19 Aralık 2023, Salı 12:12:13

SunExpress South African Airways ile işbirliğini büyütüyor

Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, South African Airways’e (SAA) sağladığı kiralama kapasitesini 2024/2025 kış sezonunda iki katına çıkarıyor.
  • Zam istersek ayıp olur mu? Padişahımız kızar mı acaba?
  • Artık maaşlara gelecek dediğiniz düzenlenlemeyi mi açıklasanız ? Her seferinde her şeyi son güne bırakmak zorunda mısınız ? Rakip olarak görmediğiniz firmalar bile maaşlarımızı duyunca gülüyorlar , kokpit maaşları sektörün en dibinde. Ama siz benchmarkları izliyorsunuz , sektörün gerisinde değiliz aynı yada ilerisindeyiz değil mi. Biz zaten bilmiyoruz diğer firmalarda insanların ne maaşlar aldığını.
  • Hapı yutular afrikada her türlü hastalık var
  • Vietnaminiz hayirli olsun. Allah yar ve yardimciniz olsun.
  • Hakuna matata..
  • Yazın dışarıdan uçak kirala ,işler yoğun iken .kışın uçakları kiraya ver .Bence başarılı bir şirket .
  • Yüzde elli zam bekliyoruz geçinemiyoruz

Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, South African Airways’e (SAA) sağladığı kiralama kapasitesini 2024/2025 kış sezonunda iki katına çıkarıyor.

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, şirket ve SAA arasında halihazırda ekim ayında başlayan ve iki Boeing 737-800 uçağıyla birlikte bakım ve kokpit ekiplerini kapsayan 6 aylık bir damp-lease anlaşması bulunuyor. SunExpress, yeni anlaşma ile SAA’nın operasyonlarını gelecek kış sezonunda 4 uçakla destekleyecek. Yeni işbirliğine ilişkin iyi niyet anlaşması, SunExpress Üst Yöneticisi (CEO) Max Kownatzki ve SAA Üst Yöneticisi (CEO) Prof. John Lamola tarafından Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde imzalandı.

SunExpress ve SAA, ayrıca işbirliğini farklı alanlarda genişletmeyi de planlıyor. Söz konusu planlar arasında uzun dönemli karşılıklı kapasite desteği ile birlikte teknik bakım ve eğitim konularında yeni işbirliği olanaklarına odaklanılması da bulunuyor. Mevcut damp-lease anlaşması kapsamında SunExpress uçakları ve ekipleri, South African Airways adına Johannesburg'dan Cape Town ve Durban'a günde 12 iç hat uçuşu gerçekleştiriyor.

Bununla birlikte, 13 Aralık itibarıyla Johannesburg'daki OR Tambo Uluslararası Havalimanı'ndan Gqeberha'daki (Port Elizabeth) Chief Dawid Stuurman Uluslararası Havalimanı'na günde iki uçuş eklendi.

"İşbirliğimizi her iki şirket için verimli bir şekilde büyütmeyi hedefliyoruz"
Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress CEO'su Max Kownatzki, imzaladıkları iyi niyet anlaşmasının South African Airways ile devam eden işbirliğini daha da güçlendirmeye yönelik kararlılığın göstergesi olduğunu belirtti.

Kownatzki, şunları kaydetti: "İşbirliğimizi her iki şirket için verimli bir şekilde büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni anlaşmamız ve SAA ile kurduğumuz güçlü güven ilişkisi bizim için gurur verici. Güçlü ve uzun vadeli bir ortaklık geliştirerek gelecekte karşımıza çıkacak fırsatları birlikte değerlendireceğiz. SunExpress olarak önümüzdeki on yıl içinde filomuzu iki katından fazla büyüterek 2033 yılına kadar 150 uçaklık bir filoya ulaşacağız. Bu tür iş birlikleri filomuzu verimli bir şekilde kullanmamızı sağlayarak sezonsallığın etkisini de hafifletmiş oluyor."

SAA CEO'su Prof. John Lamola da SunExpress, birkaç ay önce başlayan işbirlikleri ile kendileri için son derece güvenilir bir ortak olduğunu gösterdiğini belirtti.

Lamola, "Bu çok değerli işbirliğinin devam etmesinin yanı sıra, yoğun tatil sezonumuz için ilave uçakları da içerecek şekilde genişlemesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. İlave uçaklar, yüksek sezonda artan müşteri talebini karşılayarak hem operasyonlarımızı destekleyecek hem de küresel çapta yaşanan uçak bulma zorluğunu daha iyi yönetmemizi sağlayacak." ifadelerini kullandı.

SunExpress South African Airways ile işbirliğini büyütüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Adb teknik ~ 4 ay önce
Zam istersek ayıp olur mu? Padişahımız kızar mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adb basee ~ 4 ay önce
Bu şirkette neden kimse yorum yapmıyor neden korkuyorsunuz, neden haberler yayınlanmıyor, bu kadar mı sindiniz, ayıp isteyin hakkınızı ev kiraları olmuş 25k min. Daha ne duruyorsunuz
Onlar kazandı!!! ~ 4 ay önce
O kadar çok konuştuk ki artık nafile. İk ile aralarında anlaşmışlar kısır bir döngü içerisinde kaldık. Easa lisansları alındı. İlk fırsatta bu şirketten ayrılmak lazım. Uçak sayısı artar, iş yükün artar, şirket rekor yolcu ve kâr açıklar fakat zama gelince cevap euro yükseliyor. Mutlu bir azınlık var herşeyi baskılıyorlar... Güzelim şirket birkaç kişi yüzünden çekilmez hale geldi.
Sxs ~ 4 ay önce
Artık maaşlara gelecek dediğiniz düzenlenlemeyi mi açıklasanız ? Her seferinde her şeyi son güne bırakmak zorunda mısınız ? Rakip olarak görmediğiniz firmalar bile maaşlarımızı duyunca gülüyorlar , kokpit maaşları sektörün en dibinde. Ama siz benchmarkları izliyorsunuz , sektörün gerisinde değiliz aynı yada ilerisindeyiz değil mi. Biz zaten bilmiyoruz diğer firmalarda insanların ne maaşlar aldığını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adb. Adb ~ 4 ay önce
Ev kirası 25k min. Daha neyi bekliyorsunuz, herkes memnun mu hayatından
Kaptan ~ 4 ay önce
Hapı yutular afrikada her türlü hastalık var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanoyi base isterik ~ 4 ay önce
Vietnaminiz hayirli olsun. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 4 ay önce
Hakuna matata..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunex ~ 4 ay önce
Yazın dışarıdan uçak kirala ,işler yoğun iken .kışın uçakları kiraya ver .Bence başarılı bir şirket .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 ay önce
Yüzde elli zam bekliyoruz geçinemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000