23 Aralık 2013, Pazartesi 15:11:13

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI HİSSE SATIŞINDA FLAŞ GELİŞME

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yüzde 40 hisseye sahip Hintli GMR hisselerini Malaysia Airport’a satıyor. Malaysia Airport Sabiha Gökçen Havalima’nında yüzde 20 hisseye sahipti. Böylece Malezyalı şirket yüzde 60 payla büyük ortak olacak.
  • Türkiyenin 4 büyük havalimanının ihalesi yaklaşıyor bir kaç satır da onunla ilgili haber yaparsanız seviniriz!!!!
  • İnsan bilmeden konusuyor bir yerden duymus bir seyler yaz sigara içme alanı öyle kolay yapılacak iş değil planlama yapılması güvenli ortam lazım ucakların oldugu yerin altı uçak yakıtı dolu bunu da bil bir alev kıvılcım istanbulun yarısını götürür artı iç hat dış hatlarda içerde ve dısarda sigara içme alanları mevcut agzı olan konusuyor
  • tav'ın almadığına sevindim. böyle güzel bir havalimanını mahvederlerdi.
  • Kimbilir perde arkasinda kimler satin alindi kimler rusvetini yedi nasil kirli bir oyun var ALLAH bilir.
  • umarım dış ve iç hat terminali olarak ayrı 2 bina olarak ayırırlar. Bir de içeri ve dışarıya sigara içme terasları şart. İç Anadolu Havalimanları gibi malesef :(
  • gelişmeleri hep beraber izleyeceğiz, tüm taraflar için hayırlı olması dileklerimle . Bundan sonraki plan adımlarını gerçekleştirmek daha kolay olacaktır. İşlerini en iyi yapanlar , ayakta kalmaya muktedirdir. Türk havacılık sektörünün dünyada söz sahibi olması için , bugünkünden en az 5 kat daha çok çalışmamızı gerekiyor. Bu çalışmalar da planlamadan başlayıp, yeni gelişme ve buluşları , sektöre yatırım yapmayı , sektör çalışanlarının %25'inin , konularında her masada söz sahibi olacak şekilde kendilerini yetiştirmelerini gerektiriyor. Geleceğe hazır olması gereken genç kuşaklar, dikkat.

Hindistan merkezli GMR’nin Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım ve Yapım İşletme A.Ş’de GMR Infarstracture Limited yoluyla sahip olduğu yüzde 27,55 ve GMR Infrastructure Overseas aracılığı ile sahip olduğu yüzde 12,45 oranındaki hisselerini, bu hisseleri öncelikli satın alma hakkı olan Malaysia Airport’a satıyor.

Malaysia Airport, GMR’nin Sabiha Gökçen’deki hisselerini satın almak için teklifte bulunduğunu Malezya borsasına bildirdi.

Malaysia Airport ayrıca GMR Infrastructure’ın LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.’deki yüzde 40 payını da satın alacak.

Malaysia Airport, bu satın almalar için toplam 225 milyon euro nakit ödeme teklif etti.

Malaysia Airport’un Sabiha Gölçen Havalimanı’nda yüzde 20 hissesi bulunuyordu.

TAV Havalimanları Holding, GMR Infrastructure’ın Sabiha Gökçen hisselerini almak için görüşmelerde bulunuyordu. Hindistan basına göre TAV, yüzde 40 hisse için 200-250 milyon dolar aralığında bir bedel ödemeye hazırlanıyordu.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI HİSSE SATIŞINDA FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

oben ~ 10 yıl önce
Türkiyenin 4 büyük havalimanının ihalesi yaklaşıyor bir kaç satır da onunla ilgili haber yaparsanız seviniriz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnsan bilmeden konusuyor bir yerden duymus bir seyler yaz sigara içme alanı öyle kolay yapılacak iş değil planlama yapılması güvenli ortam lazım ucakların oldugu yerin altı uçak yakıtı dolu bunu da bil bir alev kıvılcım istanbulun yarısını götürür artı iç hat dış hatlarda içerde ve dısarda sigara içme alanları mevcut agzı olan konusuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsung uygulaması ~ 10 yıl önce
Saw'da gate bölgesinde sigara terası yok , boş yere mi tuvaletlerde içiyoruz? AHL'de neden var peki?
hayırlı olsun ~ 10 yıl önce
tav'ın almadığına sevindim. böyle güzel bir havalimanını mahvederlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camia ~ 10 yıl önce
TAV yurtiçi ve dışında birçok alanı işletiyor. Bu kadar kötü ise, rekabet koşullarında çoktan batması gerekirdi. Siz TAV alanlarından uçmayın o zaman.
Kamil ~ 10 yıl önce
Senin gibi yabancı hayranları sevinir ancak buna.
Vatandaş .. ~ 10 yıl önce
En son ne zaman iki havalimanını ziyaret ettim. Tav dan kim sana ne yaptı, kurumla şahısları karşılaştırma .. Geçer ...
perde arkasi ~ 10 yıl önce
Kimbilir perde arkasinda kimler satin alindi kimler rusvetini yedi nasil kirli bir oyun var ALLAH bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ama gerçek ~ 10 yıl önce
umarım dış ve iç hat terminali olarak ayrı 2 bina olarak ayırırlar. Bir de içeri ve dışarıya sigara içme terasları şart. İç Anadolu Havalimanları gibi malesef :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rehber ~ 10 yıl önce
sadece dıs hat kısmında sıgara ıcme alanı yoktur. giden kat ic hat kısmında ve kara tarafında sigara içme alanları mevcuttur. bilmeden yorum yapmayalım lutfen.
BİLEN ~ 10 yıl önce
gelişmeleri hep beraber izleyeceğiz, tüm taraflar için hayırlı olması dileklerimle . Bundan sonraki plan adımlarını gerçekleştirmek daha kolay olacaktır. İşlerini en iyi yapanlar , ayakta kalmaya muktedirdir. Türk havacılık sektörünün dünyada söz sahibi olması için , bugünkünden en az 5 kat daha çok çalışmamızı gerekiyor. Bu çalışmalar da planlamadan başlayıp, yeni gelişme ve buluşları , sektöre yatırım yapmayı , sektör çalışanlarının %25'inin , konularında her masada söz sahibi olacak şekilde kendilerini yetiştirmelerini gerektiriyor. Geleceğe hazır olması gereken genç kuşaklar, dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000