21 Ağustos 2012, Salı 08:55:16

"DÜNYANIN EN BÜYÜKLERİ İÇİN YAPACAĞIZ"

TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Cidde'de dünyanın en büyük hangarlarından birini inşa edeceklerini açıkladı...
  • Orada My Technic hangarı varken Habom nasıl iş yapar tartışılır aynı zamanda habom çalışanlarıda My technic'e gitmek için sıraya girerler heralde... ;)
  • Habom yalan oldu...
  • HABOM ne oldu hani açılıyordu bir bilgisi olan varmı?

Havalimanı işletmeciliğinde en önemli kuruluş konumunda bulunan TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve sık sık şirket alıp-satmasıyla, hatta ‘şirketler kız çocuğu gibidir, zamanı gelince yuvadan uçarlar’ sözleriyle gündeme gelen Hamdi Akın, “Sadece şirket satmıyorum. Aynı zamanda alıyorum da. Ama hep satışlarla gündeme geliyoruz oysa bugüne kadar sadece özelleştirmelerden 7 milyar doların üzerinde bedelle şirket aldık” dedi. Akın, bugüne kadar özelleştirmelerden aldığı şirketlerin hepsini saymakta zorlansa da aklına ilk gelenleri şöyle sıraladı: “Atatürk Havalimanı 3 milyar dolar, Ankara Havalimanı 450 milyon dolar, İzmir havalimanı 250 milyon dolar, Mersin Limanı 800 milyon dolar, TÜVTÜRK 600 milyon dolar, İDO 900 milyon dolar İDO ve daha aklıma gelmeyen enerjide aldığımız bazı şirketler var. 2007-2011 arasında özelleştirmeden aldığımız şirketler bunlar. Bütün bunların 7 milyar doları aşan bedelini de ödedik” dedi.

800 milyon dolara dünyanın en büyük hangarını yapacak

Yurtiçi-yurtdışı sürekli bir yeni proje arayışı içinde olduklarını kaydeden Hamdi Akın, “Çok kısa süre önce, Suudi Arabistan’da bir hangar inşaatı projesi aldık. 800 milyon dolarlık bir projebu. Cidde’de Airbus’ın A-380 uçakları için hangar yapacağız. Dünyanın en büyük uçakları için dünyanın en büyük hangarlarından birini yapacağız” şeklinde konuştu. (Hürriyet)

"DÜNYANIN EN BÜYÜKLERİ İÇİN YAPACAĞIZ"

Yorumlar

Habom mu? ~ 12 yıl önce
Orada My Technic hangarı varken Habom nasıl iş yapar tartışılır aynı zamanda habom çalışanlarıda My technic'e gitmek için sıraya girerler heralde... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Habom yalan oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOM Ne oldu? ~ 12 yıl önce
HABOM ne oldu hani açılıyordu bir bilgisi olan varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000