01 Eylül 2016, Perşembe 13:11:40

Sunexpress'ten yeni işbirliği

Bugünden itibaren, Competence Call Center (CCC) İzmir, yeni ortağı SunExpress için Almanca, İngilizce ve Türkçe dillerinde yüksek kaliteli müşteri hizmetleri sunacak
  • coluk cocuk oynuyor iste.
  • SXS ANTALYA MERKEZLİDİR UNUTMAYIN
  • İzmir Hatay acinda rahatlayalım
  • sxs son seneleri cok ortak aldı kar düştü
  • beklentilerimiz..... izmir-barcelona-izmir izmir-tahran-izmir izmir-dubai-izmir izmir-belgrad-izmir izmir-kiev-izmie

Bugünden itibaren, Competence Call Center (CCC) İzmir, yeni ortağı SunExpress için Almanca, İngilizce ve Türkçe dillerinde yüksek kaliteli müşteri hizmetleri sunacak. İki şirket arasında yapılan anlaşma gereği CCC, Eylül itibariyle SunExpress’in müşteri ilişkileri operasyonunu devraldı.

Açılış töreninde konuşan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı, Sayın Ahmet Çalışkan, “Yeni ortağımız CCC ile çalışacak olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Bu önemli projede çalışan herkese teşekkür ederim. Müşterilerimizin profesyonel ellerde olacağından eminim. Uzman müşteri hizmetlerinin sağlanması ve müşterilerin yönelttiği sorularla ilgili önemli ölçüde daha hızlı işleyen bir süreç, çok kısa zamanda müşterilerimizin memnuniyet düzeyi üzerinde oldukça pozitif bir etki sağlayacaktır” diye konuştu. SunExpress için İzmir’in öneminin altını çizen Çalışkan, “İzmir’den 2006 yılında yaptığımız ilk uçuştan bu yana, İzmir’deki faaliyetimize büyük bir önem verdik. İzmir’i 2012 yılında aktarma merkezimiz (HUB) olarak ilan ettik ve aktarma merkezimiz olarak İzmir’den 13 Anadolu şehrine 26 Avrupa şehrine direkt uçuyoruz. İzmir’e verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak, müşteri ilişkilerimizi, CCC ile yaptığımız bu anlaşma aracılığıyla İzmir’deki üssümüzde devam ettiriyoruz” dedi.

CCC’nin Operasyon Direktörü Ulf Herbrechter ise, “4 milyondan fazla nüfusu ile İzmir, Türkiye’nin üçüncü en büyük şehri ve bir çok üniversite ve yüksekokulu da bünyeisinde barındırmakta. İzmir’de, ortağımız için ideal bir biçimde kullanabileceğimiz işgücü fazlasıyla bulunmakta. Bu nedenle, müşteri ilişkileri açısından en karmaşık konuları bile en iyi şekilde çözecek altyapıyı hazırladık” dedi.

CCC Çağrı Merkezi Direktörü Heiner Witte ise, "SunExpress ile işbirliği, İzmir’deki varlığımız için önemli bir dönüm noktasıdır. Müşteri hizmetlerinde havacılık alanında çalıştığımız yılların deneyimi ile SunExpress müşterilerini memnun edeceğiz" şeklinde konuştu.



Sunexpress'ten yeni işbirliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

oynuyorlar ~ 8 yıl önce
coluk cocuk oynuyor iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl bir saçmalıktır bu ~ 8 yıl önce
Çoluk cocuk oynuyor işte ne demek ya? Sen kendini acaba ne zannediyorsun da bu tavır nedir? Senin çoluk cocuk dediğin leisure da dünya 3.sü hem lufthansa hem TK kuruluşu. Bu ne kimdini bilmez konuşma tarzı. Pgs, sxs ten daha büyük olmasına rağmen adamlar 2015 te neredeyse aynı ciroyu yaptılar. Türkiyenin en büyük 13.cü ihracat yapan şirketi. Kendine gel boş boş konuşma. Ne iş yapıyorsan yap ama kimseyi küçümseme aslanım.
CORAL ~ 8 yıl önce
SXS ANTALYA MERKEZLİDİR UNUTMAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izmir ~ 8 yıl önce
Haberde izmir base agirlikli bir konu isleniyor..Yoneticisi bile Izmir diyor,siz antalya nin metkez oldugunu ekliyorsunuz.. Izmir den neden ovunemiyorsunuz..Ben izmirliyim..
Adb Hty ~ 8 yıl önce
İzmir Hatay acinda rahatlayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son5 ~ 8 yıl önce
sxs son seneleri cok ortak aldı kar düştü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunseyhaydi ~ 8 yıl önce
beklentilerimiz..... izmir-barcelona-izmir izmir-tahran-izmir izmir-dubai-izmir izmir-belgrad-izmir izmir-kiev-izmie

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 8 yıl önce
İzmir Selanik neden yok?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000