06 Ağustos 2012, Pazartesi 08:38:34

SUNEXPRESS'TEN DİYARBAKIR ÇIKARMASI

Affan Group ve Sunexpress; Gazi Köşkü'nde düzenlenen iftar yemeğinde Diyarbakır'a verdikleri desteğin ve yatırımların devam edeceğini açıkladılar...
  • Affan Grup bünyesine katılan havacılık camiasının değerleriyle dahada parlayarak ileriye gideceğinin sinyallerini tüm camiaya vermiştir. Hayırlı uğurlu olsun.
  • Çok takdir ediyorum Şeyhmus Özkan'ı, böyle girişimciler lazım ülkemize. Başarılarının devamını dilerim.
  • Sayın Başbakanımızın Diyarbakıra yapacağı yeni havalimanında Sunexpress in dış hatlarda ilk sefer açan havayolu şirketi olmasını diliyorum.
  • Yürekten tebrikler. Başarılarınızın artarak devam etmesi dileklerimle. Tarık Taşal
  • seyhmus özkan:::: adam gibi adam.

16.ncı yüzyıl mimarisi ile hayranlık uyandıran ve bir dönem Ulu Önder Atatürk'ün konakladığı Diyarbakır Gazi Köşkü ; bu kez turizm ve havacılık sektörünün iki önemli temsilcisinin iftar yemeğine ev sahipliği yaptı.

350'den fazla konuğun yer aldığı organizasyona; Milletvekilleri, Protokol, Affan Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Özkan, Sunexpress Pazarlama ve Satış Başkanı Necdet Gürsoy, Sunexpress Havayolları Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, Affan Group Genel Koordinatörü Aydın Yaylacıklılar, Affan Group Diyarbakır ve Affan Group İstanbul yetkilileri, personeli ile birlikte bölgede bulunan Seyahat Acentaları katıldı. 

2 Ağustos tarihinde düzenlenen yemekli buluşma çok renkli görüntüleriyle gündemdeki yerini alırken; başarılı büyümenin en önemli formülünün el ele vererek güç birliği yaratmak olduğu Diyarbakır'dan tüm Türkiye'ye verilen mesajlarla bir kez daha gözler önüne serildi. Gazi Köşkü'nde bir araya gelen konukların tamamı bu dayanışma karşısında duydukları gururu ve mutluluğu ifade ettiler.

Diyarbakır Merkezli Affan Group bünyesinde yer alan şirketler arasında; Affan Havacılık AŞ, ACM Air Charter Temsil & Gozetim, Affan Otomotiv Turizm, Global Express Havacilik(GEAVIA) & Kargo GSA, Affan Petroleum ve son olarak Ağustos ayında faaliyet geçen www.biletinizburada.com bulunuyor. 

BİRLİKTE BÜYÜDÜK…
Açılış konuşmasını yapan Sunexpress Havayolları Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu; Sunexpres'in büyümesine dikkat çekerek şunları söyledi:

'Bu büyümenin aktörleri seyahat acentalarıdır. Sunexpress'in Diyarbakır'a desteği devam edecektir. Diyarbakır'dan uluslararası uçuşlar olacak. 17 şehre bağlantılı uçuşlar İzmir, Antalya, İstanbul üzerinden yapılacak. Sayın Şeyhmus Özkan ve Affan Group'a teşekkür ediyoruz. Affan Group'un bugün geldiği büyümeyi hep beraber yaptık. Birlikte büyüdük' dedi.

DİYARBAKIR'A YATIRIM YAPAN AFFAN GRUBU KUTLUYORUZ..

Sunexpress Pazarlama ve Satış Başkanı Necdet Gürsoy ise; 1993 yılında bu kente geldiğinde hayran kaldığını belirterek şunları söyledi:

'9 bin yıllık geçmişi olan ve 26 medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır'a yatırımlar yapan Sayın Şeyhmus Özkan'ı kutluyoruz. Bu yatırımların devam etmesi için destek olmaya çalışacağız. Acentalarımızı kampanyalardan faydalandırmaya başladık. Sunexpress'in seyahat acentalarına ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Seyahat acentalarının sorunlarını biliyoruz. Sizlerin desteği Sunexpress desteği olarak acentalara geri dönecektir.' dedi. Necdet Gürsoy'un gece boyunca seyahat acentası yetkilileri ile görüşmeler yapmaya devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.. 

İŞBİRLİĞİMİZ UZUN YILLAR DEVAM EDECEK..
Affan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Özkan; '2006 yılında bu işe başladığımızdan beri geri dönüp baktığımızda büyüdüğümüzü gördük. Diyarbakır'a hep beraber yatırım yapacağız. Sunexpress ile işbirliğimiz daha uzun yılar devam edecektir. Sunexpress'ten beklentilerimiz var. Yakın tarihte Sunexpress Diyarbakır'a jest yaptı. Kabin memuru sayısını artıracaktır..' dedi.

DİYARBAKIR'IN 3 ACENTASINA ÖDÜL….
2011 yılında Diyarbakır bölgesinde en fazla bilet satışı yapan üç Seyahat acentasına ödülleri verildi. Affan Group ile beraber yola çıkan Asur Turizm birincilik ödülünü alırken, Zintur Seyahat acentası ikinci, Bengisu Seyahat Acentası ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninden sonra Affan Group bünyesinde çalışan tüm personel sahneye davet edilerek kendilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür edildi. Affan Group'un çoğunluğu genç, dinamik ve aktif çalışan kadrosu konuklar tarafından uzun uzun alkışlandı.

İŞTE DİYARBAKIR.. İŞTE GÜÇBİRLİĞİ…..
Affan Group Genel Müdürü Aydın Yaylacıklılar ise turizmcileri bir araya getiren gece ile ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu:

'Gazi Köşkü'nde bir araya gelen turizmciler bugün Türkiye'ye gerçek Diyarbakır'ı göstermiştir.. Seyahat acentası, havayolu firması, yatırımcısı ile birbirini destekleyen, geleceğe umutla bakanlar yatırımlara devam sözü vererek tüm Türkiye'ye örnek bir davranış sergilemiştir. Türkiye'nin özellikle şu günlerde böylesi birlikteliklere çok ihtiyacı vardır. AFFAN Group ve Sunexpress olarak bunu başardığımız için çok mutluyuz' dedi.

Gece geç saatlere kadar oynanan yöresel oyunlar, şarkılar ve müziklerle devam etti. Programa konuk sanatçı olarak katılan Yaşar İpek söylediği birbirinden güzel şarkılarla geceye renk kattı. Yöresel müziklerle coşan konuklar geç saatlere kadar hep birlikte eğlendiler. (Turizm Haberleri)

SUNEXPRESS'TEN DİYARBAKIR ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

peak123 ~ 12 yıl önce
Affan Grup bünyesine katılan havacılık camiasının değerleriyle dahada parlayarak ileriye gideceğinin sinyallerini tüm camiaya vermiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl ~ 12 yıl önce
Çok takdir ediyorum Şeyhmus Özkan'ı, böyle girişimciler lazım ülkemize. Başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Havalimanı ~ 12 yıl önce
Sayın Başbakanımızın Diyarbakıra yapacağı yeni havalimanında Sunexpress in dış hatlarda ilk sefer açan havayolu şirketi olmasını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarık Taşal ~ 12 yıl önce
Yürekten tebrikler. Başarılarınızın artarak devam etmesi dileklerimle. Tarık Taşal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
seyhmus özkan:::: adam gibi adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000