17 Kasım 2011, Perşembe 09:05:26

ADNAN MENDERES İÇİN DEVLER KAPIŞIYOR...!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nin yıkılıp yeniden yapılması ve işletilmesi ile Dış Hatlar Terminali'nin 2015 yılından itibaren işletilmesi için süren havacılık devleri arasındaki büyük yarış sonuçlanıyor.
  • BIRAKIN TARAF TUTMAYI...HAYIRLISI OLSUN ..UMARIM İZMİR İÇİNDE FİRMALAR İÇİNDE HAYIRLISI OLUR... BUA ARADA PROJELERİ DHMI BELİRLİYOR. O YÜZDEN KİM GÜZEL YAPAR KİM ÇİRKİN YAPAR TARTIŞMASI BİRAZ YANLIŞ OLUYOR.
  • acaba ihale canli olarak bir kanalda yayinlaniyor mu?
  • SEN YANLIŞLIKLA İÇ HATLARA GİTTİN HERHALDE KARDEŞ:) GEL SANA YARDIMCI OLALIM.
  • GÜZEL İZMİR, MODERN İÇ VE DIŞ HATLAR , TAV LA BİRLİKTE 2035.... TECRÜBELİ OLAN TAV ALSIN.RİSKE GEREK YOK. HAYIRLISI OLSUN...
  • Ben gördüm, birkaç kez kullandım... Bir mimari harika... Yazları sıcak ve bunaltıcı. Kışları buz gibi... Diğer gördüklerimi anlatayım mı?
  • dış hatlar ı gören var mı? görmeyenler lütfen yorun yapmasın. TAV ın yapacağı yeni bir iç hatlar binası Guzel İZMİR E YAKIŞIR. TAV için HAYIRLISI OLSUN ..
  • TAV Havalimanlarının bu işi en iyi yapacak firma olduğu kesin. Bol şanslar diliyorum.
  • TÜRKİYE HAVALİMANLARININ ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN TAV HAVALİMANLARI İŞLETMESİNE İHALEDE BAŞARILAR DİLERİZ. GÖNLÜMÜZ SİZLERLE...
  • TAV Izmir bu işletme mantığı bu yönetimi ile devam ederse sorunları kendisi ile beraber İç Hatlara taşır. Yeni bir GENEL Müdür şart. TAV hariç başka firmalara bol sanş.
  • özel teşebbüsün bu işi kesinlikle yapması zorunlu devlet ihale edecek o kadar. en mükemmel terminalin yapılması lazım izmir önemli bir şehir havaalanları ülkelerin vitrinidir nasıl olursa o şekilde fikir verir turiste..Türkiye nin hem nüfus olarak hem de ekonomik potansiyel olarak listede adı geçen bütün şehirlerin havaalanları, iç ve dış hatlar terminalleri, cargo bölümleri rest. duty freeleri uluslararası normlara göre olmalı olanlara sözüm yok olmayanlarında en kısa sürede ihaleleri yapılıp inşata başlanmalıdır.. havalanı bir vitrindir vitrinin hoşsa, güzelse al benin olur, döviz gelir, istihdam olur marka olursun reklamın olur..
Açık artırmalı ihale ile havalimanının yeni sahibi bugün saat 10.00'da Ankara'da yapılacak ihale ile belirlenecek.

İhaleye Türkiye'de İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali, yurtdışında ise Üsküp'ten Batum'a kadar bir çok yabancı havalimanını işleten TAV ihaleye teklif vereceğini açıkladı. TAV ihaleye tek başına girecek.

DEVLER TALİP
Antalya Havalimanı'nı işleten, Kütahya'da yapılacak bölgesel havalimanı Zafer Havalimanı'nın ihalesini kazanan İbrahim Çeçen Holding ile Alman Frankfurt Airport ortaklığı da ihaleye gireceklerini ifade etti. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Priştina Uluslararası Havalimanı'nı işleten Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in sahibi olduğu Limak Holding de ihale ile ilgileniyor.

