ ve ‘Havalimanı Yer Hizmetleri Şirketi’ dallarında en iyi seçilerek ödüle layık görülürken, TAV İşletme Hizmetleri tarafından 2010 yılında hayata geçirilen ve seyahatleri sırasında havalimanında yolculara hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan TAV Passport Kart da “Turizmle İlgili Diğer Faaliyetler” kategorisinde ödüle layık görüldü. TAV Havalimanları’nın sponsorluğunda gerçekleşen ödül gecesinde ayrıca, TAV Havalimanları’na ‘Sponsorluk Özel Ödülü’ verildi.

Türkiye turizminin gelişimi ile kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlayan ve Türkiye’de ‘Turizmin Oscarları’ olarak kabul edilen 16. Skalite Ödülleri, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bünyesinde turizm sektöründen 89 ülkede, 500 kulüp ve 22 bin üye bulunan SKAL International’ın İstanbul Kulübü tarafından, turizm sektöründeki uzman profesyonelleri bir araya getirerek bir iletişim platformu yaratmak ve sektörün en iyilerini belirlemek amacıyla düzenlenen Skalite 2013 Ödülleri’nde, ‘Havalimanı Yer Hizmetleri’ ödülünü Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, ‘Havalimanı İşletme Şirketi’ ödülünü TAV İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Akgül, ‘Turizmle İlgili Diğer Faaliyetler’ ödülünü TAV İşletme Hizmetleri Satış Pazarlama Koordinatörü Zeynep Kaptan aldı. TAV Havalimanları’na verilen ‘Sponsorluk Ödülü’ ise TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül’e takdim edildi.

31 dalda yapılan oylamalar sonucunda belirlenen yılın kazananları, Türkiye'deki 14 Skal Kulübü'nün 980 üyesi tarafından oylama usulüyle belirlendi. Sektörde, "Turizm Oscar'ları" olarak değerlendirilen Skalite Ödülleri, kalite çıtasının daha yükseklere taşınması için 16 yıldır dağıtılıyor. 90 ülkede örgütlenen 500 kulüp ve 22 bin’e yakın üyeden oluşan Skal International 1932 yılında Paris'te kuruldu. Türkiye Skal'ın ise 900'e yakın üyesi ile çeşitli şehir ve ilçelerde 14 kulübü bulunuyor.










 

SKALITE 2013'E TAV DAMGASI

Yorumlar

EG ~ 10 yıl önce
Nerde? En başarılı BM yok. Olmadı,üzüldüm. Çok ayıp olmuş kendisine. Şu yan pozları çok iyi verirdi. Neyse İzmirde alır artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aciz ac ~ 10 yıl önce
Ne basarisi 10 yillik personelim maasim 1100 lira... Birde madem basari var neden eleman cikartiyorlar hava§ batiyor airport habere bilgi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Franszlaşmak ~ 10 yıl önce
yaa tabi biz tav personelleri olarak o kadar çok maaş alıyoruz ki, huzur tavan yapmış piyano sesinde çalışıyoruz, gobitte havyar falan, şampanyalı happy hourslar. Ulan önce personelini insan gibi yaşat. Son zamanlarda TAV ilgili bütün haberlerde personel yırtıyo bi taraflarını açız aç aç diye. Bu yönetim piyano sesinde uyuyo. Çalıştırdığız personeller size hakkını helal ediyor mu sanıyorsunuz? Ama sizde anlayıp da fransız kalma sendromu var, ki zaten sekizyüz küsür milyon dolara fransızlaştık doğru ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000