03 Eylül 2009, Perşembe 11:07:48

ÖLÜME RAMAK KALA...

Atatürk Havalimanı ek terminal binasındaki inşaat çalışmaları sırasında talihsiz bir kaza yaşandı.
  • İLK OLARAK ARKADAŞIMIZIN SAĞLIK DURUMU HALA CİDDİYETİNİ KORUYO HALA YOĞUN BAKIMDA BİLİNCİ HALA KAPALI.YORUMLARI OKUYORDUM DA SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM İLK OLARAK BU KAZADA ARKADAŞIMIZIN YADA TAV GRUBUNUN Bİ SUÇU YOKTUR.ARKADAŞIMIZIN EMNİYET KEMERİNİ BAĞLAMASI İMKANSIZDI ÇÜNKÜ İSKELEYİ SÖKÜM HALİNDEYDİLER EĞER KEMER TAKILI OLSAYDI DAHA CİDDİ SONUÇLAR ÇIKICAKTI MESELA İSKELE DİREK ÜZERİNE DÜŞÜCEKTİ.YANİ Bİ ÇALIŞMA YOKTU İSKELEYİ SÖKÜM HALİNDELERDİ LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMASIN KİMSE ARKADAŞIMIZADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.
  • sezer kardeşim dualarımız seninle..inşallah bir an önce kendine gelirsin. ankaradan bir dostumun arkadaşı 7. kattan temele düşmüş ama yaşamış. sen 2 metreden düştün inşalah bir an önce aramıza döneceksin.
  • TAV inşaatı suçlayan arkadaşım! Nereden biliyorsun firmanın suçlu olduğunu, belkide adam emniyet kemerini takmadı. bilip bilmeden konuşma! TAV Holdingin Türkiyedeki ve yurt dışındaki başarıları seni rahatsız ediyor anlaşılan.
  • İskeleye çıkan işçi'ye güvenlik kemeri takma mecburiyeti koymazsan daha çok olur. Pek çok şirket, şantiyeye baretsiz girenlere bile çok çiddi cezalar veriyor. TAV inşaat'ın ihmalden dolayı cezalandırılması gerekir. TV'ye çıkıp show yapmakla olmuyor.
  • gecmis olsun. Allah acil sifalar versin
  • Kazalar kader değil, tedbirsizliklerin sonucudur. Tedbir alıp da önleyemediğiniz kazalar ise genellikle başkasının tedbirsizliğinin sonucudur. Geçmiş olsun.
  • iskeleden düşen kişinin dikkatsizliği mi yoksa yetkililerin birşey olmazcılığımı bunu iyi analiz etmek gerekir.
  • dünyanın neresinde olursa olsun iskele üzerinde insanlar emniyet kemeri ile çalışırlar. bizim ülkemizde böyle bir olay olmadığı için fazla şaşırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
  • biz Türkler ne zaman akıllanacağız acaba orada hiç mi bir sorumlu yok. hiç mi önlem alınmıyor bu nasıl iş anlamak zor.
  • Hangi inşaat alanı acaba?? Zira tüm apron şantiyeye döndüğü için hangisi olduğu anlaşılmıyor...

Atatürk Havalimanı’nı büyütme projesi kapsamında TAV İnşaat tarafından yürütülen inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken, dün talihsiz bir kaza meydana geldi.

Terminal inşaatında çalışan Sezer Benli adlı bir işçi, bir anlık dikkatsizliğin faturasını az kalsın canıyla ödüyordu. Dün sabah saat10.30’da iskeleden düşerek başını yere çarpan 28 yaşındaki Sezer Benli, herkesi korkuttu.

Ölümle burun buruna gelen genç adam, ambulansa konularak Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Benli’nin yoğun bakımda olduğu kaydedildi.

©AirportHaber.com

ÖLÜME RAMAK KALA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
İLK OLARAK ARKADAŞIMIZIN SAĞLIK DURUMU HALA CİDDİYETİNİ KORUYO HALA YOĞUN BAKIMDA BİLİNCİ HALA KAPALI.YORUMLARI OKUYORDUM DA SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM İLK OLARAK BU KAZADA ARKADAŞIMIZIN YADA TAV GRUBUNUN Bİ SUÇU YOKTUR.ARKADAŞIMIZIN EMNİYET KEMERİNİ BAĞLAMASI İMKANSIZDI ÇÜNKÜ İSKELEYİ SÖKÜM HALİNDEYDİLER EĞER KEMER TAKILI OLSAYDI DAHA CİDDİ SONUÇLAR ÇIKICAKTI MESELA İSKELE DİREK ÜZERİNE DÜŞÜCEKTİ.YANİ Bİ ÇALIŞMA YOKTU İSKELEYİ SÖKÜM HALİNDELERDİ LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMASIN KİMSE ARKADAŞIMIZADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sezer kardeşim dualarımız seninle..inşallah bir an önce kendine gelirsin. ankaradan bir dostumun arkadaşı 7. kattan temele düşmüş ama yaşamış. sen 2 metreden düştün inşalah bir an önce aramıza döneceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TAV inşaatı suçlayan arkadaşım! Nereden biliyorsun firmanın suçlu olduğunu, belkide adam emniyet kemerini takmadı. bilip bilmeden konuşma! TAV Holdingin Türkiyedeki ve yurt dışındaki başarıları seni rahatsız ediyor anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İskeleye çıkan işçi'ye güvenlik kemeri takma mecburiyeti koymazsan daha çok olur. Pek çok şirket, şantiyeye baretsiz girenlere bile çok çiddi cezalar veriyor. TAV inşaat'ın ihmalden dolayı cezalandırılması gerekir. TV'ye çıkıp show yapmakla olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gecmis olsun. Allah acil sifalar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kazalar kader değil, tedbirsizliklerin sonucudur. Tedbir alıp da önleyemediğiniz kazalar ise genellikle başkasının tedbirsizliğinin sonucudur. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iskeleden düşen kişinin dikkatsizliği mi yoksa yetkililerin birşey olmazcılığımı bunu iyi analiz etmek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dünyanın neresinde olursa olsun iskele üzerinde insanlar emniyet kemeri ile çalışırlar. bizim ülkemizde böyle bir olay olmadığı için fazla şaşırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biz Türkler ne zaman akıllanacağız acaba orada hiç mi bir sorumlu yok. hiç mi önlem alınmıyor bu nasıl iş anlamak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hangi inşaat alanı acaba?? Zira tüm apron şantiyeye döndüğü için hangisi olduğu anlaşılmıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000