Ayrıca İzmir Alsancak Limanı için en yüksek teklifi veren ancak ihaleden çekilen Çelebi de yer hizmetlerini verdiği Adnan Menderes Havalimanı ihalesi ile ilgileniyor. Ayrıca Çeşme Altınyunus Yat Limanı'nı işleten Koç Grubu'na ait Setur'un ihalede yer alması bekleniyor.

İhaleye dünyanın önde gelen havalimanı işletmecisi firmalarının da girebileceği ifade ediliyor.

Son yıllarda yolcu sayısı hızla artan ve yıl sonunda 10 milyonu bulması beklenen Adnan Menderes için verilecek teklifin yüksek rakamlara çıkması bekleniyor.

SEKTÖRÜN TEK SESİ AIRPORTHABER, BU BÜYÜK ÇEKİŞMEYİ DAKİKA DAKİKA SİZLERE AKTARMAK İÇİN İHALENİN YAPILACAĞI SALONDA CANLI YAYINDA OLACAK.

BİZDEN AYRILMAYIN...


ADNAN MENDERES İÇİN DEVLER KAPIŞIYOR...!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
BIRAKIN TARAF TUTMAYI...HAYIRLISI OLSUN ..UMARIM İZMİR İÇİNDE FİRMALAR İÇİNDE HAYIRLISI OLUR... BUA ARADA PROJELERİ DHMI BELİRLİYOR. O YÜZDEN KİM GÜZEL YAPAR KİM ÇİRKİN YAPAR TARTIŞMASI BİRAZ YANLIŞ OLUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
acaba ihale canli olarak bir kanalda yayinlaniyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SEN YANLIŞLIKLA İÇ HATLARA GİTTİN HERHALDE KARDEŞ:) GEL SANA YARDIMCI OLALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GÜZEL İZMİR, MODERN İÇ VE DIŞ HATLAR , TAV LA BİRLİKTE 2035.... TECRÜBELİ OLAN TAV ALSIN.RİSKE GEREK YOK. HAYIRLISI OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben gördüm, birkaç kez kullandım... Bir mimari harika... Yazları sıcak ve bunaltıcı. Kışları buz gibi... Diğer gördüklerimi anlatayım mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dış hatlar ı gören var mı? görmeyenler lütfen yorun yapmasın. TAV ın yapacağı yeni bir iç hatlar binası Guzel İZMİR E YAKIŞIR. TAV için HAYIRLISI OLSUN ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TAV Havalimanlarının bu işi en iyi yapacak firma olduğu kesin. Bol şanslar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TÜRKİYE HAVALİMANLARININ ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN TAV HAVALİMANLARI İŞLETMESİNE İHALEDE BAŞARILAR DİLERİZ. GÖNLÜMÜZ SİZLERLE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TAV Izmir bu işletme mantığı bu yönetimi ile devam ederse sorunları kendisi ile beraber İç Hatlara taşır. Yeni bir GENEL Müdür şart. TAV hariç başka firmalara bol sanş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
özel teşebbüsün bu işi kesinlikle yapması zorunlu devlet ihale edecek o kadar. en mükemmel terminalin yapılması lazım izmir önemli bir şehir havaalanları ülkelerin vitrinidir nasıl olursa o şekilde fikir verir turiste..Türkiye nin hem nüfus olarak hem de ekonomik potansiyel olarak listede adı geçen bütün şehirlerin havaalanları, iç ve dış hatlar terminalleri, cargo bölümleri rest. duty freeleri uluslararası normlara göre olmalı olanlara sözüm yok olmayanlarında en kısa sürede ihaleleri yapılıp inşata başlanmalıdır.. havalanı bir vitrindir vitrinin hoşsa, güzelse al benin olur, döviz gelir, istihdam olur marka olursun reklamın olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000