10 Temmuz 2014, Perşembe 08:10:20

AHL'DE EKRAN ARIZASI

Atatürk Havalimanı uçuş bilgi görüntüleme ekranlarında yaşanan arıza ile ilgili açıklama yaptı.
  • Madrid havalimaninda olduğu gibi sadece uçuş bilgilerini gösteren bir Wifi Ağı kurarsin, herkes telefonundan bakabilir. Veya Paris havalimani gibi 30 dk ücretsiz Wifi verirsin, müşteriler kontrol edebilir.. Ama tav da işlev yok, bina yapmak ile olmuyor, haberde görüldüğü üzere.. Ziya tarkan kozan
  • TAV Terminal Operasyon ekiplerini ve TGS ekiplerini tebrik ederim , arıza sırasında Monitör önlerinde yolcuları ellerindeki listelerle süratle yönlendirdiler. Hiç bir yolcu birikmesi olmadan krizi yönettiler.Teşekkürler Hepinize..
  • Termınalde tav operasyon ekıbımı varmış ?..enteresan..
  • bence hıc haber nıtelıgı tasımıyor. Bu tarz arızalar olabılır. işin dogasında var. Bır sorun yasanmıs ve bır kac saat ıcınde cozulmus.
  • Benim gozumde TAV ve TAV IT dunyanin en basarili havalimani isletmecilerinden ve bilisim sirketlerindendir. Memleketin gurur duymasi lazim.
  • nasıl sıkıntı yok yaa, butun uçuşlar nerdeyse rötarlıydı.. yalanın böylesi!!!
  • Geçici dediği 5 saat sürdü...

Atatürk Havalimanı uçuş bilgi görüntüleme ekranlarında yaşanan arıza ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada arıza nedeniyle yolcu akışında bir sıkıntı yaşanmadığı ve sorunun kısa sürede giderileceği kaydedildi.

Açıklamada şöyle denildi;

İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar terminallerinde bulunan uçuş bilgi görüntüleme ekranlarında yaşanan geçici bir durum sebebi ile ana ekranlar dışında uçuş bilgileri yolcularımız tarafından izlenilememektedir. Yaşanan bu durumun çözülebilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Yolcularımız geçici olarak terminalde operasyon ekipleri tarafından yönlendirilmektedir. Yolcu akışında bir sıkıntı yaşanmamaktadır.

Güncel uçuş bilgilerine web sitemiz www.ataturkairport.com adresinden ve mobil uygulamamız olan TAV Mobile’dan ulaşılabilmektedir.

Yolcularımızın gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Bu arada Atatürk Havalimanı'ndaki ekran arızası saat 09.30 itibariyle giderildi. TAV Havalimanları tarafından yapılan açıklamaya göre, Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar terminallerinde bazı uçuş bilgi ekranlarında yaşanan sorun giderilmiş, tüm uçuş bilgi ekranları saat 09:30 itibariyle normale dönmüştür. Bu süreçte alınan tedbirler sayesinde yolcu akışında sıkıntı yaşanmamıştır.

AHL'DE EKRAN ARIZASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Madrid havalimaninda olduğu gibi sadece uçuş bilgilerini gösteren bir Wifi Ağı kurarsin, herkes telefonundan bakabilir. Veya Paris havalimani gibi 30 dk ücretsiz Wifi verirsin, müşteriler kontrol edebilir.. Ama tav da işlev yok, bina yapmak ile olmuyor, haberde görüldüğü üzere.. Ziya tarkan kozan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜZEL ÖNERİ ~ 10 yıl önce
TAV FREE WİFİ FOR FLIGHT INFORMATION NEGÜZEL OLUR DEĞİL Mİ .
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TAV Terminal Operasyon ekiplerini ve TGS ekiplerini tebrik ederim , arıza sırasında Monitör önlerinde yolcuları ellerindeki listelerle süratle yönlendirdiler. Hiç bir yolcu birikmesi olmadan krizi yönettiler.Teşekkürler Hepinize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Termınalde tav operasyon ekıbımı varmış ?..enteresan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olur boyle durumlar ~ 10 yıl önce
bence hıc haber nıtelıgı tasımıyor. Bu tarz arızalar olabılır. işin dogasında var. Bır sorun yasanmıs ve bır kac saat ıcınde cozulmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi ordan ~ 10 yıl önce
senin tarzda düşünce tarzı hakim olunca, hiç bişeyden hayır beklenmez o zman.. nasıl olsa olur mantığı..
Alper Calis ~ 10 yıl önce
Benim gozumde TAV ve TAV IT dunyanin en basarili havalimani isletmecilerinden ve bilisim sirketlerindendir. Memleketin gurur duymasi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
sen duy biz geriden geliyoruz!
yuh yaaaa ~ 10 yıl önce
nasıl sıkıntı yok yaa, butun uçuşlar nerdeyse rötarlıydı.. yalanın böylesi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geçici dediği 5 saat sürdü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000