03 Nisan 2012, Salı 09:35:19

SUNEXPRESS'TEN BİR İLK!

SunExpress Havayolları, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Elazığ ve Trabzon'da kabin memuru alımı gerçekleştirecek.
  • Sunexpress'e sonsuz teşekkürler ediyorum. Türkiye'nin şirketi olduğunu bir kez daha doğuda yarattığı istihdam hamlesi ile gösteriyor. Bundan böyle hem Sunexpress ile uçacağım ve arkadaşlarıma tavdiye edeceğim. Saygılar...
  • ya allahrazıolsun ben de 40 yaşında işsizim bana uçakta simit satsam ne olr sanki...
  • Ya haberi doğru dürüst okumadan yorum yapmayınız lütfen.. EN AZ LİSE mezunu diyor orda...
  • üzülerek söylüyorumki sende ciddi anlamda okuduğunu anlama problemi var belliki kardeşim. millete laf yetiştireceğine sen bir daha oku bakalım, ANLAYARAK ama bu sefer. özellikle 3. paragrafın son cümlesini armağan ediyorum sana. sevgiyle kal.
  • haberde pilot alimi degil hostes alimi diyor millette issiz pilotlar gitsin ucsun orda diyor, yav bir haberi adam gibi okuyun lutfen,
  • Neden hava yollari uni li kabin memuru almiyor bu bolumler süs olsun diyemi acildi anlamiyoruz hem egitimleri turkiyenin en onemli sirketleri veriyor okullarla sonra is yok gidip lise mezunu aliyor. 2 sene bosunami akademik egitimler alindi bosunami masraf okul para zaman harcandi nasil bir mantik bu havacilik diplomasi baska hangi iste ise yararki sus olsun diye mi okul okunuyor bu ulkede yeter yaa!!!
  • Burada olumsuz yorum yazan arkadaşlara sesleniyorum.Hem işsiziz dersiniz hemde yeni açılan yurdumun güzel yerlerine gitmek istemezsiniz.Adamlar ne güzel istihdam yaratıyor ne var bunda.Yeri gelir Almanlar diye kötülersiniz şimdide ülkemizin güzel yerlerine laf söylersiniz açıkçası bence sizler benliğinizi kaybetmiş ve istediğini bilmeyen kişilersiniz. Bana sorsalar her yerde çalışırım sizin gibi evde oturmaktan ve ipsiz sapsız eleştiriler yapmaktan iyidir...Bu arada sun expressi kutluyorum. Keşke her firma bu kadar istihdam yaratsa.
  • elazığlıyım bu bölgeden tanıdığım 10 larca elazığlı pilot var. beğenemedinmi. yada sen hiç buraları gördünmü? yada yaşıyormusun sen arkadaş?
  • ordaki insanlar neden pilot olamasin ki :) ben aslen Gaziantep liyim ve Pilotum, bizim ulke insanina yeter ki sans verilsin, yapamiyacagi sey yoktur.
  • Türkiye'de SunExpress kadar kaliteli hangi şirket var bir gösterin de eleştirilerinizin içi dolu olsun. Ankara'da da ekip tamamlanır diğer baselerde de, madem işsiz pilotuz diyen bu kadar kişi var, iş neredeyse gidip uçacaklar hem belirtilen bölgelere yabancı pilotlar da gitmek istemezler diye düşünüyorum bizim Türk arkadaşlar için böylesi daha hayırlıdır.
Türk Hava Yolları ile Alman Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, tarihinde ilk defa Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan hostesleri işe alacak. En az lise mezunu kişilerden seçilecek hostes adaylarında çok iyi düzeyde İngilizce bilme şartı aranacak.

Nisan'da alımları yapılacak hostesler, eğitimlerinin ardından Haziran'da uçuşlara başlayacak. Havalimanı ve şehir ofislerinde görevli çalışanlarını bölge insanından seçen havayolu şirketleri, hostes alımlarını genellikle İstanbul ve İzmir'in yanı sıra Antalya ve Ankara'dan gerçekleştiriyor.
 
