04 Eylül 2008, Perşembe 11:26:02

BTA'dan Ramazan indirimi

TAV Havalimanları Holding bünyesinde havalimanlarında yiyecek ve içecek hizmeti sunan BTA Catering Services, Ramazan’da Umre’ye gidecek Hacı adayları ve yakınları için yüzde 40 indirim uygulamaya başladı.
  • Uygulama hoş fakat bu carering fiyatlarının diğer zamanlarda da biraz daha uygun olmalı aslında işletmeciye de hak veriyorum çünkü çok uçak rakamlarda kira ödüyolar.

BTA Catering Services, Ramazan’da Umre ziyaretine giden Türk Hacı adayları ve yakınlarına özel indirimler uyguluyor. Hacı adayları ve beraberindekiler, İstanbul Atatürk, İzmir Adnan Menderes ve Ankara Esenboğa Havalimanı’nda BTA Catering Services’e ait tüm birimlerde yüzde 40 indirimden faydalanabilecekler.

BTA Catering Services Genel Müdürü Sadettin Cesur, “Her yıl geleneksel olarak uyguladığımız indirimler hacı adayları ve beraberindeki misafirlerimiz tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Hedefimiz farklı milletlerden, farklı yaşam kültürlerinden gelen, sınırlı bir zaman içerisinde hızlı hizmet almak isteyen yolculara uluslararası gıda güvenliği standartlarına uygun, kaliteli yiyecekler üretmek.” dedi.

BTA'dan Ramazan indirimi

Yorumlar

HGT ~ 16 yıl önce
Uygulama hoş fakat bu carering fiyatlarının diğer zamanlarda da biraz daha uygun olmalı aslında işletmeciye de hak veriyorum çünkü çok uçak rakamlarda kira ödüyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000