08 Eylül 2010, Çarşamba 13:18:11

BAYRAMA MÜZİKLİ UĞURLAMA

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yolcular, ‘klasik ve Latin müzik’ dinletileriyle karşılandı. Yolcuların büyük ilgi gösterdiği müzik ziyafeti, Ramazan Bayramı arifesinde seyahat eden yolculara, keyifli anlar yaşattı.
  • Allahtan şu TAV var da ülkemiz biraz çağdaş gözüküyor. THY na falan kalsak arabistandan farkımız olmayacak. Tebrikler TAV. Çağdaş ve vizyon sahibi olduğunuz için. Teşekkürler ülkemi yabancılara doğru tanıttığınız için.
  • SAYIN ARKADAŞIM UMUT ETTİĞİN ŞEY NE. SENİN ZİHNİYETİNLE BİR ADIM İERİ GİDEMEYİZ. BUNU ONLARCA YILDIR GÖRDÜK. DAR KAFALILIĞINIZ BİZİ YILDA ELLİ MİLYAR DOLARLAR FAİZ ÖDEMELERE MAHKÜM ETTİ. KİTAP YASAKLAYIP KİTAP YAKAN HAT SANTINI BİLE YASAKLAYAN ZİHNİYET. ŞU BASİT VE GÜZEL MÜZİK DİNLETİSİNİ BİLE İĞRENÇ EMELLERİNİZE ALET EDİYORSUNUZ. HERKEZİN AKLI VAR NE YAPACAGINI BİLİR. SİZE HALKIN İHTİYACI YOK. ZORBALIKLA BURAYA KADAR BURAYAKARMIS
  • BRAVO .çok şık olmuş yakışmış gurur verici düşünenleri kutluyorum.kızlarımızda çok güzel ve şıklar .herkeze HAYIRLI BAYRAMLAR..
  • Ulkemde boyle guzellikleri gormek sevindirici ve umut veriyor. Umarim referandum da ulkemizdeki guzelliklerin korunmasi ve devami icin " HAYIRLI " olur.
  • SAW da wc lere bile el ve tuvalet kağıdını sayıyla koyan zihniyetin böyle bir etkinliğe para harcayamazzzz . . .
  • İSG yönetim ofislerinde canı sıkılıpta internette sörf yapanlardan biri büyük ihtimal bu haberi okumuştur. Ve zaman kaybetmeden üst yöneticilere yetiştirmiştir. Bu üst yöneticilerde her zaman yaptıkları gibi AHL'yi bu etkinlik içinde taklit edeceklerdir. :) Ama yok yok yapmazlar. Doğru ya çalışanlarına verecekleri bayram harçlıkları için paraları yok ya parayı nerden bulacakki bu etkinliği yapsınlar değil mi ?
  • AHL farkı bu, her türlü etkinlik olur. ***** SAW da olamaaaaz çünkü para gider :)

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı’nda, Ramazan Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilen müzik dinletisi, yolcuların beğenisini topladı. Bayram arifesiyle yoğunlaşan İstanbul Atatürk Havalimanı’nda, obua, keman, klarnet, flüt, akordeon ve konturbas gibi enstrümanlar eşliğinde gerçekleştirilen müzik dinletisi ile karşılanan yolcular, seyahatleri öncesi keyifli dakikalar geçirdiler.

TAV Havalimanları Holding tarafından düzenlenen etkinliklerde; çok sayıda farklı kültürden insanı buluşturan havalimanlarında, yolcuların seyahat öncesi ve sonrası iyi vakit geçirmeleri hedeflendi. Ramazan Bayramı’nın 1. günü de yolcularla buluşacak olan etkinlik, bayram coşkusunu seyahat eden yolculara da yaşatacak.

