07 Ekim 2011, Cuma 08:02:58

GAZİPAŞA SİYASETE KARIŞTI!

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit, Gazipaşa Havalimanı pistinin uzatılması ve 4C kategorisi ile yaşanan gecikmelerin faturasını CHP’li Belediye Başkanı Cemburak Özgenç’e kesti.
  • karalamaktan baska ne yapıyor emege saygısı olmayan bır partıden halka hayırlı gelır kapıtalıst herseyı para goren partıden hayır mı gelır akp yaptıgı goz boyama onlar olsaydı bır gunden hem pıstı yaparlardı 4c yıde alırlardı sonra kaza oldugu zman suçu at pılota ekıbe teknıge olsun bıtsın degıl mı bu kaadr basıt anlamazlar bunlar kardesım havacılıktan anlmazlar ekmek fabrıkasının muduru ne anlar havacılıktan....saygılar...
  • Bahattin başkanım, havacılıktan anlamayanlar sizi yanlış bilgilendirmişler. Kulaklarını çekiver lütfen. Tail commender.
  • vesaire vesaire vesaire....hep ayni hikaye...sucu at oteki partinin ustune... :)
Gazipaşa Havalimanı’nın gelişmemesindeki en büyük sebebin Belediye Başkanı Cemburak Özgenç olduğunu iddia eden Akşit, “Havalimanının uzunluğu kaç metreye çıkarsa çıksın, öncelikle yolcu kapasitesi olması gerekiyor. Havalimanı bu aşamaya gelene kadar birçok zorluklar yaşandı. Ben bu zorlukları çok iyi biliyorum. Hollanda’dan Gazipaşa’ya uçak iniyorsa, Belediye Başkanı Özgenç’in değil, AK Parti’nin sayesinde iniyor” dedi.
 
HAVAALANI AKP’NİN ESERİDİR
 
Gazipaşa Havalimanı’nın 4C kategorisine alınmasıyla, buraya Boeing 737–800 tipi uçakların inebileceğini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Akşit, “4C kategorisi ile ilgili hiçbir sorun yok. Şu anda 16-17 tane firmanın TAV ile görüşmede olduğunu biliyoruz” diye konuştu. Akşit, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın çevre ilçelerdeki programlara katılmak için Gazipaşa Havalimanı’nı kullanmalarının önemli olduğuna dikkat çekerek, bunun Gazipaşa’ya verilen değerin göstergesi olduğunu söyledi.
GAZİPAŞA SİYASETE KARIŞTI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
karalamaktan baska ne yapıyor emege saygısı olmayan bır partıden halka hayırlı gelır kapıtalıst herseyı para goren partıden hayır mı gelır akp yaptıgı goz boyama onlar olsaydı bır gunden hem pıstı yaparlardı 4c yıde alırlardı sonra kaza oldugu zman suçu at pılota ekıbe teknıge olsun bıtsın degıl mı bu kaadr basıt anlamazlar bunlar kardesım havacılıktan anlmazlar ekmek fabrıkasının muduru ne anlar havacılıktan....saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bahattin başkanım, havacılıktan anlamayanlar sizi yanlış bilgilendirmişler. Kulaklarını çekiver lütfen. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vesaire vesaire vesaire....hep ayni hikaye...sucu at oteki partinin ustune... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000