Bu yüzden SunExpress'in Trabzon'un yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerde yaşayan kişilerden hostes alımı yapacak olması büyük önem taşıyor. Şirketin, daha sonra da, yine bu bölgede yaşayan kişilerden pilot alacağı ve kokpit ekibini de bu proje doğrultusunda gerçekleştireceği ifade ediliyor.

SunExpress'in ayrıca, bölge insanından kuracağı uçuş ekibi ile yeni sefer düzenlemesine de gideceği ve bölgeden yeni iç ve dış hat uçuş planlamasına geçeceği dile getiriliyor. Antalya merkezli SunExpress Havayolları, 24 uçağı ile 15 iç hat, yaz ve kış aylarında değişmekle birlikte 40 da dış hat seferi düzenliyor.

Mustafa Gün / Zaman
SUNEXPRESS'TEN BİR İLK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sunexpress'e sonsuz teşekkürler ediyorum. Türkiye'nin şirketi olduğunu bir kez daha doğuda yarattığı istihdam hamlesi ile gösteriyor. Bundan böyle hem Sunexpress ile uçacağım ve arkadaşlarıma tavdiye edeceğim. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ya allahrazıolsun ben de 40 yaşında işsizim bana uçakta simit satsam ne olr sanki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya haberi doğru dürüst okumadan yorum yapmayınız lütfen.. EN AZ LİSE mezunu diyor orda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
üzülerek söylüyorumki sende ciddi anlamda okuduğunu anlama problemi var belliki kardeşim. millete laf yetiştireceğine sen bir daha oku bakalım, ANLAYARAK ama bu sefer. özellikle 3. paragrafın son cümlesini armağan ediyorum sana. sevgiyle kal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haberde pilot alimi degil hostes alimi diyor millette issiz pilotlar gitsin ucsun orda diyor, yav bir haberi adam gibi okuyun lutfen,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Neden hava yollari uni li kabin memuru almiyor bu bolumler süs olsun diyemi acildi anlamiyoruz hem egitimleri turkiyenin en onemli sirketleri veriyor okullarla sonra is yok gidip lise mezunu aliyor. 2 sene bosunami akademik egitimler alindi bosunami masraf okul para zaman harcandi nasil bir mantik bu havacilik diplomasi baska hangi iste ise yararki sus olsun diye mi okul okunuyor bu ulkede yeter yaa!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Burada olumsuz yorum yazan arkadaşlara sesleniyorum.Hem işsiziz dersiniz hemde yeni açılan yurdumun güzel yerlerine gitmek istemezsiniz.Adamlar ne güzel istihdam yaratıyor ne var bunda.Yeri gelir Almanlar diye kötülersiniz şimdide ülkemizin güzel yerlerine laf söylersiniz açıkçası bence sizler benliğinizi kaybetmiş ve istediğini bilmeyen kişilersiniz. Bana sorsalar her yerde çalışırım sizin gibi evde oturmaktan ve ipsiz sapsız eleştiriler yapmaktan iyidir...Bu arada sun expressi kutluyorum. Keşke her firma bu kadar istihdam yaratsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
elazığlıyım bu bölgeden tanıdığım 10 larca elazığlı pilot var. beğenemedinmi. yada sen hiç buraları gördünmü? yada yaşıyormusun sen arkadaş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ordaki insanlar neden pilot olamasin ki :) ben aslen Gaziantep liyim ve Pilotum, bizim ulke insanina yeter ki sans verilsin, yapamiyacagi sey yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiye'de SunExpress kadar kaliteli hangi şirket var bir gösterin de eleştirilerinizin içi dolu olsun. Ankara'da da ekip tamamlanır diğer baselerde de, madem işsiz pilotuz diyen bu kadar kişi var, iş neredeyse gidip uçacaklar hem belirtilen bölgelere yabancı pilotlar da gitmek istemezler diye düşünüyorum bizim Türk arkadaşlar için böylesi daha hayırlıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000