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda bu yıl gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerine; Ankara Esenboğa Havalimanı, her Salı ‘Seyrü Sefa’, her Çarşamba ‘Meddah Gösterileri’ (Karagöz ve Hacivat, Aşuk ile Maşuk, Kukla ve Gölge oyunları), her Perşembe ‘Ebru Sanatı’ ve her Cuma da ‘Fasıl Dinletisi’nden oluşan farklı etkinliklerle, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ise bu etkinliklere, Dış Hatlar Terminali’nde bulunan sergi alanında ev sahipliği yaptığı “Karagöz-Hacivat” sergisi ile eşlik etti. Türk mizah tarihinin unutulmaz ustalarının farklı bir yöntemle, resim ve grafik öğeleri birleştirilerek resmedildiği sergi, Ramazan ayı boyunca İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yolcuları ile buluştu.

TAV Havalimanları, DHMİ istatistiklerine göre yüzde 48 pazar payı ile Türkiye’nin lider havalimanı işletmecisi konumunda bulunuyor. Şirket, Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa İç ve Dış Hatlar Terminalleri, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali ve Antalya Gazipaşa Havaalanı’nı işletiyor. Yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastir Habib Bourguiba ve Enfidha Zine Abidine Ben Ali, Makedonya’nın Üsküp Alexander the Great ile Ohrid’deki St Paul the Apostle Uluslararası Havalimanları TAV Havalimanları tarafından işletiliyor. TAV Havalimanları duty-free, yiyecek-içecek hizmetleri, yer hizmetleri, bilgi işlem, güvenlik ve işletme hizmetleri gibi havalimanı operasyonunun diğer alanlarında da faaliyet gösteriyor. Şirket iştirakleriyle yılda yaklaşık 300 havayolu şirketinin 375 bin uçak seferine ve ortalama 42 milyon yolcuya hizmet sunuyor.









BAYRAMA MÜZİKLİ UĞURLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Allahtan şu TAV var da ülkemiz biraz çağdaş gözüküyor. THY na falan kalsak arabistandan farkımız olmayacak. Tebrikler TAV. Çağdaş ve vizyon sahibi olduğunuz için. Teşekkürler ülkemi yabancılara doğru tanıttığınız için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN ARKADAŞIM UMUT ETTİĞİN ŞEY NE. SENİN ZİHNİYETİNLE BİR ADIM İERİ GİDEMEYİZ. BUNU ONLARCA YILDIR GÖRDÜK. DAR KAFALILIĞINIZ BİZİ YILDA ELLİ MİLYAR DOLARLAR FAİZ ÖDEMELERE MAHKÜM ETTİ. KİTAP YASAKLAYIP KİTAP YAKAN HAT SANTINI BİLE YASAKLAYAN ZİHNİYET. ŞU BASİT VE GÜZEL MÜZİK DİNLETİSİNİ BİLE İĞRENÇ EMELLERİNİZE ALET EDİYORSUNUZ. HERKEZİN AKLI VAR NE YAPACAGINI BİLİR. SİZE HALKIN İHTİYACI YOK. ZORBALIKLA BURAYA KADAR BURAYAKARMIS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BRAVO .çok şık olmuş yakışmış gurur verici düşünenleri kutluyorum.kızlarımızda çok güzel ve şıklar .herkeze HAYIRLI BAYRAMLAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ulkemde boyle guzellikleri gormek sevindirici ve umut veriyor. Umarim referandum da ulkemizdeki guzelliklerin korunmasi ve devami icin " HAYIRLI " olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW da wc lere bile el ve tuvalet kağıdını sayıyla koyan zihniyetin böyle bir etkinliğe para harcayamazzzz . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İSG yönetim ofislerinde canı sıkılıpta internette sörf yapanlardan biri büyük ihtimal bu haberi okumuştur. Ve zaman kaybetmeden üst yöneticilere yetiştirmiştir. Bu üst yöneticilerde her zaman yaptıkları gibi AHL'yi bu etkinlik içinde taklit edeceklerdir. :) Ama yok yok yapmazlar. Doğru ya çalışanlarına verecekleri bayram harçlıkları için paraları yok ya parayı nerden bulacakki bu etkinliği yapsınlar değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL farkı bu, her türlü etkinlik olur. ***** SAW da olamaaaaz çünkü para gider :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000